mary Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μπορω να δω ταινιες,σειρες( με ευκολο λεξιλογιο ομως)χωρις υποτιτλους,π.χ. τα friends.Παντα ειχα προβλημα με τη γραμματικη, τη σιχαινομαι(οχι βεβαια μονο στα αγγλικα). Μπραβο κ καλά κανεις.Μη δινες σημασια στο αν σε δυσκολευει η γραμματικη,θα τη καταλαβεις με το καιρο
arxaggelos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 διάβασε αυτά που έγραψα στην πρώτη σελίδα για τον adawn. Πρέπει να κάνεις διαγνωστικό τεστ για να δείς ακριβώς το επίπεδο σου. Με βάση αυτό θα τεθεί χρονοδιάγραμμα και στόχος. Θα τα βρείς μπαστούνια μόνο αν 1)βιάζεσαι υπερβολικά πολύ να δώσεις (σε σχέση με το αποτέλεσμα του διαγνωστικού), 2)ο δάσκαλος σου είναι στόκος, ή 3)και τα δύο
Adawn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 σε 1 χρόνο ταχύρυθμα ενηλίκων Κοιτά, υπάρχουν 1821 προγράμματα-σχολές... κάθε λίγο βγαίνουν καινούργιες σχολές... εγώ δεν θέλω όλα αυτά που διαφημίζονται, ενα απλό κέντρο γλωσσών... τώρα για "κλέφτες", όχι εντάξει συγκεκριμένα εδώ που μένω είναι ένα τεράστιο με τεράστιες υποδομές, πήγαινε ο αδερφός μου απο μικρός για 3-4 χρόνια, άλλα το σταμάτησε γιατί ακριβά... και για την ώρα δεν του χρειάζονται... σταμάτησε Class D, λίγο θέλει για Lower,... εεε αμα αποφασίσει να κάνει κάτι στην ζωή του θα το συνεχίσει ... οχι απο το 0 απ'όσο ξέρω... περίπου 100 ευρώ για αγγλικά και ECDL....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.