Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για Intel i7 950 LGA1366

H4nnibal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://ark.intel.com/products/37150

Στο επάνω Link, ειναι τα specs του επεξεργαστή που αγόρασα πριν κανα χρόνο περίπου. Έκτοτε, αφου έστησα όλο το καινούριο PC και εγκατεστησα Windows και όλα, υπήρχαν γενικότερα προβλήματα

Απόδοσης καθώς επίσης και το γεγονός οτι δεν έτρεχε ούτε καν DVD με windows 7 64bit, αλλα αυτό δεν είναι επι του παρόντως. To θέμα είναι πως, εγω διχως να δώσω και πολύ σημασία, αγόρασα RAM που τρέχει στα 1600 (DDR3 ofc). Αν ρίξετε μια ματιά στα memory specifications, θα δείτε πως ο επεξεργαστής δέχεται μονο μνήμες που τρέχουν στα 800 και 1066 και το πολυ 3 DIMMs (και τις θέλει και σε DDR3), πράγμα το οποίο θεωρώ εξωφρενικό και παράλογο για CPU τέτοιας χρονιάς, χρημάτων και υποσχόμενης απόδοσης. Θα μου πείτε, "καλα ρε μλκ, οταν το έστηνες και τα αγόραζες δεν το πρόσεξες καθόλου?? ΤΙ μλκς είσαι!", προφανως η απάντηση θα εξακολουθεί να είναι "οχι" πάντα. Δεν ειμαι και Uber expert PC modder, ένας απλός advanced είμαι και στο κάτω κάτω πιστέυω πως έχω το δικαίωμα να κανω κι εγω μλκίες μιας και είμαι και εγώ ανθρωπος.

Anyways, Ο υπολογιστής τώρα τρέχει σε 32bit windows 7 Ult. με 6G RAM φορτωμένα (βρίσκοντας μόνο τα 3 φυσικά)και οταν προσπαθώ να περάσω τα 64bit windows 7 Ult. με γειώνει με ένα error το οποίο και θα ποστάρω στο εγγύς μέλλον.

Στο θέμα μας, τι παίζει τελικά με το compatibility της RAM-CPU? Είναι αλήθεια όσα λέει στο site της intel ή μπορεί να υπάρχουν και άλλα options?

Δημοσ.

φίλε μου τον είχα 6 μήνες τον i950, τις μνήμες στα 1600 και με 64άρια και πέταγε.

για πές μας λεπτομέρειες για το σύστημα σου

Δημοσ.

Απλα δεν παιζει να υπαρχει θεμα compatibility ram-cpu, φιλος εχει τον 920, και εχει βαλει πανω ddr3 και στα 1333 και στα 1600 να τρεχουν και ολα αψογα(εχει 6 dimms των 4gb εκαστο, με μια gigabyte X58A-UD5).

Δημοσ.

Να το Error που σας έλεγα οτι μου πετάει οταν τρέχω το setup για τα Windows τα 64bit. BTW, η Mobo μου είναι η ASUS P6X58E-D και GC ENGTX-460 σε Gforce chipset.

post-223711-0-50680600-1314172174_thumb.jpg

Δημοσ.

Να το Error που σας έλεγα οτι μου πετάει οταν τρέχω το setup για τα Windows τα 64bit. BTW, η Mobo μου είναι η ASUS P6X58E-D και GC ENGTX-460 σε Gforce chipset.

Φίλε μην προσπαθείς να κάνεις εγκατάσταση των Win 64bit μέσα από τα Win 32bit, χρειάζετε φορμάτ απο την αρχή.

Διαγραφή του διαμερίσματος (partition C) που έχεις εγγαταστήσει τα Win 32bit

Ξαναδημιουργεία του διαμερίσματος (partition C) που θα εγγαταστήσεις τα Win 64 bit

Εγγατασταση

Δημοσ.

Φίλε μην προσπαθείς να κάνεις εγκατάσταση των Win 64bit μέσα από τα Win 32bit, χρειάζετε φορμάτ απο την αρχή.

Διαγραφή του διαμερίσματος (partition C) που έχεις εγγαταστήσει τα Win 32bit

Ξαναδημιουργεία του διαμερίσματος (partition C) που θα εγγαταστήσεις τα Win 64 bit

Εγγατασταση

Ωχ λές να εννοεί ότι τρέχει το setup μέσα απο το cd ενώ είναι στα windows; :mrgreen:

Δημοσ.

Το μήνυμα σφάλματος που παραθέτει αναφέρεται σε Upgrade άρα τρέχει το setup μέσα από τα win 32 ή μετά από boot επιλέγει upgrade αντί για νέα εγκατάσταση.

Δημοσ.

Ναι, το είχα σκεφτεί και αυτό αλλα έλεγα με το μυαλό μου οτι εντάξει, τι θα πείραζε αν έκανα εγκατάσταση τα 64άρια πάνω στα 32άρια. ΟΚ τότες, θα το φορμάρω πλήρως θα σβήσω το C και θα κάνω εγκατάσταση εκ νέου και θα σας πω, αν και δε νομίζω να βρώ καποιο περαιτέρω πρόβλημα. Ευχαριστώ για τη βοήθείά σας παίδες και σόρυ αν σας κούφανα με τις μλκίες μου :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι, το είχα σκεφτεί και αυτό αλλα έλεγα με το μυαλό μου οτι εντάξει, τι θα πείραζε αν έκανα εγκατάσταση τα 64άρια πάνω στα 32άρια. ΟΚ τότες, θα το φορμάρω πλήρως θα σβήσω το C και θα κάνω εγκατάσταση εκ νέου και θα σας πω, αν και δε νομίζω να βρώ καποιο περαιτέρω πρόβλημα. Ευχαριστώ για τη βοήθείά σας παίδες και σόρυ αν σας κούφανα με τις μλκίες μου :mrgreen:

χαχαχαχαχα έλα ρε συ...κάνε κανονικά φορμάτ να πάρει το μηχάνημα τα πάνω του!

Δημοσ.

φιλε μου, εχω το συστημα που βλεπεις στην υπογραφη μου. win7 ultimate 64bit και 12gb @ 1600Mhz και δεν εχω κανενα προβλημα. Εννοειται οτι οταν κανεις εγκατασταση λογισμικου, πρεπει να κανεις φορματ και μετα εγκατασταση του λογισμικου.Το upgrade ειναι πιο πολυ αν εχεις κανει καποια βλακεια κ θες να περασεις παλι το λογισμικο, σαν repair

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...