Προς το περιεχόμενο

σεξ και ερωτας

teddy90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στορυ απο φιλικό ζευγάρι.

3 χρονια μαζι, προσφατα αποφάσισαν να συζήσουν. στον 1ο μηνα ο προκομένος βρηκε μια φιλενάδα, την πήγε και στο σπίτι οπου συζεί με την αλλη. Εγινε οτι εγινε, η φιλενάδα αποδείχτηκε τρελή, και αρχισε να απειλεί οτι θα παει σπιτι τους να τα πει ολα στην κοπέλα.

Ετσι, αναγκάστηκε αυτος να της τα πει ολα. Χώρισαν, και τωρα αυτος κλαίγεται.

Να ξενοπηδαει οκ, να ειναι ΤΟΣΟ ηλιθιος, απαράδεκτο.

Αν ειναι αιτια χωρισμου ή οχι? Ε..αν το μάθει η άλλη, μαλλον ειναι.

ενταξει δεν σημαίνει ότι είναι το πρότυπο ο τύπος αυτός και δεν τα βάζεις όλα στο ίδιο καλάθι, για αλλαξε λίγο τους ρόλους σε αυτό το story και ξανατσεκαρε τί είπες

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στορυ απο φιλικό ζευγάρι.

3 χρονια μαζι, προσφατα αποφάσισαν να συζήσουν. στον 1ο μηνα ο προκομένος βρηκε μια φιλενάδα, την πήγε και στο σπίτι οπου συζεί με την αλλη. Εγινε οτι εγινε, η φιλενάδα αποδείχτηκε τρελή, και αρχισε να απειλεί οτι θα παει σπιτι τους να τα πει ολα στην κοπέλα.

Ετσι, αναγκάστηκε αυτος να της τα πει ολα. Χώρισαν, και τωρα αυτος κλαίγεται.

Να ξενοπηδαει οκ, να ειναι ΤΟΣΟ ηλιθιος, απαράδεκτο.

Αν ειναι αιτια χωρισμου ή οχι? Ε..αν το μάθει η άλλη, μαλλον ειναι.

Εγώ θα συνέχιζα να πηδάω την τρελή. Μου αρέσουν οι τρελές. Ι χααα.

Δημοσ.

ενταξει δεν σημαίνει ότι είναι το πρότυπο ο τύπος αυτός και δεν τα βάζεις όλα στο ίδιο καλάθι, για αλλαξε λίγο τους ρόλους σε αυτό το story και ξανατσεκαρε τί είπες

να αλλαξουν οι ρόλοι πως?

να εκανε η κοπέλα την λαδιά? Βεβαίως, γιατι οχι.

Απλα αυτη δεν θα πηγαινε τον αλλον στο σπιτι τους.

Δημοσ.

Μαμω τα κωλοπεριοδικα του Κωστοπουλου και την προπαγανδα των ΜΜΕ που εχει αποχαυνωσει την νεα γενια. Ρε ξυπνατε και αφηστε τις λαλακιες. Ανδρας και γυναικα ειναι το ιδιο ακριβως. Το αν ειναι καποιος καραγκιοζης ευθυνεται στην ελλειψη παιδειας και μορφωσης που πηρε απο το περιβαλλον του. Συστηματικα εδω και χρονια οι Κωστοπουλοι και οι τσατσοι του προσπαθουν να διαχωρισουν τον ανδρα και την γυναικα προβαινωντας σε γενικοτητες του τυπου ''μαθε 10 τροπους για να τον ριξεις στο κρεβατι και να τον τρελανεις''

Μα την Παναγια αμα δω τον Κωστοπουλο στον δρομο ή καμια Στεφανιδου θα αρχισω να μοιραζω σφαλιαρες. Ελεος πια με τις ψευτικες ζωες και τις ψευτικες συμπεριφορες. Πρεπει καποια στιγμη να σταματησει η προπαγανδα. Ηδη η νεα γενια εχει αλλοιωθει αρκετα.

Υ.Γ Ευα καποια στιγμη θα ωριμασεις και θα δεις πως δεν ειναι οπως τα πιστευεις

Δημοσ.

σας πηδαμε

Όταν λες πηδάτε πως το εννοείς? Χρησιμοποιείτε strap on και μας τον φοράτε?

Γιατί στο σύνηθες sex αγαπητή μου ο μόνος που πηδάει είναι ο ΆΝΤΡΑΣ!!!

Τα παίρνω στην κράνα όταν μου λέει μια γκόμενα "πήδηξα τον τάδε".....ίσα μωρή που πήδηξες κιόλας :mad:

Δημοσ.

Πηδαμε και πηδιομαστε και οι 2. Στη φαση που εισαι ακινητος και ολη την κινηση την κανει η γκομενα απο πανω, περισσοτερο σε πηδαει αυτη =P

Δημοσ.

ρε αγορια κοφτε τις μαλακιες τωρα και παραδεχτειτε την αληθεια. πολλες φορες σας πηδαμε μονο και μονο για να σας πηδηξουμε τπτ αλλο. και το χειροτερο ειναι οτι οταν σας το λεμε καταμουτρα βαζετε σχεδον τα κλαματα. σας αρεσε να ξερετε οτι η γυναικα μπορει και να τρεφει συναισθηματα. η πικρη αληθεια ειναι οτι οι γυναικες ειναι λιγοτερο συναισθηματικες απο τους αντρες, απλα δειχνουν περισσοτερο οτι συναισθημα εχουν και γι αυτο εχει δημιουργηθει η εικονα του αδυναμου φυλλου.

Η πρώτη γκόμενα που θα μου το πει αυτό, θα περάσει στο πάνθεον του μυαλού μου σαν την γκόμενα-πρότυπο-όνειρο.

Πιο πιθανό είναι βέβαια να πάρει ο Βόλος Champions League.

Όλες μετά το πήδημα σε ρωτάνε με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά (του στυλ βρήκα γκόμενο):

"Μωρό μου, τι θα κάνουμε αύριο?" Κάπου εκεί καταλαβαίνεις ότι τέλειωσε το one night stand και άρχισε το all day long.

Δημοσ.

Συναρσενικά.

Ψαρώσατε με το "πηδάω", το οποίο είναι μια γιούνισεξ άχρωμη λέξη όπως είπε και ο νικ παραπάνω. Σας διαφεύγει το γεγονός όμως οτι, 500 ΟΛΑ τα ρήματα που περιγράφουν τη συνουσία, έχουν καθαρά ανδρικό (ή ουδέτερο) προσδιορισμό. Βρείτε μου ένα υπαρκτό στην καθομιλουμένη ρήμα το οποίο να περιγράφει το ΜΠΙΦΤΕΚΩΜΑ θεωρώντας το ως μια πράξη στην οποία αποκλειστικά η γυναίκα έχει το πάνω χέρι. Μια πράξη στην οποία δεν είναι το πέος που μπαίνει στο αιδοίο, αλλά το αιδοίο που τυλίγεται γύρω από το πέος. Π.χ. ένας άντρας θα πεί "την παλούκωσα", "την κάρφωσα", "την έσκισα". Μια γυναίκα τι θα πεί; Σας προκαλώ. Ένα μόνο. Εύα;

Δημοσ.

Μαμω τα κωλοπεριοδικα του Κωστοπουλου και την προπαγανδα των ΜΜΕ που εχει αποχαυνωσει την νεα γενια. Ρε ξυπνατε και αφηστε τις λαλακιες. Ανδρας και γυναικα ειναι το ιδιο ακριβως. Το αν ειναι καποιος καραγκιοζης ευθυνεται στην ελλειψη παιδειας και μορφωσης που πηρε απο το περιβαλλον του. Συστηματικα εδω και χρονια οι Κωστοπουλοι και οι τσατσοι του προσπαθουν να διαχωρισουν τον ανδρα και την γυναικα προβαινωντας σε γενικοτητες του τυπου ''μαθε 10 τροπους για να τον ριξεις στο κρεβατι και να τον τρελανεις''

Μα την Παναγια αμα δω τον Κωστοπουλο στον δρομο ή καμια Στεφανιδου θα αρχισω να μοιραζω σφαλιαρες. Ελεος πια με τις ψευτικες ζωες και τις ψευτικες συμπεριφορες. Πρεπει καποια στιγμη να σταματησει η προπαγανδα. Ηδη η νεα γενια εχει αλλοιωθει αρκετα.

Υ.Γ Ευα καποια στιγμη θα ωριμασεις και θα δεις πως δεν ειναι οπως τα πιστευεις

Κοιτα, αντιπαθω οσο τιποτα τα περιοδικα lifestyle που εχουν γαμησει τα παντα, αλλα αντρας και γυναικα δεν ειναι το ιδιο. Θα σου προτεινα να διαβασεις το selfish gene ή το red queen, μιλαω για βιολογια και εξελιξη παντα.

Δημοσ.

Οτι το είπε δεν σημαίνει οτι έχει νόημα, αντρικό είναι κι αυτό. Πετσώνω=πουτσώνω. Σαν κάτι γελοίες που λένε "τον γάμησα". Σιγά μην τoυ τον έδωσες κιόλας ρε νούμερο.

Δημοσ.

Καλα αυτα τα λενε κομπλεξικες γυναικες που νομιζουν οτι ετσι πανε πανω απο τους αντρες...

Ποσο πανω πας οταν θες να ανοιξεις καποιο βαζακι? Ποσο πισω παει το φεμινιστικο κινημα οταν βλεπετε αραχνη/κατσαριδα/ποντικι.

Δημοσ.

Οτι το είπε δεν σημαίνει οτι έχει νόημα, αντρικό είναι κι αυτό. Πετσώνω=πουτσώνω. Σαν κάτι γελοίες που λένε "τον γάμησα".

Επακριβώς σημαίνει τον βάζω με πέτσα. Το αντίθετο του ξεπετσώνω. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...