Προς το περιεχόμενο

σεξ και ερωτας

teddy90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Ελληνίδα σε όλα τα φόρα απελευθερωμένη φουλ και από κοντά ότι πιο κομπλεξικό έχει γεννήσει η φύση πάντως..

Μεγαλη αληθεια right there.

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα πάντως μου άρεσε του Φίλλιπου η απάντηση (διαβάζουμε Dawkins? :P):

O διαχωρισμός προκύπτει από την ανάλυση της εξελικτικής πορείας του ανθρώπινου είδους. Ο άντρας, εφόσον πηδήξει, δεν έχει (στη φύση) καμία συνέπεια. Η φυσική επιλογή ευνόησε στον άνδρα τη διάδοση γονιδίων που τον ωθούν να πηδάει ό,τι κινείται. Αυτός που πηδούσε πολύ, έκανε περισσότερα παιδιά, τα οποία επίσης είχαν την τάση να πηδούν πολύ και τα λοιπά και τα λοιπά. Αντίθετα, η γυναίκα, μετά το σεξ έχει συνέπειες. Μένει έγκυος για 9 μήνες και φορτώνεται και το παιδί που θα γεννηθεί. Οπότε, η φυσική επιλογή στις γυναίκες ευνόησε γονίδια που περνάνε το γενετήσιο ένστικτο μέσα από φίλτρα, ώστε να επιλέγεται ο καλύτερος πατέρας. Για τον άνδρα, το σεξ είναι μια μικρή επένδυση ενέργειας, οπότε έχει την τάση να κάνει πολλές τέτοιες "επενδύσεις", χωρίς να το πολυζαλίζει. Αντίθετα, η αντίστοιχη επένδυση της γυναίκας είναι τεράστια, οπότε πρέπει να το σκεφτεί καλά.

Επομένως, όπως ο άνδρας, μέσα από χιλιάδες χρόνια εξέλιξης έγινε πιο μυώδης και πιο επιθετικός από τη γυναίκα, έγινε και πιο πηδηχτούλης. Μας αρέσει δε μας αρέσει, έτσι είναι. Από εκεί και πέρα, ο πολιτισμός μας βασίζεται στην κυριαρχία μας πάνω στα ένστικτά μας. Όπως δεν σκοτώνω για να πάρω το φαγητό του γείτονά μου, όπως δεν κατουράω στη μέση του δρόμου, έτσι και δεν ξενοπηδάω, γιατί η λογική μου κυριαρχεί στο ένστικτό μου. Οπότε, εγώ προσωπικά δεν θεωρώ λογικό να ξενοπηδάει ο άνδρας (περισσότερο από το να ξενοπηδάει η γυναίκα), καλό είναι όμως να κατανοούμε τη φύση μας.

ρε αγορια κοφτε τις μαλακιες τωρα και παραδεχτειτε την αληθεια. πολλες φορες σας πηδαμε μονο και μονο για να σας πηδηξουμε τπτ αλλο. και το χειροτερο ειναι οτι οταν σας το λεμε καταμουτρα βαζετε σχεδον τα κλαματα. σας αρεσε να ξερετε οτι η γυναικα μπορει και να τρεφει συναισθηματα. η πικρη αληθεια ειναι οτι οι γυναικες ειναι λιγοτερο συναισθηματικες απο τους αντρες, απλα δειχνουν περισσοτερο οτι συναισθημα εχουν και γι αυτο εχει δημιουργηθει η εικονα του αδυναμου φυλλου.

Ακόμα κι εσύ πάντως, τότε στο thread των ειδήσεων με την παρτόλα που είχα ποστάρει σου είχε φανεί περίεργο πως μία είχε πάρει τόσους πολλούς και την έβγαζες ανοργασμική και παράξενη. Αντιθέτως ένας άντρας ξέρω γω, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Άρα φάσκεις κι αντιφάσκεις, λίγο.

Δημοσ.

[quote name='Praetorianos' timestamp='1314193653' post='4229263'

Ακόμα κι εσύ πάντως, τότε στο thread των ειδήσεων με την παρτόλα που είχα ποστάρει σου είχε φανεί περίεργο πως μία είχε πάρει τόσους πολλούς και την έβγαζες ανοργασμική και παράξενη. Αντιθέτως ένας άντρας ξέρω γω, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Άρα φάσκεις κι αντιφάσκεις, λίγο.

Δε θυμάμαι ποιά είδηση λες . Λες εκείνη με αυτήν που είχε κάτι εκατοντάδες ( δε θυμάμαι αν είχε πιάσει τη χιλιάδα ) και πήγαινε λέει με πόσους διαφορετικούς κάθε μέρα και κράταγε και ημερολόγιο ; Ε δεν ακούγεται και πολύ νορμάλ ανεξαρτήτως φύλου...

Δημοσ.

Δε θυμάμαι ποιά είδηση λες . Λες εκείνη με αυτήν που είχε κάτι εκατοντάδες ( δε θυμάμαι αν είχε πιάσει τη χιλιάδα ) και πήγαινε λέει με πόσους διαφορετικούς κάθε μέρα και κράταγε και ημερολόγιο ; Ε δεν ακούγεται και πολύ νορμάλ ανεξαρτήτως φύλου...

Ναι αυτή. Αν η αντίστοιχη είδηση ήταν για άντρα δεν νομίζω να τον έλεγε κανείς άντρας "άρρωστο", μάλλον το αντίθετο.

Anyway, τα πάντα είναι θέμα χαρακτήρα και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Βιολογικά, ισχύει αυτό που έγραψε ο Φίλλιπος, πρακτικά το τι κάνει καθένας στο κρεββάτι του είναι δικό του θέμα.

Δημοσ.

ρε αγορια κοφτε τις μαλακιες τωρα και παραδεχτειτε την αληθεια. πολλες φορες σας πηδαμε μονο και μονο για να σας πηδηξουμε τπτ αλλο. και το χειροτερο ειναι οτι οταν σας το λεμε καταμουτρα βαζετε σχεδον τα κλαματα. σας αρεσε να ξερετε οτι η γυναικα μπορει και να τρεφει συναισθηματα. η πικρη αληθεια ειναι οτι οι γυναικες ειναι λιγοτερο συναισθηματικες απο τους αντρες, απλα δειχνουν περισσοτερο οτι συναισθημα εχουν και γι αυτο εχει δημιουργηθει η εικονα του αδυναμου φυλλου.

Η ερώτηση είναι και πόσες γυναίκες συμμετέχουν σε τεχνολογικό forum και πόσε sto forum του Cosmopolitan. Με άλλα λόγια , τα κορίτσια εδώ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ. Και όχι δεν είμαι μικρός, είμαι 30άντα. Και όχι οι ορμόνες δεν πέφτουν. Μπαίνει στο παιχνίδι το μεράκι.

Επίσης είναι μεγάλο κορόιδο όποιος πιστεύει πως η γυναίκα είναι αδύναμο φύλο.

Και ναι μπορειτε να κάνετε και σεξ χωρίς συναίσθημα. Ρώτα τώρα πόσοι άντρες έχουν κάνει ή μπορούν να κάνουν σεξ χωρίς συναίσθημα. Η υπάρχουν και μπουρδέλα για γυναίκες?

Πάντως δεν διαφωνούμε στις λεπτομέρειες. Το γενικό μας τα χαλάει. Θέλουμε να καταλάβετε πως για τον άντρα ένας πήδος είναι ένας πήδος. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ. Αλλά ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ πάντα με μια μόνο γυναίκα.

Δημοσ.

Οι γυναικες πηδανε τους αντρες τελικα?

Αλλαξαν οι εποχες και εμεινα πισω, γερασα απτα 26 μου.

Τωρα που το φιλοσοφω αλλιωτικα, εχεις δικιο. Μας πηδατε κανονικα και με το νομο.

Δημοσ.

Ναι αυτή. Αν η αντίστοιχη είδηση ήταν για άντρα δεν νομίζω να τον έλεγε κανείς άντρας "άρρωστο", μάλλον το αντίθετο.

Η είδηση είναι κουφή ανεξαρτήτως φύλου . Δεν κάνει τίποτα άλλο στη ζωή της αυτή πέρα από σεξ ; :shock: Μα να κρατάς σκορ ;

Δημοσ.

πωπω,καβλα θα ηταν αυτο.Μακαρι να μπορουσα κ γω να το κανω.Η ιδανικη ζωη!

''Αγαπητο Ημερολογιο,

Σημερα πηγα με 42 αραπηδες,17 κινεζες,19 Ινδους κ 1 αλογο.Ηταν τοσο ωραια!Φυσικα ειμαι ακομα λιγο πιασμενος απο τις πιπες αλλα αυριο εχω ρεπο και απλα θα αραξω στο σπιτι με 10 μποντιμπιλντεραδες...Αχ σουσελ''

Δημοσ.

Η είδηση είναι κουφή ανεξαρτήτως φύλου . Δεν κάνει τίποτα άλλο στη ζωή της αυτή πέρα από σεξ ; :shock: Μα να κρατάς σκορ ;

Μερικοί/ες την βρίσκουν έτσι, τι να κάνεις;

5000 κόσμο είχε πάρει.

Δημοσ.

Δωσε πονο...! :D

Δημοσ.

μαρη να πουμε,τι παπατζες λες? ''οι γυναικες ειναι ετσι ενω οι αντρες ειναι γιουβετσι''?.Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος.Μολις μου καταστρεψες τα πτυχια, αρρωστια.

Δημοσ.

Στορυ απο φιλικό ζευγάρι.

3 χρονια μαζι, προσφατα αποφάσισαν να συζήσουν. στον 1ο μηνα ο προκομένος βρηκε μια φιλενάδα, την πήγε και στο σπίτι οπου συζεί με την αλλη. Εγινε οτι εγινε, η φιλενάδα αποδείχτηκε τρελή, και αρχισε να απειλεί οτι θα παει σπιτι τους να τα πει ολα στην κοπέλα.

Ετσι, αναγκάστηκε αυτος να της τα πει ολα. Χώρισαν, και τωρα αυτος κλαίγεται.

Να ξενοπηδαει οκ, να ειναι ΤΟΣΟ ηλιθιος, απαράδεκτο.

Αν ειναι αιτια χωρισμου ή οχι? Ε..αν το μάθει η άλλη, μαλλον ειναι.

Δημοσ.

Στορυ απο φιλικό ζευγάρι.

3 χρονια μαζι, προσφατα αποφάσισαν να συζήσουν. στον 1ο μηνα ο προκομένος βρηκε μια φιλενάδα, την πήγε και στο σπίτι οπου συζεί με την αλλη. Εγινε οτι εγινε, η φιλενάδα αποδείχτηκε τρελή, και αρχισε να απειλεί οτι θα παει σπιτι τους να τα πει ολα στην κοπέλα.

Ετσι, αναγκάστηκε αυτος να της τα πει ολα. Χώρισαν, και τωρα αυτος κλαίγεται.

Να ξενοπηδαει οκ, να ειναι ΤΟΣΟ ηλιθιος, απαράδεκτο.

Αν ειναι αιτια χωρισμου ή οχι? Ε..αν το μάθει η άλλη, μαλλον ειναι.

Η Εύα τον ηπάτησε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...