μαφαλντα Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 O διαχωρισμός προκύπτει από την ανάλυση της εξελικτικής πορείας του ανθρώπινου είδους. Ο άντρας, εφόσον πηδήξει, δεν έχει (στη φύση) καμία συνέπεια. Η φυσική επιλογή ευνόησε στον άνδρα τη διάδοση γονιδίων που τον ωθούν να πηδάει ό,τι κινείται. Αυτός που πηδούσε πολύ, έκανε περισσότερα παιδιά, τα οποία επίσης είχαν την τάση να πηδούν πολύ και τα λοιπά και τα λοιπά. Αντίθετα, η γυναίκα, μετά το σεξ έχει συνέπειες. Μένει έγκυος για 9 μήνες και φορτώνεται και το παιδί που θα γεννηθεί. Οπότε, η φυσική επιλογή στις γυναίκες ευνόησε γονίδια που περνάνε το γενετήσιο ένστικτο μέσα από φίλτρα, ώστε να επιλέγεται ο καλύτερος πατέρας. Για τον άνδρα, το σεξ είναι μια μικρή επένδυση ενέργειας, οπότε έχει την τάση να κάνει πολλές τέτοιες "επενδύσεις", χωρίς να το πολυζαλίζει. Αντίθετα, η αντίστοιχη επένδυση της γυναίκας είναι τεράστια, οπότε πρέπει να το σκεφτεί καλά. Επομένως, όπως ο άνδρας, μέσα από χιλιάδες χρόνια εξέλιξης έγινε πιο μυώδης και πιο επιθετικός από τη γυναίκα, έγινε και πιο πηδηχτούλης. Μας αρέσει δε μας αρέσει, έτσι είναι. Από εκεί και πέρα, ο πολιτισμός μας βασίζεται στην κυριαρχία μας πάνω στα ένστικτά μας. Όπως δεν σκοτώνω για να πάρω το φαγητό του γείτονά μου, όπως δεν κατουράω στη μέση του δρόμου, έτσι και δεν ξενοπηδάω, γιατί η λογική μου κυριαρχεί στο ένστικτό μου. Οπότε, εγώ προσωπικά δεν θεωρώ λογικό να ξενοπηδάει ο άνδρας (περισσότερο από το να ξενοπηδάει η γυναίκα), καλό είναι όμως να κατανοούμε τη φύση μας. Ο Φρόυντ είπε ότι το πραγματικό αρσενικό είναι μονογαμικό.
xri_ni Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Αυτο το "δε σημαινει τιποτα για μενα, εγω εσενα αγαπαω,ηταν ευχαριστηση της στιγμης κτλ" μου αναβουν τα λαμπακια.Ειναι σα να της λες της αλλης εγω εσενα αγαπαω αλλα με αλλη μου σηκ...ται.
freedubus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 κοίτα για μένα ισχύει ότι δε γουστάρω σεξ απλά για σεξ. Πρέπει ο άλλος να σημαίνει κάτι για μένα Ναι. Αλλά έχεις κάνει ποτέ σεξ απλά για σεξ;
viper2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ειναι σα να της λες της αλλης εγω εσενα αγαπαω αλλα με αλλη μου σηκ...ται. που το περιεργο...?
stavi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ναι. Αλλά έχεις κάνει ποτέ σεξ απλά για σεξ; όχι έχω όμως κάνει με άτομο που δε γούσταρα μήπως και μετά τον γουστάρω και... κατάλαβα ότι δε θα μπορούσα ποτέ να κάνω σχέση με κάποιον για τα λεφτά ή για να νιώθω ασφάλεια ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο πέρα από τον έρωτα
freedubus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 έχω όμως κάνει με άτομο που δε γούσταρα μήπως και μετά τον γουστάρω φυσικά και έχεις κάνει
stavi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 φυσικά και έχεις κάνει σεξ για το σεξ. όχι σου λέω δεν έχω κάνει, γιατί αν δε μου άρεζε ο άλλος κι αν είχα αντρικο μόριο, θα χρειαζόμουν όλα τα βιακγρα του κόσμου για να μπορέσω να το κάνω
freedubus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 εντάξει, παρεξήγησα. κατάλαβα λάθος το "να σημαίνει κάτι για μένα". το "κάτι" μπορεί να είναι οτιδήποτε.
evabb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ρε αγορια κοφτε τις μαλακιες τωρα και παραδεχτειτε την αληθεια. πολλες φορες σας πηδαμε μονο και μονο για να σας πηδηξουμε τπτ αλλο. και το χειροτερο ειναι οτι οταν σας το λεμε καταμουτρα βαζετε σχεδον τα κλαματα. σας αρεσε να ξερετε οτι η γυναικα μπορει και να τρεφει συναισθηματα. η πικρη αληθεια ειναι οτι οι γυναικες ειναι λιγοτερο συναισθηματικες απο τους αντρες, απλα δειχνουν περισσοτερο οτι συναισθημα εχουν και γι αυτο εχει δημιουργηθει η εικονα του αδυναμου φυλλου.
stavi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ρε αγορια κοφτε τις μαλακιες τωρα και παραδεχτειτε την αληθεια. πολλες φορες σας πηδαμε μονο και μονο για να σας πηδηξουμε τπτ αλλο. και το χειροτερο ειναι οτι οταν σας το λεμε καταμουτρα βαζετε σχεδον τα κλαματα. σας αρεσε να ξερετε οτι η γυναικα μπορει και να τρεφει συναισθηματα. η πικρη αληθεια ειναι οτι οι γυναικες ειναι λιγοτερο συναισθηματικες απο τους αντρες, απλα δειχνουν περισσοτερο οτι συναισθημα εχουν και γι αυτο εχει δημιουργηθει η εικονα του αδυναμου φυλλου. τί εννοείς ρε σύ? δηλαδή εσένα μπορεί κάποιος να μη σου αρέσει αλλά να κάνεις μαζί του σεξ?
viper2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ρε αγορια κοφτε τις μαλακιες τωρα και παραδεχτειτε την αληθεια. πολλες φορες σας πηδαμε μονο και μονο για να σας πηδηξουμε τπτ αλλο. και το χειροτερο ειναι οτι οταν σας το λεμε καταμουτρα βαζετε σχεδον τα κλαματα. σας αρεσε να ξερετε οτι η γυναικα μπορει και να τρεφει συναισθηματα. η πικρη αληθεια ειναι οτι οι γυναικες ειναι λιγοτερο συναισθηματικες απο τους αντρες, απλα δειχνουν περισσοτερο οτι συναισθημα εχουν και γι αυτο εχει δημιουργηθει η εικονα του αδυναμου φυλλου. ξερεις πολλους αντρες που να εχουν πολλα συναισθηματα...? περισσοτερα απο τις γυναικες δλδ?
stavi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ξερεις πολλους αντρες που να εχουν πολλα συναισθηματα...? περισσοτερα απο τις γυναικες δλδ? ναι εγώ ξέρω ίσα ίσα που όταν ένας άντρας αγαπήσει αγαπάει πιο πολύ από τη γυναίκα
g_alkis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ρε κορίτσια κοφτε τις μαλακιες τωρα και παραδεχτειτε την αληθεια. πολλες φορες σας πηδαμε μονο και μονο για να σας πηδηξουμε τπτ αλλο. και το χειροτερο ειναι οτι οταν σας το λεμε καταμουτρα βαζετε σχεδον τα κλαματα. σας αρεσε να ξερετε οτι ο άνδρας μπορει και να τρεφει συναισθηματα. φιξντ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.