Προς το περιεχόμενο

σεξ και ερωτας

teddy90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι γιατι; καποιους ανθρωπους απλα θες να τους πηδηξεις μονο και μονο για να σου φυγει η περιεργια η γτ σου εχει κολλησει. αμα παρεις αυτο που θελεις γιατι να καθεσαι στα ιδια; ειναι σαν να λες θελω να φαω παστιτσιο να εχεις χορτασει και να τρως κι αλλο μεχρι να κανεις εμετο. τα συναισθηματα δεν στα εμπνεουν ολοι.

είμαστε παρα πολύ τρυφερές εμείς οι γυναίκες, από τη φύση μας :wub:

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά.

Θα μιλήσω για ότι ισχύει για την πλειοψηφία των 2 φύλων.Υπάρχουν και εξαιρέσεις πάντα (νυμφομανείς, μου...άκηδες)

Ένας άντρας σε μια σχέση που δεν έχει πρόβλημα και όλα είναι ωραία και καλά , θα θέλει μετά από λίγο καιρό ή θα σκέφτεται το σεξ με άλλες γυναίκες. Το σεξ ΜΟΝΟ. Σόρρυ κορίτσια αλλά είμαστε προγραμματισμένοι , ειδικά οι νεότεροι , να θέλουμε να πηδήξουμε το 90% των γυναικών εκεί έξω ή γενικότερα ότι περνάει από το οπτικό μας πεδίο. ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΣ και το περιστασιακό, ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ , μόλις τελειώσει το ξεχνάμε ή το θεωρούμε λήξαν.

Μια γυναίκα που βρίσκεται σε μια σχέση , εαν θέλει να πάει με άλλον και πάει, την σχέση της την έχει τελειώσει. Δεν μπορώ να φανταστώ και ας μου το επιβεβαιώσουν και οι γυναίκες, μία που έχει παράλληλη σχέση και ''αγαπάει'' και τους δύο. Ο ένας είναι πάντα ο ''μαλάκας''

Αυτό συμβαίνει γιατί για την γυναίκα το σεξ είναι και συναισθηματικής φύσεως (κατά κύριο λόγο , υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που αναφέρθηκαν).

Το ότι όμως καταλαβαίνω-ούμε τους λόγους για τους οποίους ένας άντρας μπορεί να κερατώσει, δεν σημαίνει πως περιμένω-ούμε να μας δοθεί και άφεση αμαρτιών. Κάθε πράξη έχει και συνέπειες. Και στους άντρες και στις γυναίκες ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΟ. Απλά για διαφορετικούς λόγους.

Πριν αρχίσει καμμιά κοπελιά να οδύρεται , να ξέρετε πως έτσι είμαστε φτιαγμένοι . Μπαίνουμε σε μια κοριτσοπαρέα? Έχουμε μέσα σε 5 λεπτά στο μυαλό μος γδύσει και ρίξαμε στα 4 το 90% της κοριτσοπαρέας και σε διάφορους συνδυασμούς. Αν δεν ήμασταν έτσι και ήμασταν σαν τις γυναίκες όπου θα μας έκανε το ''κλικ'' 1 στις 100 , δεν θα υπήρχε ανθρώπινο είδος. Να εξηγούμαστε.

Ερώτηση προς το γυναικείο φύλο. Αν ο άντρας σας πήγαινε , σπάνια μεν, με ιερόδουλες και το μαθαίνατε ποια θα ήταν η αντίδρασή σας? Είναι το ίδιο με το να πάει με μια μη επαγγελματία?

δεν ειναι έτσι και δεν είστε όλοι οι άντρες οι ίδιοι!!!! και σεις τα γουρούνια μην προσπαθείτε να κάνετε τους ρομαντικούς και ευαίσθητους άντρες να νιώθουν σαν φλώρια που δε θέλουν να πάνε με το 90% των γυναικών!!!

Σιγουρα είσαι μικρός στην ηλικία οπότε θα συμφωνήσω... αλλά στις μεγαλύτερες ηλικίες οι ορμόνες έχουν κουλάρει.. ευτυχώς

όσο γι' αυτο που ρωτάς.. αν είναι αιτία χωρισμού... τί να σου πω, εσύ δε θα πληγωνώσουν? είναι ότι πληγώνεσαι μωρε και μετα ξενερώνεις και δεν έχεις την ίδια διάθεση να κανεις έρωτα με τον άλλον μη σου πω οτι αηδιάζεις κι όλας, και χάνεις την εμπιστοσύνη σου, νιώθεις ανασφάλεις...νιώθεις ότι δε σε αγαπάει... και τελικά για όλους αυτους τους λόγους χωρίζεις... αν εσύ δεν έχεις τίποτα από όλα αυτά τότε μην χωρίσεις... διασκέδασέ το, βγάλτην και στο κλαρί να κερδίσεις και κανα φράγκο

Δημοσ.

Οι άνθρωποι είναι πολυγαμικά όντα με μονογαμικές τάσεις. Αυτό πιστεύω εγώ.

Το διαχωρισμό δεν τον καταλαβαίνω που κάνετε . Σαν να λέμε δηλαδή ότι οι άντρες είναι φυσικό και επόμενο να σκέφτονται το σεξ σε όποια γυναίκα δουν και εντάξει μωρέ απλά είναι σεξ αλλά η γυναίκα μπορεί να κερατώσει μόνο με συναίσθημα άρα είναι και κατακριτέα αν κερατώσει . Δηλαδή οι γυναίκες ντροπή να σκέφτονται το σεξ ως απλά σεξ , ε ; Πολύ βολικά επιχειρήματα υπέρ των αντρών , δε νομίζετε ;

Δημοσ.

Το διαχωρισμό δεν τον καταλαβαίνω που κάνετε . Σαν να λέμε δηλαδή ότι οι άντρες είναι φυσικό και επόμενο να σκέφτονται το σεξ σε όποια γυναίκα δουν και εντάξει μωρέ απλά είναι σεξ αλλά η γυναίκα μπορεί να κερατώσει μόνο με συναίσθημα άρα είναι και κατακριτέα αν κερατώσει . Δηλαδή οι γυναίκες ντροπή να σκέφτονται το σεξ ως απλά σεξ , ε ; Πολύ βολικά επιχειρήματα υπέρ των αντρών , δε νομίζετε ;

κοίτα για μένα ισχύει ότι δε γουστάρω σεξ απλά για σεξ. Πρέπει ο άλλος να σημαίνει κάτι για μένα

Δημοσ.

Όχι φυσικά και δεν είναι 100% αυτό. Απλά κατα κανόνα οι γυναίκες ένα ψιλοσυναισθηματάκι το έχετε συνήθως. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά οτι δεν υπάρχουν γυναίκες που μόνο σωματικά θέλουν να πηδήξουν οτι κινείται. Απλά γενική παρατήρηση είναι οτι οι άντρες είναι 99% έτσι ενώ οι γυναίκες ένα κάποιο bit λιγότερο. Nothing more nothing less όσον αφορά το διαχωρισμό.

Και εγώ τουλάχιστον δεν κατακρίνω καμία απο τις δύο περιπτώσεις. Αντίθετα go go go γυναίκες χωρίς αισθήματα.

Δημοσ.

Αυτα είναι γενικότητες και urban legends τί νομίζετε δηλ οτι η γυναίκα αφού έχει σχέση όσο καλή και να είναι αν βλέπει τον παίδαρο στη σχολή ή στη δουλειά κάθε μέρα δεν της περνάει απο το μυαλό;;;

Και με τον δικό μου μια φορά που μιλούσαμε για κέρατο εγώ έλεγα οτι ΑΝ μπορέσω ποτέ να δικαιολογήσω το κέρατο θα ήταν σε μια στιγμή αδυναμίας που δεν υπήρξε σκέψη και δεν επαναλαμβάνεται αλλά με τίποτα μια παράλληλη σχέση και μου είπε το εξής και με κούφανε "Δηλ βρίσκεις καλύτερο ο άντρας σου να μην μπορεί να συγκρατήσει το πουλί του με μια που του γιάλισε ένα βράδυ απο το να σε κεράτωσε γιατί ερωτεύτηκε και μόνο τότε;"

Δημοσ.

Αυτα είναι γενικότητες και urban legends τί νομίζετε δηλ οτι η γυναίκα αφού έχει σχέση όσο καλή και να είναι αν βλέπει τον παίδαρο στη σχολή ή στη δουλειά κάθε μέρα δεν της περνάει απο το μυαλό;;;

Ε μα πες τα . :mrgreen:

Δημοσ.

Και με τον δικό μου μια φορά που μιλούσαμε για κέρατο εγώ έλεγα οτι ΑΝ μπορέσω ποτέ να δικαιολογήσω το κέρατο θα ήταν σε μια στιγμή αδυναμίας που δεν υπήρξε σκέψη και δεν επαναλαμβάνεται αλλά με τίποτα μια παράλληλη σχέση και μου είπε το εξής και με κούφανε "Δηλ βρίσκεις καλύτερο ο άντρας σου να μην μπορεί να συγκρατήσει το πουλί του με μια που του γιάλισε ένα βράδυ απο το να σε κεράτωσε γιατί ερωτεύτηκε και μόνο τότε;"

Αηδίες αν ερωτεύτηκε ας σε χωρίσει και να πάει με αυτήν και όλα καλά. Αλλα όχι ξενογ@μω επειδή ερωτεύτηκα (ffs).

Η stavi παραπάνω είναι καλό παράδειγμα του τι εννοούσα για την γυναικεία ψυχολογία όσον αφορά το σέξ.

Cosmo-insomnia.

Δημοσ.

O διαχωρισμός προκύπτει από την ανάλυση της εξελικτικής πορείας του ανθρώπινου είδους. Ο άντρας, εφόσον πηδήξει, δεν έχει (στη φύση) καμία συνέπεια. Η φυσική επιλογή ευνόησε στον άνδρα τη διάδοση γονιδίων που τον ωθούν να πηδάει ό,τι κινείται. Αυτός που πηδούσε πολύ, έκανε περισσότερα παιδιά, τα οποία επίσης είχαν την τάση να πηδούν πολύ και τα λοιπά και τα λοιπά. Αντίθετα, η γυναίκα, μετά το σεξ έχει συνέπειες. Μένει έγκυος για 9 μήνες και φορτώνεται και το παιδί που θα γεννηθεί. Οπότε, η φυσική επιλογή στις γυναίκες ευνόησε γονίδια που περνάνε το γενετήσιο ένστικτο μέσα από φίλτρα, ώστε να επιλέγεται ο καλύτερος πατέρας. Για τον άνδρα, το σεξ είναι μια μικρή επένδυση ενέργειας, οπότε έχει την τάση να κάνει πολλές τέτοιες "επενδύσεις", χωρίς να το πολυζαλίζει. Αντίθετα, η αντίστοιχη επένδυση της γυναίκας είναι τεράστια, οπότε πρέπει να το σκεφτεί καλά.

Επομένως, όπως ο άνδρας, μέσα από χιλιάδες χρόνια εξέλιξης έγινε πιο μυώδης και πιο επιθετικός από τη γυναίκα, έγινε και πιο πηδηχτούλης. Μας αρέσει δε μας αρέσει, έτσι είναι. Από εκεί και πέρα, ο πολιτισμός μας βασίζεται στην κυριαρχία μας πάνω στα ένστικτά μας. Όπως δεν σκοτώνω για να πάρω το φαγητό του γείτονά μου, όπως δεν κατουράω στη μέση του δρόμου, έτσι και δεν ξενοπηδάω, γιατί η λογική μου κυριαρχεί στο ένστικτό μου. Οπότε, εγώ προσωπικά δεν θεωρώ λογικό να ξενοπηδάει ο άνδρας (περισσότερο από το να ξενοπηδάει η γυναίκα), καλό είναι όμως να κατανοούμε τη φύση μας.

Δημοσ.

Ερώτηση προς το γυναικείο φύλο. Αν ο άντρας σας πήγαινε , σπάνια μεν, με ιερόδουλες και το μαθαίνατε ποια θα ήταν η αντίδρασή σας? Είναι το ίδιο με το να πάει με μια μη επαγγελματία?

Η αντιδραση εμενα προσωπικα θα ηταν σαν να μαθαινα οτι πηγαινε με οποιαδηποτε αλλη:devil:....ποια η διαφορα οτι την πληρωνει μετα?Η πραξη μετραει και οτι θα ψαχνει το σεξ αλλου.Το προβλημα θα το εχει αυτος που θα ειναι τοσο αχρηστος που δε θα το βρισκει τζαπε και θα το πληρωνει...^_^

Δημοσ.

Αηδίες αν ερωτεύτηκε ας σε χωρίσει και να πάει με αυτήν και όλα καλά. Αλλα όχι ξενογ@μω επειδή ερωτεύτηκα (ffs).

καλα εννοείται, απλά λέγαμε ποιο θα ήταν χειρότερο....κέρατο ξερωγω.. :rolleyes:

Δημοσ.

ναι, εντάξει, οκ ... όλοι υποστηρίζετε ότι οι γυναίκες απατάνε, οι άντρες απατάνε, και είναι λογικό... και δεν ξέρω γω τι.. και όλοι σκεφτόμαστε τους άλλους πέρα από το σύντροφό μας, να του πετάξουμε τα μάτια έξω... οk, Tότε φαντάζομαι πως 8α σας απατάνει οι δικοί σας ακόμα και αυτοί που φαίνονται εντελώς πιστοί και αφοσιωμένοι, πίσω από την πλάτη σας θα την παίζουν με την γειτόνισσα, το γείτονα τον καλύτεράς σας φίλο.. τον περιπτερά...

πολυ ωραία...

εγώ μωρό μου δε θα σε απατήσω και δεν έχω όρεξη να το κάνω..

Λολ, για ποια δεκαετία μιλάμε;!

android.png

Βack to romance!!!

Δημοσ.

Το ερώτημα του OP λοιπόν είναι γιατί να χωρίσει ένα ζευγάρι όταν ο ένας πάει με κάποιον άλλο απλά για την ευχαρίστηση του σεξ. Σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Υπάρχουν μόνο, η συμφωνία που έχει κάνει το ζευγάρι εξαρχής πάνω στο θέμα, καθώς και κάποιοι κοινωνικοί κανόνες οι οποίοι όσο και αν, ενδεχομένως, θέλουμε να γράφουμε στα παπάρια μας, υφίστανται, μας επηρεάζουν και αποτελούν μέρος της ζωής μας. Από κει και πέρα, η πράξη (ή αλλιώς κέρατο)δεν είναι, αυτή καθεαυτή, μεμπτή, αλλά εξαρτάται από το πώς έχει συμφωνήσει το ζευγάρι να λειτουργεί.

Επομένως φίλε op δεν σε χωρίζει το γκομενάκι επειδή της τα φόρεσες, αλλά επειδή της τα φόρεσες χωρίς να συναινέσει. Ισχύει και στις σχέσεις το "οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...