pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 και το θεωρεις αυτο σεξ η ερωτα; sex δεν σημαινει ερωτας?
salliara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 δε βαρεθήκατε να #$#%^ζεστε; τόση ώρα... αφου μωρε εδω περα ή για σκατα θα μιλαμε ή για σεξ
evabb Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 sex δεν σημαινει ερωτας? κοιτα σεξ ειναι η πραξη αυτη καθεεαυτη. ερωτας ειναι το συναισθημα που μπορει να την συνοδευει ενιωτε.
pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 κοιτα σεξ ειναι η πραξη αυτη καθεεαυτη. ερωτας ειναι το συναισθημα που μπορει να την συνοδευει ενιωτε. ε ναι. καλο ειναι να νιωθεις και κατι. για αυτο ειπα παραπανω οτι ειμαι ανθρωπος κι οχι ζωο. και ξανα ΠΑΟΚ! εντωμεταξυ απο τις φωνες δεν καταλαβαινω αν βαζουν η αν τρωνε γκολ
evabb Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ε ναι. καλο ειναι να νιωθεις και κατι. για αυτο ειπα παραπανω οτι ειμαι ανθρωπος κι οχι ζωο. και ξανα ΠΑΟΚ! εντωμεταξυ απο τις φωνες δεν καταλαβαινω αν βαζουν η αν τρωνε γκολ ε ναι αλλα οταν σε εχει ο αλλος στα 4 σκεφτεσαι αχ τι τρυφερο που ειναι το μωρο μου ή του φωναζεις σκισε με σαν π....ανα;
slipknot Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Με λίγα λόγια υπονοείς ότι οι ΠΑΟΥΚΣ φωνάζουν μόνο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.
pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ε ναι αλλα οταν σε εχει ο αλλος στα 4 σκεφτεσαι αχ τι τρυφερο που ειναι το μωρο μου; η του φωναζεις σκισε με σαν π....ανα; πρεπει οπωσδηποτε να λεω κατι? κι ασε που τουλαχιστον εδω δεν μπορω να πω γαργαλιστικες λεπτομερειες. αν θελεις μπορουμε να συζητησουμε ιδιαιτερως. να μου δωσεις τα φωτα σου.
athlios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 XΩΣΕ , μονο μη πεις παλι οτι της αρεσουν τα "ψημενα" "κρεατα" γιατι θα πεθανω.
pavlinara Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 παυλινάρα , μην μας ξενερώνεις , πλήζ σορρυ ρε σορρυ ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.