benign Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ή πάνε σε συναυλίες του Μάλαμα. +1 Σωστος, αντι να ακουσουνε λιγο Saxon.
μαφαλντα Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Είχε και καταπληκτική μουσική. http://www.youtube.com/watch?v=wMn3g3NCX4Y&feature=player_detailpage
viper2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Παπάρια. Είπαμε λέξεις που να χρησιμοποιούνται, όχι να φανταστούμε εμείς. Δεν έχω ακούσει καμία να λέει "τον έσφιξα". θα μπορουσε να σου πει "σε κραταω τη ψ%$η ομηρο "... Οι γυναικες και οι αντρες ψαχνουν στον εραστη τους την εμπνευση και μεχρι να την βρουν θα απατουν γιατι οι ανθρωποι στις περισσοτερες σχεσεις υποκρινονται αλλοι λιγοτερο,αλλοι περισσοτερο για να κρυψουν την μοναξια τους την δυστυχια τους και τον φοβο τους οτι μπορει να πεθανουν χωρις να γνωρισουν τον μεγαλο ερωτα.Το 90% των σχεσεων ειναι αποτυχημενες και εχουν ημερομηνια ληξης. Για αυτο ατομα που ακουγονται προστυχοι στα φορουμ η στις παρεες πανε κρυφα και βλεπουν συγκινητικες ερωτικες ταινιες και πεφτει το δακρυ κορομηλο.Οσο πιο μηδενιστες,τοσο πιο πληγωμενοι κατα βαθος μεσα τους και απογοητευμενοι. απολυτος poster is απολυτος
alex_000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Υπάρχουν συναισθήματα στο sex ? Εγώ ποτέ δεν μπόρεσα να συνδέσω αυτά τα δύο.
viper2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Υπάρχουν συναισθήματα στο sex ? Εγώ ποτέ δεν μπόρεσα να συνδέσω αυτά τα δύο. η λαγνεια δεν ειναι αισθημα...? με διακοπτη δουλευουμε...? oh wait
alex_000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εντάξει ερωτικά / αγάπης συναισθήματα τέλος πάντων. Εντάξει στις γυναίκες προφανώς υπάρχουν για τους άλλους άντρες ρωτάω κυρίως.
Timour21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Παπάρια. Είπαμε λέξεις που να χρησιμοποιούνται, όχι να φανταστούμε εμείς. Δεν έχω ακούσει καμία να λέει "τον έσφιξα". True Story, πριν αρκετά χρόνια στο heathrow περιμένοντας την πτήση στο γυάλινο καπνιστήριο, μπαίνουν 2 γκομενάκια Ελληνίδες, κάθονται παραδίπλα, και σε κάποια φάση της συζήτησής τους ακούω (για πρώτη και τελευταία φορά στην ζωή μου) την ατάκα "...και του ρίχνω ένα μουνί..." , κατάλαβαν οτι είμαι Έλληνας οταν είδαν τον καφέ να βγαίνει απότομα απ'όλες τις oπές του προσώπου μου!
pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Το 90% των σχεσεων ειναι αποτυχημενες και εχουν ημερομηνια ληξης.
g_alkis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Σχέσεις δεν θέλεις, σεξ για το σεξ δεν θέλεις, ε τι θέλεις?
status Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 να μονασω.. Λεσβία είσαι μωρή; :Ρ επίσης, τι είναι σεξ;:Ρ
pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 δηλαδη απο αυτα που ειπα αυτο το συμπερασμα βγαλατε εσεις. τι απαντησε περιμενετε? επισης οι λεσβιες μοναζουν? τι κουλο ειναι αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.