Προς το περιεχόμενο

σεξ και ερωτας

teddy90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παπάρια. Είπαμε λέξεις που να χρησιμοποιούνται, όχι να φανταστούμε εμείς. Δεν έχω ακούσει καμία να λέει "τον έσφιξα".

θα μπορουσε να σου πει "σε κραταω τη ψ%$η ομηρο "...

Οι γυναικες και οι αντρες ψαχνουν στον εραστη τους την εμπνευση και μεχρι να την βρουν θα απατουν γιατι οι ανθρωποι στις περισσοτερες σχεσεις υποκρινονται αλλοι λιγοτερο,αλλοι περισσοτερο για να κρυψουν την μοναξια τους την δυστυχια τους και τον φοβο τους οτι μπορει να πεθανουν χωρις να γνωρισουν τον μεγαλο ερωτα.Το 90% των σχεσεων ειναι αποτυχημενες και εχουν ημερομηνια ληξης.

Για αυτο ατομα που ακουγονται προστυχοι στα φορουμ η στις παρεες πανε κρυφα και βλεπουν συγκινητικες ερωτικες ταινιες και πεφτει το δακρυ κορομηλο.Οσο πιο μηδενιστες,τοσο πιο πληγωμενοι κατα βαθος μεσα τους και απογοητευμενοι.

απολυτος poster

is απολυτος

Δημοσ.

Υπάρχουν συναισθήματα στο sex ? Εγώ ποτέ δεν μπόρεσα να συνδέσω αυτά τα δύο.

η λαγνεια δεν ειναι αισθημα...?

με διακοπτη δουλευουμε...?

oh wait :-D

Δημοσ.

Εντάξει ερωτικά / αγάπης συναισθήματα τέλος πάντων.

Εντάξει στις γυναίκες προφανώς υπάρχουν για τους άλλους άντρες ρωτάω κυρίως.

Δημοσ.

Παπάρια. Είπαμε λέξεις που να χρησιμοποιούνται, όχι να φανταστούμε εμείς. Δεν έχω ακούσει καμία να λέει "τον έσφιξα".

True Story, πριν αρκετά χρόνια στο heathrow περιμένοντας την πτήση στο γυάλινο καπνιστήριο, μπαίνουν 2 γκομενάκια Ελληνίδες, κάθονται παραδίπλα, και σε κάποια φάση της συζήτησής τους ακούω (για πρώτη και τελευταία φορά στην ζωή μου) την ατάκα "...και του ρίχνω ένα μουνί..." , κατάλαβαν οτι είμαι Έλληνας οταν είδαν τον καφέ να βγαίνει απότομα απ'όλες τις oπές του προσώπου μου!

Δημοσ.

δηλαδη απο αυτα που ειπα αυτο το συμπερασμα βγαλατε εσεις. τι απαντησε περιμενετε?

επισης οι λεσβιες μοναζουν? τι κουλο ειναι αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...