Προς το περιεχόμενο

σεξ και ερωτας

teddy90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα είναι το σίγουρο....η γυναίκα μπορεί τόσο άνετα να υποκριθει οργασμό...όσο άνετα μπορεί να υποκριθει ο αντρας μια σχεση....Οποτε μην ψαχνουμε γωνια στο αυγό....Αν δεν παιζει εμπιστοσυνη, τοτε αρκουμεθα σε παλαμακια σφυριγματα και τα συναφη.... :P :P

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγώ όταν τελειώνω φωνάζω ΟΥΓΚΚΚΚΚΚΚΚ ξέρω εγώ και βαράω παλαμάκια ε δεν ισχύει για όλους τους άνδρες :-D

εγω βαραω μια ζεμπεκια μετα το τελειωμα για να νιωθω πιο αντρας μετα τα αισχη που εχω κανει.

Δημοσ.

αληθεια βαρας παλαμακια?

Τα παλαμάκια σε παραξένεψαν βρε Παυλινάκι? Το ότι είπα πως φωνάζω ΟΥΓΚΚΚΚΚΚ σου φάνηκε φυσιολογικό :-D?

Δημοσ.

ενταξει πολλοι φωναζουν εκεινη την στιγμη. αλλοι ααααααααααααα, αλλοι οοοοοοοοοοοοοοοοοο και αλλοι οοοουυυυγγγγγκκκκκκκκκκκ

Δημοσ.

ενταξει πολλοι φωναζουν εκεινη την στιγμη. αλλοι ααααααααααααα, αλλοι οοοοοοοοοοοοοοοοοο και αλλοι οοοουυυυγγγγγκκκκκκκκκκκ

Δημοσ.

παντως τα γρηγορότερα ...(αα, ουγκ και ολα τα 'μουσικά' έγχορδα της ζούγκλας) έρχονται μάλλον απο γυναίκες και όχι απο άντρες που μερικοί τρώνε και κόλλημα οτι τις ξενερώνουν (ακου τις ξενερώνουν!) με την 'βιασύνη' τους.

Δημοσ.

εγω βαραω μια ζεμπεκια μετα το τελειωμα για να νιωθω πιο αντρας μετα τα αισχη που εχω κανει.

Έχω λιώσει στα γέλια πρωινιάτικα :mrgreen:

Δημοσ.

τον εσφιξα τοτε. ξερεις τωρα πως...

Παπάρια. Είπαμε λέξεις που να χρησιμοποιούνται, όχι να φανταστούμε εμείς. Δεν έχω ακούσει καμία να λέει "τον έσφιξα".

Δημοσ.

Οι γυναικες και οι αντρες ψαχνουν στον εραστη τους την εμπνευση και μεχρι να την βρουν θα απατουν γιατι οι ανθρωποι στις περισσοτερες σχεσεις υποκρινονται αλλοι λιγοτερο,αλλοι περισσοτερο για να κρυψουν την μοναξια τους την δυστυχια τους και τον φοβο τους οτι μπορει να πεθανουν χωρις να γνωρισουν τον μεγαλο ερωτα.Το 90% των σχεσεων ειναι αποτυχημενες και εχουν ημερομηνια ληξης.

Για αυτο ατομα που ακουγονται προστυχοι στα φορουμ η στις παρεες πανε κρυφα και βλεπουν συγκινητικες ερωτικες ταινιες και πεφτει το δακρυ κορομηλο.Οσο πιο μηδενιστες,τοσο πιο πληγωμενοι κατα βαθος μεσα τους και απογοητευμενοι.

Δημοσ.

Για αυτο ατομα που ακουγονται προστυχοι στα φορουμ η στις παρεες πανε κρυφα και βλεπουν συγκινητικες ερωτικες ταινιες και πεφτει το δακρυ κορομηλο.Οσο πιο μηδενιστες,τοσο πιο πληγωμενοι κατα βαθος μεσα τους και απογοητευμενοι.

Ή πάνε σε συναυλίες του Μάλαμα.

20110128203738!Trollface.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...