Προς το περιεχόμενο

σεξ και ερωτας

teddy90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχεις ενα συντροφο και τον αγαπας και ενδεχομενως το σεξ να ειναι κατι παραπανω απο μια αναγκη του σωματος, να ειναι ερωτας και να υπαρχουν συναισθηματα την ωρα της πραξης, εντονα συναισθηματα, ομως οταν ο συντροφος σου που σε αγαπαει κανει σεξ μονο σαν αναγκη του σωματος ειτε ειναι ανδρας ειτε γυναικα (για να μην νομιζουν οι περισσοτεροι οτι μιλαω αποκλειστικα για ανδρες) για πιο λογο να γινεται αιτια χωρισμου απο την στιγμη δεν ηταν τπτ παραπανω απο μια ικανοποιηση του εαυτου του.... (δεν ειναι η προσωπικη μου γνωμη απλα τελευταια μπηκα σε σκεψεις για αυτο το θεμα γιατι δεν βγαζω νοημα) παρακαλω γραψτε την γνωμη σας, θα ηθελα πολυ να την διαβασω

Σιγά μην χωρίσεις επειδή μπιφτέκωσες μια άλλη.Μεταξύ μας τώρα είναι δυνατόν μετά το 6άμηνο να μην την έχεις βαρεθεί την άλλη στο σεξ;Μέχρι και το πως ακριβώς θα κουνάει το μικρό της δαχτυλάκι θα ξέρεις.Τα αισθήματα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο δεν σου βγαίνουν με κάθε μια.

Δημοσ.

Σιγά μην χωρίσεις επειδή μπιφτέκωσες μια άλλη.Μεταξύ μας τώρα είναι δυνατόν μετά το 6άμηνο να μην την έχεις βαρεθεί την άλλη στο σεξ;Μέχρι και το πως ακριβώς θα κουνάει το μικρό της δαχτυλάκι θα ξέρεις.Τα αισθήματα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο δεν σου βγαίνουν με κάθε μια.

Ετσι ταπα λαρτζ,αν παρει ενα ταγμα η δικια σου να της κανεις αγαλμα,να μην τη χωρισεις!γουιν!

Δημοσ.

Ετσι ταπα λαρτζ,αν παρει ενα ταγμα η δικια σου να της κανεις αγαλμα,να μην τη χωρισεις!γουιν!

Άμα υπάρχουν αισθήματα αμοιβαία κιόλας δεν πα να πάρει και 2 τάγματα.Αφού λογικό είναι μαζί μου να έχει βαρεθεί.Φυλακή θα την βάλω;;Άμα δεν υπάρχουν αισθήματα τον πούλο εννοείται βρήκες και αφορμή άχαστη.

Δημοσ.

τον εσφιξα τοτε. ξερεις τωρα πως...

Υπάρχουν κάτι κόλποι ευα που είναι τόσο βαρκαρόλα που και το μπράτσο παλαιστή να βάλεις μέσα.......σφίξιμο δεν παίζει :devil:

Δημοσ.

Ναι, γιατι ολες οι γυναικες ξερουν να ελεγχουν αυτους τους μυείς

τουφα σε πιανω αδιαβαστο εντελως. ^_^

Υπάρχουν κάτι κόλποι ευα που είναι τόσο βαρκαρόλα που και το μπράτσο παλαιστή να βάλεις μέσα.......σφίξιμο δεν παίζει :devil:

τς τς τς ρε παιδια ρε παιδια. ο τουφας τουλαχιστον το μισοκαταλαβε.

Δημοσ.

νομιζω μπορουν. με κεγκελ δεν γινεται αυτο?

να μαθαινουμε και τπτ αντε

Δημοσ.

Μαλλον εχω παει με πιο πολλες γυναικες απο σενα ευαmpmp :P

Και αυτο που ειπε ο τσιλις, λετε για μικρα πιστολια, αλλα εχουμε δει κατι θηκες και εμεις να παιξεις μπασκετ μεσα.

νομιζω μπορουν. με κεγκελ δεν γινεται αυτο?

να μαθαινουμε και τπτ αντε

http://en.wikipedia.org/wiki/Kegel_exercise

Δημοσ.

Μαλλον εχω παει με πιο πολλες γυναικες απο σενα ευαmpmp :P

Και αυτο που ειπε ο τσιλις, λετε για μικρα πιστολια, αλλα εχουμε δει κατι θηκες και εμεις να παιξεις μπασκετ μεσα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kegel_exercise

ουτε. δεν ξερω αν το εχεις παρατηρισει ποτε αλλα οταν η γυναικα ερχεται σε οργασμο σφιγγει ασυναισθητα τον κολπο της. δοκιμασε το με δαχτυλο θα το νιωσεις καλυτερα.

Δημοσ.

ουτε. δεν ξερω αν το εχεις παρατηρισει ποτε αλλα οταν η γυναικα ερχεται σε οργασμο σφιγγει ασυναισθητα τον κολπο της. δοκιμασε το με δαχτυλο θα το νιωσεις καλυτερα.

Το τι ισχύει σε σένα ρε ευάκι δεν ισχύει σε όλες τις γυναίκες......

Και εγώ όταν τελειώνω φωνάζω ΟΥΓΚΚΚΚΚΚΚΚ ξέρω εγώ και βαράω παλαμάκια ε δεν ισχύει για όλους τους άνδρες :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...