gavros10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 καλησπερα κανω μια ασκηση για τον προγραματισμο 3η λυκειου μου εχει βγαλει ενα error και δεν ξερω τι ειναι το προβλημα ειναι οτι ιδιωτες αγοραζουν κλιματιστικα και ο δημος πληρωνει το 40%. τα υπολοιπα ο ιδιωτης η 1η δοση τωρα ειναι το 50% του οφειλομενου απο την μερια του ιδιωτη, η 2η και η 3η 25% αντιστοιχα και πρεπει να διαβαζει την αρχικη αξια του κλιματιστικου, με φπα, το ποσο που θα πληρωσει ο δημος, το ποσο που θα πληρωσει ο ιδιωτης και τις δοσεις εχω γραψει αυτο Αλγόριθμος Κλιματιστικό Διάβασε Αρχ_τιμ Αξια_Κλιμ← Αρχ_τιμ+ (23/ 100)* Αρχ_τιμ Επιδότηση← Αξια_Κλιμ- (60/ 100)* Αξια_Κλιμ Ποσο_Ιδ← Αξια_Κλιμ- (40/ 100)* Αξια_Κλιμ 1Δοση← Ποσο_Ιδ- (50/ 100)* Ποσο_Ιδ (Συντακτικό Λάθος - Λάθος κατά την ανάγνωση αριθμού) 2Δοση← Ποσο_Ιδ- (25/ 100)* Ποσο_Ιδ 3Δοση← Ποσο_Ιδ- (25/ 100)* Ποσο_Ιδ Εμφάνισε Επιδοτηση, Ιδιωτης, 1Δοση, 2Δοση, 3Δοση Τελος Κλιματιστικό μηπως ξερετε τι εννοει γιατι δεν καταλαβα; ευχαριστω πολυ
dewn735 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μήπως οι μεταβλητές πρέπει να ξεκινάνε απαραίτητα με κάποιον χαρακτήρα και όχι με αριθμό;
nrkmaiden Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Αυτο που λεει ο/η dewn735 ειναι το λαθος σου...
superpc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Το προβλημα ειναι σιγουρα οτι ξεκινας τισ μεταβλιτες με νουμερο....δοκιμασε Αδοση...κτλ..επιπλεον δεν ξερω που το τρεχεις...αν το τρεχεις στο προγραμμα γλωσσομαθια πρεπει να το γραπσεις σε μορφή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...αλλιως δοκιμασε www.pseudoglossa.gr !!!
gavros10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ναι τελικα αυτο ηταν το προβλημα σας ευχαριστω παιδια για την βοηθεια το εκτιμω superpc στο pseudoglossa.gr το γραφω για να δω αν ειναι σωστο εσεις που ξερετε για 2 εβδομαδες που εκανα προγραματισμο καλα τα παω;
Mακάβριος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Σου βγάζει σωστά αποτελέσματα το πρόγραμμα? Μάλλον δεν κατάλαβα τι ζητάει η άσκηση. Νομίζω πως δεν υπολογίζεις σωστά τις δόσεις.
gavros10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Σου βγάζει σωστά αποτελέσματα το πρόγραμμα? Μάλλον δεν κατάλαβα τι ζητάει η άσκηση. Νομίζω πως δεν υπολογίζεις σωστά τις δόσεις. επειδη βιαζομουν πριν κοιταξα αν το περνει για σωστο, και το δεχεται εβαλα ενα τυχαιο ποσο και οι αριθμοι ηταν πολυ κοντα. θα το κοιταξω ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.