Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή euro σε λίρες Αγγλίας για αγορά μεσο internet

pcpanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα...ειναι η πρώτη μου φορά που αγοράζω κατι απο Αγγλία,ο τρόπος που θα πληρώσω είναι με κατάθεση στον τραπεζικο λογαριασμό του μαγαζιού.

Θελω να μάθω,στις τράπεζες εδώ γινεται να δώσω ευρω και να μου δώσουν το αντηστοιχο ποσό σε Αγγλικές λίρες?

Γιατί ο μαγαζάρχης με είπε να πληρώσω σε αγγλικές λίρες και ακριβος οσο λεει το ποσο στο τιμολόγιο της αγοράς που έκανα ουτε λεπτο παραπανω και ουτε λεπτό λιγότερο....

Τι ακριβώς πρέπει να κάνω? ή απλα παω στην τράπεζα και τους λέω θελω στον παραπανω λογαριασμό να μπεί ακριβός το τάδε ποσό σε λίρες και το αναλαμβάνουν μόνοι τους?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

θα πεις ότι θες να κάνεις μια κατάθεση σε λίρες και θα σου πουν πόσο είναι σε ευρό .

Μπορείς να δεις την τωρινή αναλογία εδώ . Πάτα νέα μετατροπή σε γράψε το ποσό .

:)

Δημοσ.

Οκ! Ευχαριστώ! Ελπίζω να μήν παει τίποτα στραβά...Η τραπεζα ομως δεν παιρνει και μερικα λευτα για να τα μεταφερει?

Δημοσ.

με έμβασμα σε τάπεζα εξωτερικού η τράπεζα θα σε χρεώσει κάμποσα παραπάνω σαν έξοδα εμβάσματος.

θα σε συμβούλευα να χρησιμοποιήσεις καμιά χρεωστική κάρτα ή paypal για την αγορά που θες.

Εγω που πηγα σε τραπεζα και εκανα κατι λιρες σε ευρω μου κρατησανε προμυθια 6+ ευρω τα λαμογια...

πάντα υπάρχει μια μικρή προμήθεια για μετατροπή καθώς και η διαφορά ισοτιμίας.

(για αυτό και αρκετοί απλά για να αλλάξουν χρήματα πάνε πιο πολύ σε ανταλλακτήρια συναλλάγματος)

Δημοσ.

Οταν λες καμποσα? Η αγορά που εκανα κοστίζει 248,82 λύρες...

Πάνω απο ενα 10ευρω θα μου κρατήσουν για να τα μεταφέρουν ?

Eγώ τι ακριβός να κανω,απλα να τους πω οτι πρεπει να μπούν στον παρακατω λογαριασμο ακριβώς 248,82 λίρες και θα μου ζητήσουν το αντιτιμο σε ευρω για να το πληρωσουν και θα μετατρέψουν μονοι τους τις λίρες ή θα στείλουν το αντιτιμο σε ευρώ στην Αγγλία και εκει θα μετατραπούν σε λίρες?

Δημοσ.

Οταν λες καμποσα? Η αγορά που εκανα κοστίζει 248,82 λύρες...

Πάνω απο ενα 10ευρω θα μου κρατήσουν για να τα μεταφέρουν ?

Eγώ τι ακριβός να κανω,απλα να τους πω οτι πρεπει να μπούν στον παρακατω λογαριασμο ακριβώς 248,82 λίρες και θα μου ζητήσουν το αντιτιμο σε ευρω για να το πληρωσουν και θα μετατρέψουν μονοι τους τις λίρες ή θα στείλουν το αντιτιμο σε ευρώ στην Αγγλία και εκει θα μετατραπούν σε λίρες?

σε ευρώ κάνα 5ευρο το λιγότερο μόνο και μόνο για το έμβαασμα, χώρια ότι θα χάσεις στη μετατροπή.

θα ζητήσεις αυτό το ποσό να πάει οπωσδήποτε στον άλλο λογαριασμό και όλα τα έξοδα,ακόμα και της άλλης τράπεζας δικά σου.

Δημοσ.

Εμενα απλα με ενδιαφέρει να πληρώσω εγω τον φορο για την μεταφορά + την μετατροπή... θελω στον λογαριασμό να μπούν ακριβος 248,82 λίρες και να μήν κρατήσουν φορο για μεταφορά η οτιδήποτε άλλο απο εκεί...

Ε κανενα 10ευρω πιστευω να βγούν οι φόροι,παραπάνω καταντάει γυφτιά

Δημοσ.

Εμενα απλα με ενδιαφέρει να πληρώσω εγω τον φορο για την μεταφορά + την μετατροπή... θελω στον λογαριασμό να μπούν ακριβος 248,82 λίρες και να μήν κρατήσουν φορο για μεταφορά η οτιδήποτε άλλο απο εκεί...

Ε κανενα 10ευρω πιστευω να βγούν οι φόροι,παραπάνω καταντάει γυφτιά

με βάση το σημερινό rate αυτό είναι το κόστος για την ώρα

sn1oa8.jpg

από εκεί και πέρα, ποια τράπεζα θα χρησιμοποιήσεις για το έμβασμα?

Δημοσ.

Δηλαδή το 2,5% ειναι ο φόρος? Πόσο είναι περίπου,7 ευρω νομιζω?

όχι τις 100 αλλά τις 1000.

0,75 € είναι ο φόρος. αλλά έχει άλλα 15 ευρώ προμήθεια της Εθνικής.

Δημοσ.

Τέλοςπαντων, 15 - 20 τι να κανουμε,μια φορα θα αγοράσω μονο απο εξωτερικό και αυτό γιατί έτυχε και βιάζομαι δεν θελω να έχω τρεχάματα με paypal κτλπ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...