Προς το περιεχόμενο

Απορια για 5650m/6530

xristoforos89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Οντας κατοχος ενος λαπτοπ με την 5650m, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την καρτα αυτην.

Οταν συνδεω το λαπτοπ μου στην τηλεοραση και οριζω ως αναλυση την 1920x1080 τοτε βλεπω καποια ''σπασιματα'' της εικονας

οταν υπαρχει γρηγορη εναλλαγη εικονων (πχ οταν θελω να δω ταινια).

Μια σκεψη θα ηταν να μην σηκωνει την αναλυση αυτην η καρτα μου, πραγμα βεβαια πολυ δυσκολα μιας και στην συγκεκριμενη τηλεοραση εχουν συνδεθει λαπτοπ με την 9300m, 8600, 5470,G210m, G425m κ.α. Καμια απο αυτες τις καρτες δεν ειχε τα ιδια προβληματα,αλλα επαιζαν αψογα -μαλιστα ολες οι καρτες αυτες ειναι κατωτερες απο την 5650m).

Ειναι το 3ο μου λαπτοπ με την 5650m επανω και ολες ειχαν το ιδιο θεμα. Αν κατεβασω βεβαια την αναλυση (πχ 1680x1050) δουλευουν αψογα.

Και ρωταω οποια παιδια εχουν λαπτοπ με την 5650m/6530 (που ειναι ουσιαστικα η ιδια) , εχετε και εσεις τετοια προβληματα στην αναλυση αυτην (οταν συνδεετε το λαπτοπ στην τηλεοραση);

Θεμα hardware δεν παιζει, μιας και εχουν γινει ολα τα διαγνωστικα αλλα και δεν γινεται σε 3 λαπτοπ να εχουν και οι 3 καρτες προβλημα (οι ιδιες μαλιστα).

Επισης εχω τους τελευταιους drivers της Ati.

Θενξ για οποια γνωμη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...