Προς το περιεχόμενο

Μια συνδεση , 2 router

3leven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω ενα θεμα με τη συνδεση μου στο internet.. Επειδη το router ειναι στο κατω οροφο και το δωματιο μου στο πανω , δεν μπορω να συνδεομαι με το xperia στο internet (με το pc εχω σημα μιας και εχω δυνατο usb adapter)..

Μιας και δεν αξιζει να μπω στη διαδικασια να αγοραζω repeater ή κεραια , δοκιμασα να συνδεσω ενα 2ο ρουτερ στο πανω οροφο αλλα χωρις επιτυχια..

Στο 2o ρουτερ , αναβοσβηνει το DSL και το Internet μενει σβηστο. Ξερω μονο οτι δε πρεπει και τα 2 router να δινουν ιδιες IP..

Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει στο πως να στησω το 2o ρουτερ?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

αν είναι δυο ασύρματα ρουτερ ισως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δεύτερο για να επεκτείνει την εμβέλεια του ασυρμάτου..

αν δε είναι ιδία έχει μεγαλύτερες πιθανότητες...

τώρα 2 ρουτερ στην ιδια γραμμή δεν νομίζω να παίζουν μαζι

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω ενα θεμα με τη συνδεση μου στο internet.. Επειδη το router ειναι στο κατω οροφο και το δωματιο μου στο πανω , δεν μπορω να συνδεομαι με το xperia στο internet (με το pc εχω σημα μιας και εχω δυνατο usb adapter)..

Μιας και δεν αξιζει να μπω στη διαδικασια να αγοραζω repeater ή κεραια , δοκιμασα να συνδεσω ενα 2ο ρουτερ στο πανω οροφο αλλα χωρις επιτυχια..

Στο 2o ρουτερ , αναβοσβηνει το DSL και το Internet μενει σβηστο. Ξερω μονο οτι δε πρεπει και τα 2 router να δινουν ιδιες IP..

Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει στο πως να στησω το 2o ρουτερ?

Ευχαριστω!

για 100 φορα.δεν μπορεις να συνδεσεις 2 adsl router πανω σε μια γραμμη.

οποτε ξεχασε το.οι λυσεις σου ειναι οι παρακατω.η ριχνεις κανα ethernet μεχρι πανω και βαζεις το δευτερο ρουτερ σαν access point Η πας και παιρνεις repeater εκτος αν το δευτερο σου ρουτερ υποστηριζει πραγμα σπανιο η τα σεταρεις και τα 2 wds αν υποστηριζουν επισης σπανιο.

αν μπορεις να ριξεις καλωδιο τοτεμια χαρα.αλλιως.....

Δημοσ.

για 100 φορα.δεν μπορεις να συνδεσεις 2 adsl router πανω σε μια γραμμη.

οποτε ξεχασε το.οι λυσεις σου ειναι οι παρακατω.η ριχνεις κανα ethernet μεχρι πανω και βαζεις το δευτερο ρουτερ σαν access point Η πας και παιρνεις repeater εκτος αν το δευτερο σου ρουτερ υποστηριζει πραγμα σπανιο η τα σεταρεις και τα 2 wds αν υποστηριζουν επισης σπανιο.

αν μπορεις να ριξεις καλωδιο τοτεμια χαρα.αλλιως.....

Θα ψαξω τη προταση του ice , αλλιως θα αρκεστω στο να ανεβοκατεβαινω.. Δεν αξιζει να παρω repeater , καθως σε 10 μερες αρχιζει η σχολη...

Ευχαριστω παντως..

Δημοσ.

Θα ψαξω τη προταση του ice , αλλιως θα αρκεστω στο να ανεβοκατεβαινω.. Δεν αξιζει να παρω repeater , καθως σε 10 μερες αρχιζει η σχολη...

Ευχαριστω παντως..

αν το θες για προσωρινα ριξε καλωδια απο το ενα ρουτερ στο αλλο.καλωδιο Utp και μεσα σε βοηθαμε για τα υπολοιπα.για αυτο που ειπε ο ice για να γινει ασυρματα προυποθετει τα παρακατω.

α.η και τα 2 ρουτερ να παιζουν wds πραγμα σπανια

β.η το δευτερο ρουτερ σου να εχει λειτουγεια repeater.επισης σπανιο.το εχω δει μονο στο siemens sl2 141 και δεν το εχω δοκιμασει.σε οσα αλλα εχω δει συνηθως και οχι παντα υποστηριζουν wds το οποιο ειναι σπασιμο νευρων στο σεταρισμα.το ειχα κανει σε 2 thomson που παιζουν wds.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...