jimex Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Γεια σας, Βλέπω στο skroutz ότι κάποια άγνωστα καταστήματα (για εμένα τουλάχιστον) - και είναι και αρκετά - έχουν το εν λόγω smartphone σε πολύ χαμηλή τιμή σε σύγκριση με άλλες (γνωστές-μεγάλες) αλυσίδες. Η ερώτηση μου είναι που οφείλεται αυτή η μεγάλη διαφορά στην τιμή; Μήπως έχει βγει κάποιο revision που διορθώνει τυχών προβλήματα της πρώτης έκδοσης; Μήπως απλώς δεν είναι αξιόπιστα τα καταστήματα; Ή μήπως οι μεγάλες αλυσίδες (multirama, plaisio κλπ.) τα έχουν υπερτιμολογημένα;
Spiros83 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ή μήπως οι μεγάλες αλυσίδες (multirama, plaisio κλπ.) τα έχουν υπερτιμολογημένα; Μάλλον αυτό είναι... Εγώ ενδεικτικά να σου αναφέρω ότι πήρα το Galaxy S2 469 εωρώ τη στιγμή που το Πλαίσιο το έδινε 599 (αν και κάποια στιγμή το είχε κατεβάσει και αυτό). Από την ερώτησή σου, θες να το πάρεις και σκέφτεσαι μήπως τα "μικρά" μαγαζιά δεν είναι αξιόπιστα? Αν ναι, μην αγχώνεσαι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον για τα περισσότερα μαγαζιά. Δες τα ratings & reviews που έχουν στο skroutz πριν αποφασίσεις από που θες να το παραγγείλεις, δεν υπάρχει τίποτα πιο αξιόπιστο από τους ίδιους τους πελάτες...
YannisKatr1990 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Το Πλαίσο και το Multirama ειναι mainstream μαγαζια που θα παει ο περισσότερος κόσμος για να αγορασει κάτι οπότε βάζουν ότι τιμές θέλουν ξεροντας πως το αγοραστικο κοινο ως επι το πλειστον θα παει εκει. Πολλοι δεν ξέρουν το skroutz, καπιοι αλλοι δεν το εμπιστευονται κλπ. Τα μαγαζια από τη στιγμη που σου κόβουν απόδειξη-τιμολόγιο ειναι πέρα για πέρα αξιοπιστα απλά πιο μικρά και λιγοτερο διαφημισμένα. Πάρε παραδειγμα αυτό: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0514813&catid=010100 To οποίο από το skroutz το φτιάχνεις με τα ιδια ακριβώς πράγματα με 3200euro, και πολλα απο αυτα τα έχει μονο το multirama σαν αποκλειστηκοτητες οπότε παρε και κατάλαβε.
Zandim Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 απο κινητομανια το πηρα το δικο μου και ειναι μια χαρα μαγαζι. στο πλαισιο μετα απο 2 μερες που το πηρα μου ηρθε μειλ οτι το χουν προσφορα στα 400 για τα μελη. και παλι ομως 60 ευρω ειανι διαφορα (μια δυνατη καρτα μνημης ας πουμε) θεμα εγγυησης δεν τιθεται αν το μικρο μαγαζι ειναι χρονια στο χωρο, αλλα και παλι αν ειναι ευρωπαικο το τηλεφωνο και οχι παραεισαγωγης ειναι υποχρεωμενη η εδω εκαστοτε αντιπροσωπια να σε καλυψει
jimex Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Και πως θα ξέρω αν δεν είναι παραεισαγωγής; Δεν θα πάω ο ίδιος στο κατάστημα για να το δω εκείνη την ωρά και μετά αν μπω στη διαδικασία να το στέλνω πίσω θα μου βγεί πολύ περισσότερο στο τέλος.
YannisKatr1990 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Και πως θα ξέρω αν δεν είναι παραεισαγωγής; Δεν θα πάω ο ίδιος στο κατάστημα για να το δω εκείνη την ωρά και μετά αν μπω στη διαδικασία να το στέλνω πίσω θα μου βγεί πολύ περισσότερο στο τέλος. τι ακριβως εννοεις?
orlox Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Το Πλαίσο και το Multirama ειναι mainstream μαγαζια που θα παει ο περισσότερος κόσμος για να αγορασει κάτι οπότε βάζουν ότι τιμές θέλουν ξεροντας πως το αγοραστικο κοινο ως επι το πλειστον θα παει εκει. Πολλοι δεν ξέρουν το skroutz, καπιοι αλλοι δεν το εμπιστευονται κλπ. Ενας λόγος ειναι αυτος. Ενας αλλος ειναι οτι έπεσε αποτομα η τιμη του. Το ειχα παρει 450 την 2η μερα κυκλοφοριας του απο μαγαζακι τυπου σκρουτζ. Αυτος αν ειχε στοκαρει 1-2 και τα ειχε αγοράσει 350-400 ποσο θα το εδινε?
YannisKatr1990 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Και πως θα ξέρω αν δεν είναι παραεισαγωγής; Δεν θα πάω ο ίδιος στο κατάστημα για να το δω εκείνη την ωρά και μετά αν μπω στη διαδικασία να το στέλνω πίσω θα μου βγεί πολύ περισσότερο στο τέλος. Όταν μιλάς για παραεισαγωγή εννοείς να το είχει πάρει από τρίτο αντιπρώσοπο? Αν ναι, δεν έχει καμία σημασία και δεν έχεις λόγο να το επιστρέψεις.
jimex Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Όταν μιλάς για παραεισαγωγή εννοείς να το είχει πάρει από τρίτο αντιπρώσοπο? Αν ναι, δεν έχει καμία σημασία και δεν έχεις λόγο να το επιστρέψεις. Εννοώ πχ. να μην προορίζεται για την Ελλάδα/Ε.Ε. (αλλά πχ. για κάποια χώρα της Ασίας ή και της Ευρώπης οπού μπορεί ο εισαγωγέας να το βρήκε φθηνότερο) και να μην έχει σωστή υποστήριξη ελληνικών από μόνο του και πολύ πιθανόν να μην μου αναγνωρίζεται και η εγγύηση. Τουλάχιστον στα symbian smartphones που είχα μέχρι τώρα ήταν πολύ συχνό φαινόμενο και ήθελε αρκετό ψάξιμο πριν την αγορά.
YannisKatr1990 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Εννοώ πχ. να μην προορίζεται για την Ελλάδα/Ε.Ε. (αλλά πχ. για κάποια χώρα της Ασίας ή και της Ευρώπης οπού μπορεί ο εισαγωγέας να το βρήκε φθηνότερο) και να μην έχει σωστή υποστήριξη ελληνικών από μόνο του και πολύ πιθανόν να μην μου αναγνωρίζεται και η εγγύηση. Τουλάχιστον στα symbian smartphones που είχα μέχρι τώρα ήταν πολύ συχνό φαινόμενο και ήθελε αρκετό ψάξιμο πριν την αγορά. Ok, κατάλαβα, αν θες να το παρεις τοτε χωρίς αυτό το ρίσκο, αν και εγω το θεωρω ok, δοκίμασε όμως να το πάρεις από το open365, έχει πάρα πολλες καλές αξιολογήσεις είναι αρκετό καιρο στο χώρο και στην τελική τους παίρνεις ένα τηλέφωνο και τους ρωτάς. Εδω το link: http://www.open365.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=118250
jimex Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ναι από το open365 σκέφτομαι να το πάρω οπότε αφού επιβεβαιώσω τι πραγματικά είναι θα κάνω και την παραγγελία αυτές τις μέρες. Επίσης βλέπω ότι κάθε μέρα το κάθε κατάστημα προσπαθεί να έχει τη χαμηλότερη τιμή με αποτέλεσμα καθημερινά να πέφτει η τιμή του 2-3€... αχ τι κάνει ο ανταγωνισμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.