Προς το περιεχόμενο

hp pre 3 ξεποuλημα στα 135 ευρω μαζι με μεταφορικα

morfeas-dsl-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρειτε κανενα γνωστο που να ειναι Αγγλια μπας και δουμε προκοπη...α ρε Ελλαντα...

Γιατί νομίζεις οτι μπορούν να το αγοράσουν σήμερα στην Αγγλία??

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βρειτε κανενα γνωστο που να ειναι Αγγλια μπας και δουμε προκοπη...α ρε Ελλαντα...

Αυτό μόλις έκανα.... είναι εκεί ο αδερφός μου... τον έπαιρνα τηλ από το πρωί και απάντησε τώρα...

Του έβαλα γκάζια... μου είπε ότι το ήξερε...

Και του είπα ... καλά ρε @#@#@!#!@#$@!$ με 100€ παίρνεις tablet και δεν έκανες τίποτα!!!!!

Το τι του είπα ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!

:shock:

Δημοσ.

Από το eurostore.palm.com :

OUT OF STOCK! Update Wed 24th 10am : Sorry, No stock expected to be available for order here today or tomorrow. Next update Thu 25th 10am. Please check here for update.

Θα μας τα σπάσουν τα νεύρα.....

Δημοσ.

Αυτό μόλις έκανα.... είναι εκεί ο αδερφός μου... τον έπαιρνα τηλ από το πρωί και απάντησε τώρα...

Του έβαλα γκάζια... μου είπε ότι το ήξερε...

Και του είπα ... καλά ρε @#@#@!#!@#$@!$ με 100€ παίρνεις tablet και δεν έκανες τίποτα!!!!!

Το τι του είπα ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!

:shock:

lucky!

Δημοσ.

Την Παρασκευή πάλι:

OUT OF STOCK! Update Wed 24th 10am : Sorry, No stock will be available for order for teh remainder of this week Next Update: Fri 26th 10am. Customer Service staff will not have any further information - it will be communicated directly here on this page.

Δημοσ.

Από το eurostore.palm.com :

OUT OF STOCK! Update Wed 24th 10am : Sorry, No stock expected to be available for order here today or tomorrow. Next update Thu 25th 10am. Please check here for update.

Θα μας τα σπάσουν τα νεύρα.....

Το παραπάνω το γράφει για το 32GB touchpad...

Στο 16Gb έχει άλλο μύνημα:

OUT OF STOCK! Update Wed 24th 10am : Sorry, No stock will be available for order for the remainder of this week Next Update: Fri 26th 10am. Customer Service staff will not have any further information - it will be communicated directly here on this page.

Δημοσ.

Το europestore.palm.com έχει πλέον κοινή ανοικοίνωση και στα 3 (Touchpad 16Gb, Touchpad 32Gb , Pre 3):

OUT OF STOCK! Update Wed 24th 10am : Sorry, No stock will be available for order for the remainder of this week Next Update: Fri 26th 10am. Customer Service staff will not have any further information - it will be communicated directly here on this page.

Από την άλλη στο αγγλικό Hp Employee Program site (μόνο για υπαλλήλους της HP), το 16άρι έχει εξαντληθεί (στις 69 λίρες!!!!) και έχουν μείνει λίγα 32άρια (στις 109 λίρες) με περιορισμό ένα κατ'άτομο !!! - Update: Ξέμεινε και αυτό μέσα σε 3 λεπτά (και έχει πέσει από το πολύ traffic) !!!!

Δεν νομίζω να τα καταφέρουμε...

Δημοσ.

...

Χρήστης που το παράγγειλε από amazon.co.uk

ZYPoR.jpg

πολύ καλή δουλειά photoshop! και έβαλε κ ανυπαρκτο μαγαζί (invinta!) :-D

αλλά το καλύτερο είναι όντως αυτό!! >

Anyone want to play a sick joke on themselves? It will only end in tears

Δημοσ.

Βαρέθηκα με τα παιχνίδια της HP και του οποιουδήποτε που πουλάει στο Amazon. Θα εμπιστευτώ την ανακοίνωση του Eurostore και αν τα καταφέρω έχει καλός αλλιώς δεν ήταν γραφτό μου !!!

Δημοσ.

Βαρέθηκα με τα παιχνίδια της HP και του οποιουδήποτε που πουλάει στο Amazon. Θα εμπιστευτώ την ανακοίνωση του Eurostore και αν τα καταφέρω έχει καλός αλλιώς δεν ήταν γραφτό μου !!!

Επειδη χαθηκα λιγο υπαρχει καπου περιπτωση να το κλεισουμε καποτε ή ακυρο?

Δηλαδη να βαλω λεφτα στην προπληρωμενη μου ή μπααα... :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...