SATELLITE Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 βρειτε κανενα γνωστο που να ειναι Αγγλια μπας και δουμε προκοπη...α ρε Ελλαντα... Γιατί νομίζεις οτι μπορούν να το αγοράσουν σήμερα στην Αγγλία??
IcemanGr71 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 βρειτε κανενα γνωστο που να ειναι Αγγλια μπας και δουμε προκοπη...α ρε Ελλαντα... Αυτό μόλις έκανα.... είναι εκεί ο αδερφός μου... τον έπαιρνα τηλ από το πρωί και απάντησε τώρα... Του έβαλα γκάζια... μου είπε ότι το ήξερε... Και του είπα ... καλά ρε @#@#@!#!@#$@!$ με 100€ παίρνεις tablet και δεν έκανες τίποτα!!!!! Το τι του είπα ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!
deliol Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Από το eurostore.palm.com : OUT OF STOCK! Update Wed 24th 10am : Sorry, No stock expected to be available for order here today or tomorrow. Next update Thu 25th 10am. Please check here for update. Θα μας τα σπάσουν τα νεύρα.....
c0prse_grinder Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Αυτό μόλις έκανα.... είναι εκεί ο αδερφός μου... τον έπαιρνα τηλ από το πρωί και απάντησε τώρα... Του έβαλα γκάζια... μου είπε ότι το ήξερε... Και του είπα ... καλά ρε @#@#@!#!@#$@!$ με 100€ παίρνεις tablet και δεν έκανες τίποτα!!!!! Το τι του είπα ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!!!!!!!!! lucky!
IcemanGr71 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μάλλον μόνο ζωγραφιστό θα το δούμε... P.S. Κλείσαν και το link στο www.hotukdeals.com σαν spam ??????
dpress Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Την Παρασκευή πάλι: OUT OF STOCK! Update Wed 24th 10am : Sorry, No stock will be available for order for teh remainder of this week Next Update: Fri 26th 10am. Customer Service staff will not have any further information - it will be communicated directly here on this page.
deliol Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Από το eurostore.palm.com : OUT OF STOCK! Update Wed 24th 10am : Sorry, No stock expected to be available for order here today or tomorrow. Next update Thu 25th 10am. Please check here for update. Θα μας τα σπάσουν τα νεύρα..... Το παραπάνω το γράφει για το 32GB touchpad... Στο 16Gb έχει άλλο μύνημα: OUT OF STOCK! Update Wed 24th 10am : Sorry, No stock will be available for order for the remainder of this week Next Update: Fri 26th 10am. Customer Service staff will not have any further information - it will be communicated directly here on this page.
c0prse_grinder Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 επιτελους θα σηκωθουμε και λιγο απτο pc
IcemanGr71 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ΤΟ νέο link για hotukdeals http://www.hotukdeals.com/misc/palm-pre3-hp-touchpad-16gb-32gb-89-115-from-today-stock-levels-official-thread-p/1000474?page=674 Χρήστης που το παράγγειλε από amazon.co.uk
c0prse_grinder Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ΤΟ νέο link για hotukdeals http://www.hotukdeal...000474?page=674 αυτο εμας που μας βοηθαει? αφου κατα 99% δεν θα στελνουν ελλαδα τα hot uk deals
deliol Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Το europestore.palm.com έχει πλέον κοινή ανοικοίνωση και στα 3 (Touchpad 16Gb, Touchpad 32Gb , Pre 3): OUT OF STOCK! Update Wed 24th 10am : Sorry, No stock will be available for order for the remainder of this week Next Update: Fri 26th 10am. Customer Service staff will not have any further information - it will be communicated directly here on this page. Από την άλλη στο αγγλικό Hp Employee Program site (μόνο για υπαλλήλους της HP), το 16άρι έχει εξαντληθεί (στις 69 λίρες!!!!) και έχουν μείνει λίγα 32άρια (στις 109 λίρες) με περιορισμό ένα κατ'άτομο !!! - Update: Ξέμεινε και αυτό μέσα σε 3 λεπτά (και έχει πέσει από το πολύ traffic) !!!! Δεν νομίζω να τα καταφέρουμε...
c0prse_grinder Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Anyone want to play a sick joke on themselves? It will only end in tears
nek4d Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ... Χρήστης που το παράγγειλε από amazon.co.uk πολύ καλή δουλειά photoshop! και έβαλε κ ανυπαρκτο μαγαζί (invinta!) αλλά το καλύτερο είναι όντως αυτό!! > Anyone want to play a sick joke on themselves? It will only end in tears
cyberrobot Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Βαρέθηκα με τα παιχνίδια της HP και του οποιουδήποτε που πουλάει στο Amazon. Θα εμπιστευτώ την ανακοίνωση του Eurostore και αν τα καταφέρω έχει καλός αλλιώς δεν ήταν γραφτό μου !!!
Genatos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Βαρέθηκα με τα παιχνίδια της HP και του οποιουδήποτε που πουλάει στο Amazon. Θα εμπιστευτώ την ανακοίνωση του Eurostore και αν τα καταφέρω έχει καλός αλλιώς δεν ήταν γραφτό μου !!! Επειδη χαθηκα λιγο υπαρχει καπου περιπτωση να το κλεισουμε καποτε ή ακυρο? Δηλαδη να βαλω λεφτα στην προπληρωμενη μου ή μπααα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.