Προς το περιεχόμενο

hp pre 3 ξεποuλημα στα 135 ευρω μαζι με μεταφορικα

morfeas-dsl-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειναι περιεργο που η hp δεν αναφερει τιποτα στη σελιδα της για το tablet, οτι θα βγει σε τιμη για ξεστοκαρισμα οπως κάνει για το τηλέφωνο?

οχι ιδιαιτερα, για το tablet εχει ηδη πεσει η τιμη στο 1ο wave.

τωρα στο 2ο wave γιατι να ξανα αναφερει το price drop?

αφου εχει ατομα σε stand by ακομα και εδω σ'εμας, it's well known

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οχι ιδιαιτερα, για το tablet εχει ηδη πεσει η τιμη στο 1ο wave.

τωρα στο 2ο wave γιατι να ξανα αναφερει το price drop?

αφου εχει ατομα σε stand by ακομα και εδω σ'εμας, it's well known

Πότε βλέπετε να βγάζει τεμάχια προς πώληση???

Μιλάμε το touchpad άμα του βάλεις android θα πετάει....

:mrgreen:

Δημοσ.

εγω το βλεπω για τις 3 το μεσημερι ωρα ελλαδας = 8 το πρωι στην αμερικη δηλαδη εκεινη περιπου την ωρα που θα ανοιξουν τα καταστηματα εκει. ελπιζω λιγο νωριτερα γιατι βαρεθηκα χαχα

Δημοσ.

εγω το βλεπω για τις 3 το μεσημερι ωρα ελλαδας = 8 το πρωι στην αμερικη δηλαδη εκεινη περιπου την ωρα που θα ανοιξουν τα καταστηματα εκει. ελπιζω λιγο νωριτερα γιατι βαρεθηκα χαχα

ο κόσμος ξυπνάει... και το eurostore.palm.com τραβάει τρελά κολλήματα από τα requests - clicks...

Κόλαση γίνεται....

:fear:

Δημοσ.

ο κόσμος ξυπνάει... και το eurostore.palm.com τραβάει τρελά κολλήματα από τα requests - clicks...

Κόλαση γίνεται....

:fear:

με τις ταχυτητες για refresh rate που εχουμε εδω..πφφφ....

Δημοσ.

μου θυμιζει τα μπλακ φραιντει του αμαζον μονο 10 φορές χειρότερα. οπως λεει και στο 8ρεντ του χοτντιαλς - mass tablet hysteria

Δημοσ.

θα πρεπε να τα αναποδογυριζουν τα καφασια με τα touchpad στην time square οπως κανουνε εδω σ'εμας οι αγροτες! :mrgreen:

εγω θα τρεξω για το 16αρι πρωτα by the way, στο 32αρι θα γινεται αρχικα το mosh pit :shifty:

Δημοσ.

θα πρεπε να τα αναποδογυριζουν τα καφασια με τα touchpad στην time square οπως κανουνε εδω σ'εμας οι αγροτες! :mrgreen:

εγω θα τρεξω για το 16αρι πρωτα by the way, στο 32αρι θα γινεται αρχικα το mosh pit :shifty:

Δεν βλέπω φως στο τούνελ... με τέτοιο χαμό... πήραμε χαμπάρι πολύ αργά τι γινόταν...

Μάλιστα πολλοί αγόρασαν αρκετά κομμάτια... και τα πουλούν ώστε να βγάλουν extra €€€

:-(

Δημοσ.

επρεπε να παιξει παραγγελια οταν γινοταν στα 399 λιρια και να περιμενεις μετα την εκπτωση οπως εκανε ο φιλος που ανοιξε το 8ρεντ

δωστε γκατζεντ στο λαοοοο

5ο κεφαλαιο ανορ8οδοξου ηλεκτρονικού πολέμου - πως να κανετε DOS attack στο site του ανταγωνιστή σας - ποστάρετε μια πολυ χαμηλή τιμη σε ενα είδος ευρείας κατανάλωσης:)

Δημοσ.

Δεν είναι λογικό να δίνει η HP Αμερικής 100$ την ταμπλέτα και στην Αγγλία 300++ λίρες πιστεύω ότι αύριο θα γίνει το μπαμ! Θα αλλάξουν οι τιμές παντού...

Πιθανότατα, δεν προκειται να γινει τιποτε στην Ευρώπη, τα διαθεσαν στην Αμερική απο τις 20 Αυγ κ εξαφανίστηκαν όλα. Οι αγοραστες είχαν προ-ενημερωθεί, πχ:

Link

Δεν χρειάζεται να είσαι μάγος για να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει κανενας λογος να τα δωσουν σε 3η εταιρία (amazon κλπ) πιο φτηνα χονδρική όταν τα δίνουν κατ'ευθείαν οι ιδιοι χωρίς μεσολαβητές κ μετρητά σε χρόνο dt. Αυτό που ανέφερε φίλος ότι τάχα μπήκε στο amazon-uk για 6 λεπτά και αγόρασε, ειπώθηκε για εντυπωσιασμό, μην ψαρώνετε!

Σε λίγο θα ξεφυτρώσουν κ άλλοι παίχτες κ θα σας πουν ότι μόλις προλάβαν ώστε να "σκάσετε από την ζήλεια σας" και να γελάνε με τα επόμενα σχόλια :-) Μου περασε απ'το μυαλό να γελάσω και εγώ για "πλάκα" όμως έχει πέσει πολύ δουλειά τώρα για τέτοια πράγματα.

Εν κατακλείδι, ρίχνετε καμιά ματιά που κ που αλλά μην χάνετε όλο τον χρόνο σας στο θέμα.

Δημοσ.

Πιθανότατα, δεν προκειται να γινει τιποτε στην Ευρώπη, τα διαθεσαν στην Αμερική απο τις 20 Αυγ κ εξαφανίστηκαν όλα. Οι αγοραστες είχαν προ-ενημερωθεί, πχ:

Link

Δεν χρειάζεται να είσαι μάγος για να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει κανενας λογος να τα δωσουν σε 3η εταιρία (amazon κλπ) πιο φτηνα χονδρική όταν τα δίνουν κατ'ευθείαν οι ιδιοι χωρίς μεσολαβητές κ μετρητά σε χρόνο dt. Αυτό που ανέφερε φίλος ότι τάχα μπήκε στο amazon-uk για 6 λεπτά και αγόρασε, ειπώθηκε για εντυπωσιασμό, μην ψαρώνετε!

Σε λίγο θα ξεφυτρώσουν κ άλλοι παίχτες κ θα σας πουν ότι μόλις προλάβαν ώστε να "σκάσετε από την ζήλεια σας" και να γελάνε με τα επόμενα σχόλια :-) Μου περασε απ'το μυαλό να γελάσω και εγώ για "πλάκα" όμως έχει πέσει πολύ δουλειά τώρα για τέτοια πράγματα.

Εν κατακλείδι, ρίχνετε καμιά ματιά που κ που αλλά μην χάνετε όλο τον χρόνο σας στο θέμα.

φιλε μου δεν ειναι ακριβως ετσι. αν εσυ ησουν το αμαζον και ειχες παραγειλει 100 ταμπλετ στην κανονική τιμη δεν θα ζητουσες να σου δωθει η τιμη ξεστοκαρισματος για να μην εχεις χασούρα αφου κανει τετοιες κινησεις η HP? προφανως το αμαζον εβγαλε το στοκ που ειχε και αυτο ηταν. οπως ορθα λες δεν τους συμφερει απο εκει και περα να το πουλανε μεσα απο μεσάζοντες οποτε αμφιβαλω αν θα εχει αλλα κομματια το αμαζον η αν ναι θα ειναι με ενα μικρο καπελο για να καλυψει τα εξοδα τους. οποτε δεν το θεωρω απιθανο οτι στον φιλο εκατσε αυτη η προσφορα, σε αυτα τα πραγματα οσο ποιο γρηγορα το παρεις πρεφα τοσο ποιο μεγαλες η πιθανοτητες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...