Προς το περιεχόμενο

hp pre 3 ξεποuλημα στα 135 ευρω μαζι με μεταφορικα

morfeas-dsl-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πριν λιγο chat-αριζα με ΗΡ αμερικης, μου λεγανε να "μην ανησυχω" ως προς τα κινητα (δεν εχω παραγγειλει τιποτα, για την ελευση στοκ ρωτησα), για τα touchpad μου ειπαν out of stock (αρα μαλλον οριστικα?).

Ανεφερα το αμαζον (αγγλικο) λενε δεν ξερουν τι κανει ο ευρωπαίος εισαγωγεας.

Λεω το palmstore λεει οτι δεν εχει διαθεσιμα τιποτα, πώς το αμαζον εχει για preorder? δεν ηξεραν (ε δεν περιμενα κιολας να ξερουν).

Παντως αν δεν ισχυσει τελικα η μειωση για οσα (και ΑΝ) τεμαχια φερουν απο δω και περα ειναι για πολλες κλωτσιες οπως αναφερθηκε!

Δημοσ.

η μειωση δεν ισχυει βγαλανε ανακοινωση. Επικοινωνουν με οσους παρηγγειλαν και τους ρωτανε αν θελουν να το στειλουν στις 299 λιρες δηλαδη περιπου 350 ευρω.

Ταρζανιες ομως εγω δε δεχομαι και καλο "ξεπουλημα" λοιπον να εχουν...

Οπως ειπε και ενα παιδι, "τοσα χρονια αγοραζω palm και ολα τελεια, οτι λεγανε το κανανε, μολις τους αγορασε η hp τους εκανε τρελοκομειο."

Δημοσ.

Τελικά πολύ ντόρος για το τίποτα. Προσπάθησαν μάλλον να κάνουν δωρεάν διαφήμιση του στυλ. "η είσοδος δωρεάν - πληρώνετε στην έξοδο". Θέλω να πιστεύω πώς η όλη κατάσταση θα τους βγεί αρνητικά. Επίσης μετά από όλα αυτά που ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες,αναμένω την ανακοίνωση και για νέα mobile προϊόντα από την HP. Αφού το είπαμε, το εγκαταλείπει το θέμα...

Δημοσ.

επειδη και εγω κουραστηκα να ακουω να λενε οτι το αμαζον ηταν μουφια οριστε η κομμενη φωτο απο το δικο μου touchpad. Σε email που εστειλα μου ειπαν πως περιμενουν το στοκ απο την hp και μολις ερθει θα αναβαθμιστει και το ποτε θα αποσταλει.

τελικα το touchpad τουλαχιστον στο στειλανε?

Δημοσ.

τελικα το touchpad τουλαχιστον στο στειλανε?

ουτε καν... η hp αρνηθηκε να καλυψει την μειωση τιμης του αμαζον και το αμαζον αν καταλαβα καλα ακυρωσε τις παραγγελιες του. Εν ολιγοις η hp γειωσε ολη την ευρωπη με οποιο τροπο μπορουσε...

Οι μονοι που πηρανε το touchpad σε τετοια τιμη ειναι απο αγγλια που πηγανε σε καταστηματα.

Eπισης η Hp εκανε και το αλλο τραγικο. Πουλησε σε εναν εμπορο απο αγγλια ολα τα pre 3 με την υποχρεωση αυτος να αγορασει και καποιες 100αδες blackberry που μενανε απουλητα στο στοκ της.

Θα φαει μεγαλο ακυρο οσον αφορα την οποιαδηποτε παραγγελια που θα κανω στο μελλον σαν εταιρια.

Δημοσ.

τελικά συμβαίνουν και αλλού και οχι μόνο Ελλάδα. απαράδεκτοι βέβαια, λένε-ξελένε και στο τέλος μπορεί να το δώσουν σε χαμηλή τιμή (έστω και κάποια λίγα κομμάτια), και όποιος προλάβει. :eek:

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια για μενα λετε εγω εβαλα αγγελια.Ειχα κανει προπαραγγελια το veer και μου ηρθε mail απο expansys οτι λογω του οτι το veer δεν θα μπορεσουν να το φερουν μπορω να αγορασω το pre 3.Αν ενδιαφερει καποιον μου λετε.παντωσ δεν το πηρα 135.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...