Προς το περιεχόμενο

hp pre 3 ξεποuλημα στα 135 ευρω μαζι με μεταφορικα

morfeas-dsl-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ξεπουλα η hp το κινητο που καλα καλα δε βγηκε. Τεραστια ευκαιρια και οποιος προλαβει

hp pre 3 απο 350 ευρω στα 115+20 για μεταφορικα με κουριερ= 135 ευρω περιπου

http://eurostore.palm.com/epages/Sto...HP-FB437AA-ABU

λεει χαρακτηριστικα αγοραστε το στα 350 και εντος 24 ωρων θα σας επιστραφει η διαφορα. Εχασα 1,5 ωρα μεχρι να καταφερω να το αγορασω καθως εχει πεσει ολη η ευρωπη πανω, αλλα εχει ακομα στοκ και στα 115 αντε 135 με κουριερ δεν εχει αντιπαλο.....

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ουτε εγω το καταλαβαινω αλλα αφου ετσι λεει η hp ετσι εγραψα και εγω :) . Ισως γιατι η ανακοινωση της τιμης θα γινει το βραδυ ( στη γερμανια ειπαν 100 ευρω ) .

Δημοσ.

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να παραγείλεις? Αν ναι, τότε πως την κάνεις?

οχι εγω εκανα στο checkout. Μου στειλανε και email οτι καταχωρησανε την παραγγελια μου. Βγηκε και πριν out of stock και ξανα in stock το απογευμα. Δυστυχως τετοια τιμη θελει κοπο αλλα το αξιζει πιστευω :).

Πηρα και hp touchpad απο αμαζον προς 100 ευρω (χθες βραδυ, εληξε η προσφορα σε 6 λεπτα )!!

299 λιρες λεει (τουλαχιστον τωρα).

Μακαρι να ισχυει παντως το νεο περι ξεπουληματος..

αν δεν ισχυει τοτε μας λενε ψεματα στη μαπα μας που λενε!

Αντιγραφω απο το site της hp

"Special Purchase Conditions

Please note:

A price reduction is expected to be announced in the next 24 hours. This price reduction will apply to a Pre 3 Bundle which will include a number of accessories. To reserve this offer, please order a Pre 3 at the current price and we will refund the difference between the current listed price and the bundle price once the new reduced price has been confirmed. We expect this to be a substantial price reduction. This is a limited time offer while stocks last."

ΥΓ. η μειωση ισχυει μονο απο το επισημο site της hp/palm που εδωσα. Αλλα site δεν ειναι σιγουρο οτι θα σας δωσουν λεφτα μετα

Δημοσ.

γνωριζει κανεις σε ποια μαγαζια στην Αμερικη το δινουν το touchpad στα 100 $ ? γιατι ερχεται ενας φιλος μου απο κει την αλλη βδομαδα, να του πω να παρει ενα.

Δημοσ.

Παντως ενω το αγγλικο αμαζον εχει το Pre 2 στις 200 λιρες (και το pre 3 στις... μπρρρρ 500!) το αμερικανικο site της ΗΡ το εχει στα 50 δολλαρια οποτε μαλλον οντως κατι παιζει-παιζεται-θα-παιχθει (?) και μακαρι να απλωσουμε τα χερια μας σε τιποτα απο αυτα αφου μου φαινεται οτι τα δινουν... κατω του κοστους!

(κανω λιγο edit καθως εντοπιζω μερικους ευρωπαιους που μαλλον επιβεβαιωνουν την προσφορα και για το tab)!

"]tab - 115 λιρες

(usa 99$ αλλα εξαντλημενο?)

Για το tab απο αμερικανικο site HP:

Thank you for your interest in the HP TouchPad

Due to the significant price reduction, we experienced overwhelming demand for the product and are temporarily out of inventory.

Δημοσ.

μηνυμα στην hp για το αν θα πιστωσουν τη διαφορα .

Η απαντηση

Dear Customer,

Thank you for contacting the Palm Store Customer Service.

Yes, the price difference will be refunded as soon as HP confirms price

reduction today or tomorrow.

We are now holding off all shipments to enable us to pass that price

reduction on to you.

The Palm Store Customer Service thanks you for the opportunity to assist

you and hopes to have been of assistance.

Kind Regards,

Palm Store Customer Service Representative

Παντως ενω το αγγλικο αμαζον εχει το Pre 2 στις 200 λιρες (και το pre 3 στις... μπρρρρ 500!)

το αμαζον δεν εφερε ποτε το pre 3 ! αυτο που κοιτας ειναι πωλητης στο αμαζον

Στέλνουν εκτός Αγγλίας???

η hp αμερικης δε στελνει ευρωπη και το αντιστροφο. Ο μονος τροπος να παρεις το touchpad στα 100 ευρω ειναι να εισαι πανω απο το αμαζον και να κανεις refresh ή πολυ τυχερος οπως εγω χθες το βραδυ που μολις το βαζω στα αγαπημενα επεσε η τιμη και σε 6 λεπτα ηταν sold out!

γνωριζει κανεις σε ποια μαγαζια στην Αμερικη το δινουν το touchpad στα 100 $ ? γιατι ερχεται ενας φιλος μου απο κει την αλλη βδομαδα, να του πω να παρει ενα.

σε μαγαζι δυσκολο αλλα αν κατσει στο pc και κανει refresh στο αμερικανικο site καποια στιγμη θα ξαναμπει σε προσφορα . Εχει ακομα καμμια 50.000 κομματια απο οτι λενε τα οποια καποια στιγμη θα μπουνε σε στοκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...