Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 το δοκίμασα και το έκανε mkv αλλά όπως και παλιά που είχα ασχοληθεί με αυτό το πρόγραμμα έτσι και τώρα μου το έβγαλε για 2-3 δευτερόλεπτα ασυγχρόνιστο
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι και σε εμένα συμβαίνει αυτό πού και πού,κάνε αυτό που προτείνει ο parsifal δηλαδή το ίδιο απλά αντί για mkv επιλέγεις MPEG-PS (A+V),έτσι θα το κάνει (λογικά) συμβατό mpg που να το δεχτεί το mkvmerge.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 το δοκίμασα και αυτό αλλά πάλι το έβγαλε για 2-3 δευτερόλεπτα ασυγχρόνιστο ίσως γίνετε να συγχρονιστεί με το mkvmerge θα πω στο φίλο μου να το κοιτάξει μιας και αυτός συγχρονίζει video με το mkvmerge
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 sorry για το διπλό post αλλά προέκυψε πρόβλημα... τα HD trp αρχεία δεν τα ανοίγει το avidemux ένα δείγμα Edit:τελικά βρήκα λύση με το VideoRedo TVSuite H.264 πολύ καλό προγραματάκι
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Αν θες και ελεύθερη εναλλακτική το free make video τα μετατρέπει και αυτό τα κάνει όμως recode(αν και γενικά έχει πολύ καλή ποιότητα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.