Προς το περιεχόμενο

Ο σκληρός δίσκος αργεί πολύ

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι είχε γίνει και όταν bootαρε το pc μου έβγαζε ένα σφάλμα και το έψαξα στο net και βρήκα ότι είχε bad sectors.Έκανα format τον σκληρό και ξανά install αλλά κολλάει πολύ...Τι να κάνω?Ευχαριστώ :rolleyes:

Δημοσ.

1289 weaksectors :confused: αδερφέ αντέγραψε ο,τι μπορείς και θέλεις σε άλλο δίσκο και κάνε ένα low level format σε αυτών των δίσκο αν μπορείς να των βάλεις σε άλλο Η/Υ σαν δεύτερο δίσκο,αν δεν μπορείς κατέβασε το ultimate bootcd κάψε το σε cd και κάν'το έτσι.

Δημοσ.

Σε άλλο PC δεν μπορώ να τον βάλω ...Μπορείς να μου πείς τι ακριβώς θα κάνω με το ultimate boot cd γιατί δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει?

Δημοσ.

Το γράφεις σε Cd π.χ. με το http://www.freeisoburner.com/

αφού ξεκινήσεις από αυτό το CD από το μενού πας Hard Disk Tools -> Wiping Tools και από εκεί επιλέγεις,βασικά όποιο θες αλλά γενικά καλές κουβέντες ακούς για το Darik's Boot & Nuke

αν έχεις μόνο αυτών τον έναν δίσκο στο Η/Υ απλά γράψε autonuke και πάτα το πλήκτρο Enter όλα τα δεδομένα σου θα χαθούν αν έχεις και άλλους δίσκους πάνω πρόσεχε θα πρέπει να διαλέξεις τον σωστό.

Δημοσ.

Ξεκίνησε...Μου λέει σε 3 ώρες θα είναι έτοιμο. :-D

Κάτσε να πέσει σε κάνα όντως χαλασμένο sector (χτύπα ξύλο) να σου πω εγώ 3 ώρες. :devil:

Δημοσ.

..."έτοιμο" θα είναι, αλλά παίζει να είναι και άτιμο (...αυτό που σου πρότεινε ο Ελφ δεν είναι ματζούνι, μια προσπάθεια θα κάνεις ΜΠΑΣ και κάτι στρώσει. Που δεν το κόβω, αλλά. Τεσπα, στο λέω για να έχεις καβάτζα κι άλλο ημότικον, λιγότερο γελαστό).

Δημοσ.

Τελείωσε, και μου έδειξε μια οθόνη να πατήσω παρατεταμένα το κουμπί για να κλείσει και μου έγραφε fail και δίπλα το όνομα του σκληρού.Το προσπέρασα και πήγα να κάνω install τα windows 7 x86 και είμαι στην 1η οθόνη,πατάω next και μου βγάζει το σφάλμα στην φωτό...Τι κάνω τώρα?

2z72wde.jpg

df9eok.jpg

Δημοσ.

Τσεκάρεις αν έχεις εγγύηση. Αν ναι τρέχει το διαγνωστικό της μαμάς εταιρίας (για σιγουριά) και μετά (λογικά) την χρησιμοποιείς. Αν όχι αγοράζεις νέο δίσκο.

Περίμενε μπας κι έχει κανείς κανα μαγικό να σου πει αλλά δεν το βλέπω.

Δημοσ.

πέτα τον δίσκο...παρε νεο

έστω οτι γίνεται μαγικό και στρώνει...θα ειναι παντα επίφοβος και θα σου βγάζει πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...