errikakious Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Εχω ενα acer λαπτοπ, και σταματησε να μου βγαζει τονους στα ελληνικα. Δηλαδη- Αντι για κανονικο τονισμο με το πληκτρο διπλα στο Λ, μου βγαζει Ν΄΄ικος. Δεν τον΄΄ιζει!! Π΄΄ατησα κατι η απλα χαλασε?? Το ανοιξα, το εκλεισα κτλ. Παρακαλω πειτε μου μια ιδ΄΄εα! Ευχαριστω
karmen1983 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ο διπλός τόνος είναι σημάδι keylogger κάποιες φορές... Μπες σε safe mode Και κάνε μία πλήρη σάρωση με malwarebytes
tsourakis13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Απ'ότι φαίνεται έχει κολλήσει και πατιέται 2 φορές αντί για 1 όταν το πατάς...π.χ με μια φορά "Νίκος" και με 2 φορές "Ν΄΄ικος"...κατάλαβες...! τώρα για το πως θα το φτιάξεις δεν ξέρω αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει κολλήσει και κάθε φορά που το πατάς σου εμφανίζει 2 τόνους...
Fotis_Greece Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Καινουργιο πληκτρολογιο απο ebay, το αλλαζεις μονος σου ευκολα η αλλιως παρε αυτο το σπρεϊ που βαζουμε για τις επαφες (χωρις λαδι) και ριξτου μπολικο
karmen1983 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Σιγά βρε παιδιά φρένο. Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βγάλαμε. Τι να αλλάξει πληκτρολόγιο που ακόμα δε ξέρουμε αν είναι software ή hardware; Αν είναι keylogger όπως είπα πιο πάνω ας βάλει ένα live cd να δούμε αν θα έχει ίδια συμπεριφορά αν έχει βλέπουμε...
RcManiac Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Χρησιμοποίησε ενα usb πληκρολογιο και δες αν έχεις το ίδιο πρόβλημα
haris013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Χρησιμοποίησε ενα usb πληκρολογιο και δες αν έχεις το ίδιο πρόβλημα σωστος! και ποιο απλα οπως ειπαν και οι παραπανω,αμα δεν εχει αλλο πληκτρολογιο ας βαλει 1 live cd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.