Προς το περιεχόμενο

apple iphone 3gs vs lg optimus 2x

JOHNYXXX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θα ειθελα να με βοηθεσετε στο ποιο κινιτο απο τα 2 να παρς και γιατι( το ιηονε ειναι απο αντικαταστασι)<br>

Δημοσ.

Το οτι τα συγκρινεις και μονο ειναι αστειο. Φυσικά και θα πάρεις το optimus 2x. Ειναι μια γενιά μετα το 4αρι ποσο μαλλον απο το 3gs. Το γιατι βρες το μονος σου κοιτοντας τα spec και μονο...

Δημοσ.

2x δεν τιθεται θεμα συγκρισης.

το μονο που εχει καλυτερο το iphone ειναι η μπαταρια αλλα το ενα εινια smartphone με τοπ χαρακτηριστικα, το αλλο ειναι κινητο με εξτρα λειτουργιες.

Δημοσ.

και το 3210 που εχω στο συρτάρι ειχε καλυτερη μπαταριά και απ τα 2. Μιλαμε εβδομαδα+

grin.pnggrin.pnggrin.png

Σχετικά με τον OP, φίλε ούτε να το σκέφτεσαι. 2Χ εννοείτε, όπως προαναφέρθηκε και με το iPhone4 να το σύγκρινες, η συντριπτική πλειοψηφία το Optimus θα πρότεινε.

Δημοσ.

και το 3210 που εχω στο συρτάρι ειχε καλυτερη μπαταριά και απ τα 2. Μιλαμε εβδομαδα+

εγω παντως οφειλω να το πω οτι η μπαταρια δεν... καλο χρυσο το κινητο αλλα υπαρχουν smartphones με καλυτερες μπαταριες.

με νορμαλ χρηση (κανα 30λεπτο wifi και κανα 20λεπτο gaming) περιπου 1-1,5 μερα βγαζει το κινητο.

Δημοσ.

ρε παιδια ολα καλα αλλα επειδι ειχα το 'ΑRΕΝΑ' και μοθ εβγαε αρκετα κολιματα και ειδικα με το 'touch' η αληθεια ειναι οτι με φοβηζη αυτο!!!

οποτε HELP!!!!!

Δημοσ.

ρε παιδια ολα καλα αλλα επειδι ειχα το 'ΑRΕΝΑ' και μοθ εβγαε αρκετα κολιματα και ειδικα με το 'touch' η αληθεια ειναι οτι με φοβηζη αυτο!!!

οποτε HELP!!!!!

φιλε μου καμια σχεση οι παλιες οθονες αφης με τις καινουριες.

ειχα το VIEWTY το καλο με το ξενον και μετα τον χρονο ειχα θματα με την αφη. Τα καινουρια που ειναι capacitive δεν εχουν καμια σχεση με τα παλια , στο λεω σιγουρα

Δημοσ.

Lg optimus 2x... Εδω σκεφτομαι να πουλησω το iphone 4 για να το παρω

2x δεν τιθεται θεμα συγκρισης.

το μονο που εχει καλυτερο το iphone ειναι η μπαταρια αλλα το ενα εινια smartphone με τοπ χαρακτηριστικα, το αλλο ειναι κινητο με εξτρα λειτουργιες.

grin.pnggrin.pnggrin.png

Σχετικά με τον OP, φίλε ούτε να το σκέφτεσαι. 2Χ εννοείτε, όπως προαναφέρθηκε και με το iPhone4 να το σύγκρινες, η συντριπτική πλειοψηφία το Optimus θα πρότεινε.

είστε ο λόγος που πιστεύω ακόμα στην ανθρωπότητα ... !! και στο insomnia....!! άντε τώρα περιμένουμε και τα apple fan boys να πουν τα δικά τους...

Δημοσ.

γιατι υπαρχει λογικός ανθρωπος να κανει τετοια σύγκριση?

εδω με την κατηγορια galaxy s ηταν αμφιλεγομενη η μαχη, 1 χρονο μετα θα γινει σύγκριση στα ισια?

Αν ειχε κανα 280αρι το 4αρι τοτε ανετα θα το εβαζα μεσα στις επιλογες. Με τετοια τιμη ομως....

Δημοσ.

φιλε μου καμια σχεση οι παλιες οθονες αφης με τις καινουριες.

ειχα το VIEWTY το καλο με το ξενον και μετα τον χρονο ειχα θματα με την αφη. Τα καινουρια που ειναι capacitive δεν εχουν καμια σχεση με τα παλια , στο λεω σιγουρα

ναι μαλον εχεις δικιο αλλα επειδι το εχο βρει σε ιντερνετικο καταστημα σε πολυ καλη τιμη πρεπει να ειμαι σιγουροσ για αυτο!

Δημοσ.

lol παιδια ειλικρινα

η ποιοτητα κατασκευης των lg ειναι χαλια, ασχετα με το hardware που φορανε εν αντιθεση νε τα apple. απο την αλλη το 3gs ειναι ξεπερασμενο ακονα και για την ιδια την apple.

για εμενα παρε κατι πιο ποιοτικο οπως το sgs ή nexus s αν τα χρηματα που διαθετεις δεν ειναι παρα πολλα.

εγω προσωπικα android κινητο θα ξαναπαιρνα μετα απο 1-2 χρονια, μεχρι τοτε iphone, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.

Δημοσ.

lol παιδια ειλικρινα

η ποιοτητα κατασκευης των lg ειναι χαλια, ασχετα με το hardware που φορανε εν αντιθεση νε τα apple. απο την αλλη το 3gs ειναι ξεπερασμενο ακονα και για την ιδια την apple.

για εμενα παρε κατι πιο ποιοτικο οπως το sgs ή nexus s αν τα χρηματα που διαθετεις δεν ειναι παρα πολλα.

εγω προσωπικα android κινητο θα ξαναπαιρνα μετα απο 1-2 χρονια, μεχρι τοτε iphone, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.

το χεις πιασει το Χ2 στα χερια σου? γιατι κι εγω μπορω να πω οτι τα απλ ειναι μπαρουφες χωρις επιχειρηματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...