ChRis6 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 γιατι σε χαλαει το 3 σε μηχανικους? σε χαλαει να πιανεις 100MB/s σε σχεση με τα 25 του 2? USB 3 σε μηχανικο δισκο ; Εδω δεν φτανουν τη ταχυτητα του USB 2.......
Haldol Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Αυτό έλειπε, να μην είχε εγγενή υποστήριξη. Τι περιμένει η Microsoft, να παίζουμε με drivers όπως πριν 10 χρόνια με τα Windows XP; Μήπως νομίζει ότι μας κάνει και χάρη που ενσωματώνει τους drivers στον kernel; Χαρ χαρ χαρ.
Ntinaras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 USB 3 σε μηχανικο δισκο ; Εδω δεν φτανουν τη ταχυτητα του USB 2....... ξερεις πολλους δισκους που να διαβαζουν και να γραφουν με κατω απο 25 MB/s?
pagratios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ωραία ανακοίνωση για τα αυτονόητα. Επίσης το usb2 δεν έχει 480Mbps = 60MBps? Γιατί πάει μέχρι 30 είτε εγγραφή είτε ανάγνωση?
ChRis6 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ξερεις πολλους δισκους που να διαβαζουν και να γραφουν με κατω απο 25 MB/s? Δεν με καταλαβες. Εννοω οτι και σε USB 3 να τους βαλεις , παλι την ιδια ταχυτητα θα εχεις. Προφανως το usb 3 δεν "κυνηγα" τους μηχανικους δισκους Εδιτ : @pagratios γιατι μονο τοσα δεδομενα ανα δευτ μπορει να επεξεργαστει ο μηχανικος δισκος.
Haldol Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δεν με καταλαβες. Εννοω οτι και σε USB 3 να τους βαλεις , παλι την ιδια ταχυτητα θα εχεις. Προφανως το usb 3 δεν "κυνηγα" τους μηχανικους δισκους Εδιτ : @pagratios γιατι μονο τοσα δεδομενα ανα δευτ μπορει να επεξεργαστει ο μηχανικος δισκος. Όχι, ένας HDD μπορεί να παίξει με αρκετά μεγαλύτερη ταχύτητα. Βέβαια δεν φτάνει τα 500+ MB/s που αγγίξουν ορισμένοι SSDs, αλλά σε burst μπορεί να περάσει τα 100 MB/s. Οπότε ναι, το USB2 τον κόβει.
kapetan_sifakas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 +1 To mybook της western degital που έχω μεταφέρει με usb2 25mb/sec και με firewire 60mb/sec. Φυσικά και σε κόβει η usb 2 πόσο μάλλον που αντί για 60mb/sec που έπρεπε να μεταφέρει με τα 480mbit που θεωρητικά υποστηρίζει, στην πράξη δεν μεταφέρει ούτε τα μισά. Επίσης να πω ότι και ο πιο παλιός μηχανικός sata δίσκος φτάνει τα 60-70 mb/sec. Έχω έναν παλιό seagate 80gb sata2 και φτάνει τα 80mb/sec σε burst.
GMod Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 +1 To mybook της western degital που έχω μεταφέρει με usb2 25mb/sec και με firewire 60mb/sec. Φυσικά και σε κόβει η usb 2 πόσο μάλλον που αντί για 60mb/sec που έπρεπε να μεταφέρει με τα 480mbit που θεωρητικά υποστηρίζει, στην πράξη δεν μεταφέρει ούτε τα μισά. Επίσης να πω ότι και ο πιο παλιός μηχανικός sata δίσκος φτάνει τα 60-70 mb/sec. Έχω έναν παλιό seagate 80gb sata2 και φτάνει τα 80mb/sec σε burst. Για να έπιασες με firewire 60mb/sec ήταν firewire 800. Άρα και εκεί από τα έως 100mb/sec (θεωρητικά) έπιασες 60mb/sec. Έτσι είναι σε όλα τα πρωτόκολλα μεταφοράς δεδομένων και οι λόγοι είναι πολλοί.
kiriakr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Απορώ πως μερικοί λένε ότι το USB 2 δεν περιορίζει σε ταχύτητα τους (μηχανικούς) σκληρούς. Έχω εξωτερικό σκληρό που συνδέετσι μέσω usb 2 ή μέσω e-sata. Απλά δεν υπάρχει σύγκριση στην ταχύτητα. Χοντρικά θα έλεγα για πενταπλάσια ταχύτητα μέσω e-sata, ίσως και περισσότερο.
antonl Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Έχω την εντύπωση ότι κάπου μπλέχτηκε το θέμα με usb/sata 2/3 ...
GMod Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Όλοι το θεωρούσαν σίγουρο ότι θα γινόταν. Δεν μας είπαν κάτι το που δεν περιμέναμε. Αν δεν γινόταν όμως, θα πέφταν πολλές ζάρπες.
firewalker Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τα Windows 1/MacOs Lion υποστηρίζουν usb 3;
GMod Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τα Windows 1/MacOs Lion υποστηρίζουν usb 3; Τι θέλει να πει ο ποιητής άραγε! (Αστειάκι! ) Και επειδή δεν... τι πάει να πει;
Ntinaras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ωραία ανακοίνωση για τα αυτονόητα. Επίσης το usb2 δεν έχει 480Mbps = 60MBps? Γιατί πάει μέχρι 30 είτε εγγραφή είτε ανάγνωση? θεωρητικα ναι.πρακτικα ουτε τα μισα δε πιανει Δεν με καταλαβες. Εννοω οτι και σε USB 3 να τους βαλεις , παλι την ιδια ταχυτητα θα εχεις. Προφανως το usb 3 δεν "κυνηγα" τους μηχανικους δισκους Εδιτ : @pagratios γιατι μονο τοσα δεδομενα ανα δευτ μπορει να επεξεργαστει ο μηχανικος δισκος. εγω σε καταλαβα,αλλα καταλαβα οτι δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα μιλας. προφανως δεν εχεις συνδεσει ποτε εξωτερικο δισκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα