Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι σε χαλαει το 3 σε μηχανικους?

σε χαλαει να πιανεις 100MB/s σε σχεση με τα 25 του 2?

USB 3 σε μηχανικο δισκο ; :cry:

Εδω δεν φτανουν τη ταχυτητα του USB 2....... :X

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό έλειπε, να μην είχε εγγενή υποστήριξη. Τι περιμένει η Microsoft, να παίζουμε με drivers όπως πριν 10 χρόνια με τα Windows XP; Μήπως νομίζει ότι μας κάνει και χάρη που ενσωματώνει τους drivers στον kernel; Χαρ χαρ χαρ.

:rolleyes:

Δημοσ.

USB 3 σε μηχανικο δισκο ; :cry:

Εδω δεν φτανουν τη ταχυτητα του USB 2....... :X

ξερεις πολλους δισκους που να διαβαζουν και να γραφουν με κατω απο 25 MB/s? :-(

Δημοσ.

ξερεις πολλους δισκους που να διαβαζουν και να γραφουν με κατω απο 25 MB/s? :-(

Δεν με καταλαβες. Εννοω οτι και σε USB 3 να τους βαλεις , παλι την ιδια ταχυτητα θα εχεις. Προφανως το usb 3 δεν "κυνηγα" τους μηχανικους δισκους

Εδιτ : @pagratios γιατι μονο τοσα δεδομενα ανα δευτ μπορει να επεξεργαστει ο μηχανικος δισκος.

Δημοσ.

Δεν με καταλαβες. Εννοω οτι και σε USB 3 να τους βαλεις , παλι την ιδια ταχυτητα θα εχεις. Προφανως το usb 3 δεν "κυνηγα" τους μηχανικους δισκους

Εδιτ : @pagratios γιατι μονο τοσα δεδομενα ανα δευτ μπορει να επεξεργαστει ο μηχανικος δισκος.

Όχι, ένας HDD μπορεί να παίξει με αρκετά μεγαλύτερη ταχύτητα. Βέβαια δεν φτάνει τα 500+ MB/s που αγγίξουν ορισμένοι SSDs, αλλά σε burst μπορεί να περάσει τα 100 MB/s. :)

Οπότε ναι, το USB2 τον κόβει.

Δημοσ.

+1

To mybook της western degital που έχω μεταφέρει με usb2 25mb/sec και με firewire 60mb/sec. Φυσικά και σε κόβει η usb 2 πόσο μάλλον που αντί για 60mb/sec που έπρεπε να μεταφέρει με τα 480mbit που θεωρητικά υποστηρίζει, στην πράξη δεν μεταφέρει ούτε τα μισά. Επίσης να πω ότι και ο πιο παλιός μηχανικός sata δίσκος φτάνει τα 60-70 mb/sec. Έχω έναν παλιό seagate 80gb sata2 και φτάνει τα 80mb/sec σε burst.

Δημοσ.

+1

To mybook της western degital που έχω μεταφέρει με usb2 25mb/sec και με firewire 60mb/sec. Φυσικά και σε κόβει η usb 2 πόσο μάλλον που αντί για 60mb/sec που έπρεπε να μεταφέρει με τα 480mbit που θεωρητικά υποστηρίζει, στην πράξη δεν μεταφέρει ούτε τα μισά. Επίσης να πω ότι και ο πιο παλιός μηχανικός sata δίσκος φτάνει τα 60-70 mb/sec. Έχω έναν παλιό seagate 80gb sata2 και φτάνει τα 80mb/sec σε burst.

Για να έπιασες με firewire 60mb/sec ήταν firewire 800.

Άρα και εκεί από τα έως 100mb/sec (θεωρητικά) έπιασες 60mb/sec.

Έτσι είναι σε όλα τα πρωτόκολλα μεταφοράς δεδομένων και οι λόγοι είναι πολλοί.

Δημοσ.

Απορώ πως μερικοί λένε ότι το USB 2 δεν περιορίζει σε ταχύτητα τους (μηχανικούς) σκληρούς.

Έχω εξωτερικό σκληρό που συνδέετσι μέσω usb 2 ή μέσω e-sata. Απλά δεν υπάρχει σύγκριση στην ταχύτητα. Χοντρικά θα έλεγα για πενταπλάσια ταχύτητα μέσω e-sata, ίσως και περισσότερο.

Δημοσ.

Όλοι το θεωρούσαν σίγουρο ότι θα γινόταν.

Δεν μας είπαν κάτι το που δεν περιμέναμε.

Αν δεν γινόταν όμως, θα πέφταν πολλές ζάρπες.

Δημοσ.

Τα Windows 1/MacOs Lion υποστηρίζουν usb 3;

Τι θέλει να πει ο ποιητής άραγε! :-D (Αστειάκι! :-) )

Και επειδή δεν... τι πάει να πει;

Δημοσ.

Ωραία ανακοίνωση για τα αυτονόητα.

Επίσης το usb2 δεν έχει 480Mbps = 60MBps? Γιατί πάει μέχρι 30 είτε εγγραφή είτε ανάγνωση?

θεωρητικα ναι.πρακτικα ουτε τα μισα δε πιανει

εγω σε καταλαβα,αλλα καταλαβα οτι δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα μιλας.

προφανως δεν εχεις συνδεσει ποτε εξωτερικο δισκο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...