YannisKatr1990 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Λοιπόν, έχω ένα φίλο που θέλει να πάρει ένα κινητό μέχρι 350 euro το πολύ και Θέλει οπωσδήποτε android. Επειδή λοιπόν δεν ασχολείται πολύ με το άθλημα ρώτησε εμένα, το ζήτημα είναι πως εγώ έχω κανα χρόνο να ασοληθώ με κάτι εκτός iphone, οπότε θα ήθελα καμια πρόταση. Εγώ τείνω προς το HTC Desire αλλά θα ήθελα να ακούσω και άλλες απόψεις. Α! και mulritouch κατα προτίμηση
YannisKatr1990 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 http://www.myphone.gr/ Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση, αλλα to desire μου φαίνεται κλάσεις ανώτερο και έχει μια διαφορά τιμής στα 30 euro από το curve στα 300€ το nexus s παρα πολυ καλό
orlox Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Σε αυτη την τιμη το optimus 2x ειναι ΤΟ best value for money. Δεν υπαρχει καλυτερο μεχρι την κατηγορια των 500
YannisKatr1990 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Σε αυτη την τιμη το optimus 2x ειναι ΤΟ best value for money. Δεν υπαρχει καλυτερο μεχρι την κατηγορια των 500 Κινητάρα, αυτό δεν είχα στα υπ' όψιν μου, μάλλον πρέπει να αρχίσω να πουλάω το iphone σιγα σιγα....
c0prse_grinder Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 σε αυτα τα λεφτα android --> LG Optimus X2
orlox Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Κινητάρα, αυτό δεν είχα στα υπ' όψιν μου, μάλλον πρέπει να αρχίσω να πουλάω το iphone σιγα σιγα.... Αν εχεις το 4αρη δεν εχει ιδιαιτερο νόημα. Αν εχεις κανα blade κανα htc wf iPhone3gs ή πιο παλιο τοτε αξίζει. Σε 2η σκέψη παντως μπορεις ανετα να δωσεις το μηλοφωνο4 και να παρεις το o2x ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
YannisKatr1990 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 αν εχεις το 4αρη δεν εχει ιδιαιτερο νόημα. Αν εχεις κανα blade κανα htc wf iPhone3gs ή πιο παλιο τοτε αξίζει.Σε 2η σκέψη παντως μπορεις ανετα να δωσεις το μηλοφωνο4 και να παρεις το o2x ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Το 4 εχω, αλλά το o2x εινα διπυρινο με καλυτερη καμερα αν και εχει χειρότερη ανάλυση εχει μεγαλυτερη οθόνη και android λογισμικο το οποιο αν και κάτοχος iphone το προτιμω απο το iOS που έχω λιώσει στα ξεκλειδώματα, απλά όταν το πήρα μου είχε κάτσει μια καλή με την επιδότηση του πατέρα μου και το πηρα 400 euro, επίσης όταν το πήρα ήταν από τα top κινητά.
dbzakias Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Το 4 εχω, αλλά το o2x εινα διπυρινο με καλυτερη καμερα αν και εχει χειρότερη ανάλυση εχει μεγαλυτερη οθόνη και android λογισμικο το οποιο αν και κάτοχος iphone το προτιμω απο το iOS που έχω λιώσει στα ξεκλειδώματα, απλά όταν το πήρα μου είχε κάτσει μια καλή με την επιδότηση του πατέρα μου και το πηρα 400 euro, επίσης όταν το πήρα ήταν από τα top κινητά. οντως το ειχα ξεχασει το lg o2x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.