Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως που έπιασα Android διάφορα μοντέλα στα χέρια μου τα βρήκα λίγο δύστροπα... Δεν τα έψαξα πολύ, αλλά είναι η αίσθηση που σου αφήνει...

Ακόμα και το iPhone 3G που πήρα το 2008, ήταν τόσο smooth για δύο χρόνια που ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος... μετά όμως με τα updates κι επειδή το δούλευα συνέχεια με το Navigon, έγινε από δύσκολη εως πολύ δύσκολη η κατάσταση... είχα ανάγκη ταχύτητα... που τη βρήκα πέρσι το καλοκαίρι στο υπέροχο iPhone 4... κι ακόμα ένα χρόνο μετά είναι όλα καλά... οπότε δεν πάω σε νέο με τίποτα... νομίζω ό,τι κι αν φοράει το νέο iPhone...

Εγώ το χρησιμοποιώ επαγγελματικά, οπότε έχω ανάγκη να με ικανοποιεί και να μπορώ να βασιστώ στο κινητό μου... Δεν μπορώ και δεν θέλω να περιμένω... Οπότε μην γενικεύουμε και μην καταδικάζουμε... υπάρχουν πολλές κατηγορίες χρηστών... και υπάρχουν κι αυτοί που αγόρασαν iPhone συνειδητοποιημένα...

Και Alienware λιγουρεύομαι... αλλά δεν πρόκειται... γιατί δεν μου χρειάζεται... αλλά γουστάρω τρελλά...

Το iPhone ήταν η θεογκόμενα που φτιάχνει και καλό φαϊ και είναι και νοικοκυρά... άρα δικαιολογείται το κάτι παραπάνω...

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το iPhone ήταν η θεογκόμενα που φτιάχνει και καλό φαϊ και είναι και νοικοκυρά... άρα δικαιολογείται το κάτι παραπάνω...

Το iPhone είναι η θεογκόμενα που ξέρει τα καλύτερα delivery και έχει μια πολύ καλή γυναίκα να την βοηθάει στο σπίτι... άρα δικαιολογείται το κάτι παραπάνω για αυτά τα χαϊλίκια...

Δημοσ.

Το πιο φθηνο κινητο αυτη την στιγμη (της Apple) στην Ελλαδα ειναι το 3GS το 8Gb στα 430 ευρα...

Οποτε υποθετω πως αν βγαλουν το iPhone 4 σε 8 Gb θα εχει και αυτο καπου εκει...

Δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει στα 200 !!Θα ειναι σαν να πεφτει και η ποιοτητα του προιοντος!!(Και σιγα το προιον τωρα αλλα λεμεε...)

Δημοσ.

Από φήμες χορτάσαμε ρε παιδιά. Εγώ πλέον δε πιστεύω τίποτε μέχρι να το ανακοινώσει η ίδια η Apple. Άντε γιατί πολυ μας άργησαν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...