Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω παντως οτι θα αφαιρεσουν λειτουργιες, αν σκεφτει κανεις οτι το 75% αυτων που το παιρνουν δεν ξερουν να το εκμεταλλευτουν πραγματικα ουτε στο 10%. Οποτε γιατι να τους προσφερει κατι που το πληρωνουν ηδη, σε χαμηλοτερη τιμη?

Πώς χρησιμοποιεί κάποιος το iphone στο 100% κατά τη γνώμη σου;

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σύμφωνα με τα κατά καιρούς δημοσιεύματα και κατά την γνώμη μου η Apple θα κυκλοφορήσει ένα iPhone πιο φτηνό,όμοιο με το 4 αλλά με πλαστικό καπάκι πίσω αντί γυαλιού και μικρής χωρητικότητας το πολύ 16 GB. Μπορεί ο σκελετός να έχει κάποια αλλαγή ακόμα,μεγάλη υποψηφιότητα έχει το μεταλλικό σασί.

Θα είναι με το iOs 5 που αυτό σημαίνει ότι και λειτουργικά θα είναι πλήρες.Στην Ελλάδα η τιμή του θα είναι περίπου στα μισά χρήματα από το καινούριο μοντέλο που θα βγάλει.Μην περιμένετε Apple προϊόν με τιμή 150-250 ευρω καινούριο αυτό δεν θα ζήσουμε να το δούμε.. :P :X

Δεν μένει παρά ένας μήνας για να το διασταυρώσουμε.

Δημοσ.

Μετά και την εξαγορά της Motorola από την Google που πρόσθεσε στη φαρέτρα της 25.000 πατέντες επιπλέον από την πρώτη, τα βλέπω λίγα τα ψωμιά της apple πλέον...

Δημοσ.

εγω πειραζει αν δεν το αγορασω ειτε το 4 ειτε το 5;;;;

Εμένα προσωπικά με πειράζει πολύ και θέλω να αγοράσεις και το 4 και το 5 και απαιτώ να κάνεις τατουαζ το μηλαράκι τουλάχιστον 3 φορές, η μια απαραίτητα στο μέτωπο......................................

Εντάξει, το topic δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου και προφανώς χέσ..κες αν θα βγάλει η apple ή η όποια εταιρεία το οτιδήποτε.

Αλλά ρε μαν, αφού κάνεις τον κόπο να μπεις, να διαβάσεις ΚΑΙ να απαντήσεις, ε για το θεό, γράψε κάτι πάνω στο θέμα να συζητάμε!

Δημοσ.

Πώς χρησιμοποιεί κάποιος το iphone στο 100% κατά τη γνώμη σου;

Δυστυχως απαιτειται jailbreak, for starters

για να αρχισεις να λες πως μπορεις σιγα σιγα να εκμεταλλευτεις τις οποιες κλειδωμενες λειτoυργιες και δυνατοτητες του.

εχεις δει το ποσοστο των χρηστων ΙP4 παγκοσμιως που κανουν Jailbreak?

δεν εχουν ιδεα φιλε.

ο κυριουλης, η κοπελιτσα και ο καθε τεχνολογικος πουθενας...δεν εχουν ιδεα τι ειναι το jb

Δημοσ.

Δυστυχως απαιτειται jailbreak, for starters

για να αρχισεις να λες πως μπορεις σιγα σιγα να εκμεταλλευτεις τις οποιες κλειδωμενες λειτoυργιες και δυνατοτητες του.

εχεις δει το ποσοστο των χρηστων ΙP4 παγκοσμιως που κανουν Jailbreak?

δεν εχουν ιδεα φιλε.

ο κυριουλης, η κοπελιτσα και ο καθε τεχνολογικος πουθενας...δεν εχουν ιδεα τι ειναι το jb

Δηλαδή κάποιος που το χρησιμοποιεί ως κινητό, να βγάζει της φωτογραφίες του και τα βίντεό του, βλέπει ταινίες και βίντεο στον ελεύθερό του χρόνο, παίζει παιχνιδάκια, ακούει μουσική στο γυμναστήριο, σερφάρει στο internet με 3g, χρησιμοποιεί apps για τη δουλειά του και για τη διασκέδασή του και στο αυτοκίνητό του χρησιμοποιεί το GPS και όταν δεν έχει internet στο laptop το συνδέει και παίρνει από το 3G, να διαβάζει βιβλία, να στέλνει και βλέπει και τα email του και όλα αυτά χωρίς να το έχει κάνει JB είναι... "ο κυριουλης, η κοπελιτσα και ο καθε τεχνολογικος πουθενας"?

Τι παραπάνω θα κάνει με JB ένα iphone ή ένα οποιδήποτε άλλο smartphone που να είναι ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗΣ σημασίας για το χρήστη, πραγματικά το έχω απορία.

Δηλαδή για να μην υποστεί κάποιος του ρατσισμό ΣΟΥ (και του κάθε ένα) πρέπει να ασχοληθεί και να κάνει JB για να καταφέρει ΤΙ ακριβώς από τα παραπάνω; Το ότι μια εταιρεία στοχεύει στην ευκολία της χρήσης, στην απλότητα (το user friendly βρε αδελφέ) για να μπορούν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα της και ο "κυριούλης" και η "κοπελίτσα" και ο "τεχνολογικός πουθενάς" και να πουλάει και να έχει κέρδος είναι περίεργο; Πότε η apple ή η MS ή η οποιαδήποτε εταιρεία ενστερνίστηκε ένα high tech - geek - profile? Όλες προσπαθούν να κάνουν τα προϊόντα τους όσο το δυνατόν πιο φιλικά στο χρήστη.

Μακάρι ΟΛΟΙ να χρησιμοποιούσαμε τα τεχνολογικά προϊόντα στο 100% αλλά όταν κάποιος σκάει πχ 2000 € για gaming pc δεν τον ενδιαφέρει τπτ άλλο, τι να κάνουμε τώρα, να πεθάνουμε; Μεγάλωσε το παράδειγμα και θα δεις ότι το ίδιο ισχύει και για τα αυτοκίνητα και γενικώς για ό,τι καταναλώνουμε, ακόμα και για το φαγητό που πετάμε.

Ποιος χρησιμοποιεί 100% τον υπολογιστή του, ακόμα και την πιο φτηνή σύνθεση; Δεν πάθαμε όμως τέτοιο λαλα με τους υπολογιστές γιατί είναι δεδομένο αυτό. Εντάξει μπορεί να κράζουμε έναν πιτσιρικά του λυκείου με 2000 gaming pc αλλά πιο χρησιμό (πρακτικά) θα του είναι ένα smartphone με τις λειτουργίες του (με την έννοια ότι έχει περισσότερα πράγματα να ασχοληθεί καθόλη τη διάρκεια της μέρας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και παιδαγωγικό)

TL;DR: Δεν είναι ανάγκη κάθε smartphone στα χέρια του μέσου χρήστη να μπορεί να κάνει παπάδες και να γυρνάει δορυφόρους για να αξίζει τα λεφτά του.

Δημοσ.

Δηλαδή κάποιος που το χρησιμοποιεί ως κινητό, να βγάζει της φωτογραφίες του και τα βίντεό του, βλέπει ταινίες και βίντεο στον ελεύθερό του χρόνο, παίζει παιχνιδάκια, ακούει μουσική στο γυμναστήριο, σερφάρει στο internet με 3g, χρησιμοποιεί apps για τη δουλειά του και για τη διασκέδασή του και στο αυτοκίνητό του χρησιμοποιεί το GPS και όταν δεν έχει internet στο laptop το συνδέει και παίρνει από το 3G, να διαβάζει βιβλία, να στέλνει και βλέπει και τα email του και όλα αυτά χωρίς να το έχει κάνει JB είναι... "ο κυριουλης, η κοπελιτσα και ο καθε τεχνολογικος πουθενας"?

Τι παραπάνω θα κάνει με JB ένα iphone ή ένα οποιδήποτε άλλο smartphone που να είναι ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗΣ σημασίας για το χρήστη, πραγματικά το έχω απορία.

Δηλαδή για να μην υποστεί κάποιος του ρατσισμό ΣΟΥ (και του κάθε ένα) πρέπει να ασχοληθεί και να κάνει JB για να καταφέρει ΤΙ ακριβώς από τα παραπάνω; Το ότι μια εταιρεία στοχεύει στην ευκολία της χρήσης, στην απλότητα (το user friendly βρε αδελφέ) για να μπορούν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα της και ο "κυριούλης" και η "κοπελίτσα" και ο "τεχνολογικός πουθενάς" και να πουλάει και να έχει κέρδος είναι περίεργο; Πότε η apple ή η MS ή η οποιαδήποτε εταιρεία ενστερνίστηκε ένα high tech - geek - profile? Όλες προσπαθούν να κάνουν τα προϊόντα τους όσο το δυνατόν πιο φιλικά στο χρήστη.

Μακάρι ΟΛΟΙ να χρησιμοποιούσαμε τα τεχνολογικά προϊόντα στο 100% αλλά όταν κάποιος σκάει πχ 2000 € για gaming pc δεν τον ενδιαφέρει τπτ άλλο, τι να κάνουμε τώρα, να πεθάνουμε; Μεγάλωσε το παράδειγμα και θα δεις ότι το ίδιο ισχύει και για τα αυτοκίνητα και γενικώς για ό,τι καταναλώνουμε, ακόμα και για το φαγητό που πετάμε.

Ποιος χρησιμοποιεί 100% τον υπολογιστή του, ακόμα και την πιο φτηνή σύνθεση; Δεν πάθαμε όμως τέτοιο λαλα με τους υπολογιστές γιατί είναι δεδομένο αυτό. Εντάξει μπορεί να κράζουμε έναν πιτσιρικά του λυκείου με 2000 gaming pc αλλά πιο χρησιμό (πρακτικά) θα του είναι ένα smartphone με τις λειτουργίες του (με την έννοια ότι έχει περισσότερα πράγματα να ασχοληθεί καθόλη τη διάρκεια της μέρας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και παιδαγωγικό)

TL;DR: Δεν είναι ανάγκη κάθε smartphone στα χέρια του μέσου χρήστη να μπορεί να κάνει παπάδες και να γυρνάει δορυφόρους για να αξίζει τα λεφτά του.

Όλα αυτα που αναφέρεις, τα κάνει και ένα smartphone των 100-200εύρο!

Ποιος ο λόγος τοτε, να αγοράσει κάποιος 600-800εύρο smartphone ?

Δημοσ.

Όλα αυτα που αναφέρεις, τα κάνει και ένα smartphone των 100-200εύρο!

Ποιος ο λόγος τοτε, να αγοράσει κάποιος 600-800εύρο smartphone ?

Λέω το επόμενο μου Αυτοκίνητο να είναι ένα zastava, κατά προτίμηση και 30ετίας που θα βγει και πιο φθηνό.

Ποιός ο λόγος να αγοράσω 10 και 20 (ή και παραπάνω) χιλιάδες ευρώ Αυτοκίνητο (και ας μου περίσσευαν).

Για ανέσεις, ευχρηστία, κλπ;

Σιγά...

Και το zastava μια χαρά θα με πηγαίνει στη δουλειά...

Δημοσ.

Λέω το επόμενο μου Αυτοκίνητο να είναι ένα zastava, κατά προτίμηση και 30ετίας που θα βγει και πιο φθηνό.

Ποιός ο λόγος να αγοράσω 10 και 20 (ή και παραπάνω) χιλιάδες ευρώ Αυτοκίνητο (και ας μου περίσσευαν).

Για ανέσεις, ευχρηστία, κλπ;

Σιγά...

Και το zastava μια χαρά θα με πηγαίνει στη δουλειά...

Εντάξει, για να είμαστε αντικειμενικοί, η αλήθεια είναι ότι ΟΝΤΩΣ αυτά τα κάνει και ένα κινητό αρκετά πιο φτηνό και πιστεύω ότι αν κάποιος σήμερα θέλει να αγοράσει ένα smartphone θα προτιμήσει ένα φθηνότερο (εδώ είναι που κάνει καλό ο ανταγωνισμός και ΙΣΩΣ ρίξουν κάποιες τιμές οι εταιρείες) αλλά εδώ ξεκινήσαμε "πώς χρησιμοποιείς στο 100% το iphone;"

το zastava θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του αλλά δε θα σου παρέχει και μεγάλη ασφάλεια, δεν είναι ακριβώς το ίδιο το παράδειγμα αλλά δεν έχει σημασία. ένα getz όμως σε σχέση με ένα vw polo / golf κτλ πχ είναι καλό παράδειγμα

Δημοσ.

Ναι, το iΟS ειναι φιλικο στο χρήστη αλλά θες να μου πεις πως για αυτό θα σκάσεις 650 euro???? Μπορεις άνετα να παρεις ένα tablet pc με 500 euro και ένα απλό κινητό μόνο για να τηλεφωνεις... Αν πάλι θες κάτι πιο απλο πάρε ένα psp αντί για tablet, μουσικη ταινειες παιχνιδια κτλ. Όσων αφορά το internet μεσω 3G θα πληρώσεις τα μαλιοκέγαλά σου...

Δημοσ.

Ναι, το iΟS ειναι φιλικο στο χρήστη αλλά θες να μου πεις πως για αυτό θα σκάσεις 650 euro???? Μπορεις άνετα να παρεις ένα tablet pc με 500 euro και ένα απλό κινητό μόνο για να τηλεφωνεις... Αν πάλι θες κάτι πιο απλο πάρε ένα psp αντί για tablet, μουσικη ταινειες παιχνιδια κτλ. Όσων αφορά το internet μεσω 3G θα πληρώσεις τα μαλιοκέγαλά σου...

Υπάρχουν καλά προγράμματα που δεν πληρώνεις πολλά με το 3G εκτός και αν το ξεσκίσεις. Επίσης κάποιος που παίρνει ένα smartphone, γενικώς, το αγοράζει για να τα έχει όλα σε ένα και όχι να κουβαλάει 2-3 συσκευές καθημερινά. Φαντάζεσαι έναν επιχειρηματία (παράδειγμα) να βγάζει PSP την ώρα που περιμένει στην ουρά, στο αεροδρόμιο, οπουδήποτε; Δε λέει... ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΛΥΣΕΙΣ σε χαμηλές τιμές που τα κάνουν όλα αυτα και συμφέρουν.

(Ένα φιλικό και εύκολο λειτουργικό παίζει μεγάλη σημασία για κάποιον που δεν τα καταφέρνει ή που βαριέται να ασχοληθεί και να παιδευτεί, όπως ανθρώπους κάποιας ηλικίας, μην το υποτιμάς. Τα windows πώς εδραιώθηκαν; Επειδή ήταν ΚΑΙ απλά στη χρήση τους και ποιοτικά και ας τα πλήρωνες ακριβά - άσχετο που κάποιοι τα έπαιρναν από το θείο)

Η διαφωνία μου εμένα ήταν ότι δεν είναι απαραίτητο να κάνεις JB ένα iphone για να το εκμεταλλευετείς.

btw έχουμε βγει εκτός θέματος, λιγάκι.

Δημοσ.

Ναι, το iΟS ειναι φιλικο στο χρήστη αλλά θες να μου πεις πως για αυτό θα σκάσεις 650 euro????

Εγω μεχρι στιγμης,δεν ειδα καποια επιθετικοτητα του android κ του wm,απεναντη μου! :devil:

Οποταν,διευκρινηστε τι θα πει φιλικο και τι εχθρικο!Να ξερουμε κ εμεις οι ασχετοι τι μας γινεται!

Με το JB,με βρησκει συμφωνο με την αποψη του BlackScorpionX!Δεω ειναι απαρετητο,για ολους!

ΥΓ.YannisKatr1990 δεν αναφερομαι σε σενα,απλα χρησημοποιησα τη φραση σου,για να τοποθετιθω!;)

Δημοσ.

Εγω μεχρι στιγμης,δεν ειδα καποια επιθετικοτητα του android κ του wm,απεναντη μου! :devil:

Οποταν,διευκρινηστε τι θα πει φιλικο και τι εχθρικο!Να ξερουμε κ εμεις οι ασχετοι τι μας γινεται!

ΦΥΣΙΚΑ! Και εγώ συμφωνώ! Μια χαρά φιλικά τα βρίσκω!

Ίσως ο Yannis να εννοεί ότι το iOS είναι κάπως πιο εύκολο στη χρήση σε σχέση με android και wm.

Δεν έχω προσωπική γνώμη για να συγκρίνω, δεν ξέρω, απλά σχολίασα ότι γενικά ενα φιλικό, εύκολο λειτουργικό βοηθά στην εμπορική επιτυχία ενός κινητού / υπολογιστή κτλ όπως συμβαίνει και με το iphone και με το android και με τα windows κτλ

Δημοσ.

Πλεων πρεπει να ειναι πολυ χαλια ενα λογισμικο σε τηλ.,που καποιος με λιγες στοιχειωδεις γνωσεις,να δυσκολευτει στην απλη,καθημερηνη,σημερινη χρηση του!

Και κυριος σημερα που τα 8χρονα τα παιζουν ολα στα δακτυλα του! :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...