Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιταξτε να πω κατι ..Για να κυκλοφορησει μια συσκευη πιο φθηνη το αποκλειω ...Γιατι θα εχει μειωμενες επιδοσεις και πολυ απλο επεξεργαστη και μνημη ραμ ..Επομενος θα πρεπει η Apple να βγαλει ενα πιο lite λογισμικο για αυτο το κινητο πραγμα που δεν θα γινει..Αυτα ..

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά το 3gs; Δηλαδή αποκλείεται να βγάλει το 4 με 8GB (και 4 να ήταν μια χαρά πάλι) σε τιμή κοντά στο 300άρι;

Δημοσ.

προς moderators: το 80% των post σε αυτό το topic είναι εντελώς άσχετα με το θέμα...επίσης είναι από apple haters, android fans.. whatever... που δεν είχαν τι να κάνουν και είπαν να "καταστρέψουν" ένα ακόμα θέμα σχετικά με την Apple...επί του θέματος...από καιρό υπάρχουν φήμες για ένα φθηνότερο iPhone σε σχέση με το εκάστοτε πιο ακριβό μοντέλο...σε λίγο καιρό θα μάθουμε τι θα γίνει...προς ενημέρωση... η τιμή του 3GS στην Αμερική εδώ και καιρό έχει πέσει στα 49$ με συμβόλαιο...Χθες Δευτέρα τα καταστήματα Best Buy το έδιναν δωρεάν με συμβόλαιο...γενικώς στις ΗΠΑ παίζουν κατά καιρούς προσφορές...επίσης δεν θεωρώ και ακριβή την τιμή των 199$ του iPhone 4 για διετές συμβόλαιο εάν προφανώς κάποιος χρειάζεται το data plan, τον χρόνο ομιλίας και τα sms...

με συμβολεο δυο χρονια χαιρω πολυ! σε βαζουν να πληρωσεις 200$ για το κινητο συν ποσα κερατιάτικα για δυο χρονια

Οι πιο πολλοι εχετε αλλεργια στα μηλα μου φαινεται... Ενα lite iphone δεν ειναι καθολου κακη κινηση το σιγουρο ειναι οτι δεν θα προκειται για συσκευη μουφα στυλ κινεζοανδροιντικου συμπλεγματος που κατα φαντασια ειναι smartphone.

ναι δεν θα ειναι μουφα αλλα το θεμα ειναι πως προσδιορίζουν εκει στην apple τη λεξη "οικονομικο" διοτι εαν ειναι να εχει 450€-400€ μονο οικονομικο δεν ειναι! καλυτερα παρε galaxy s 2 σε αυτα τα λεφτα. αν το βγαλουν με 200€ και ειναι iphone χωρις προχειροδουλειες τοτε τους βγαζω το καπελο!

Δημοσ.

Πολύ καλό για να είναι αληθινό. Πόσο φθηνότερο θα είναι με 8 GByte η διαφορά 32 με 16 GByte είναι 100 ευρώ. Λογικά θα έχει 400 έως 500 ευρώ. Θεωρείται αυτή η τιμή χαμηλή; Εκτός και εάν βάλει οθόνη χαμηλής ανάλυσης ή κατώτερης ποιότητας και αργό επεξεργαστή. Γενικά κάτω από 300 ευρώ θα είναι ανέφικτο αφού το iPod touch στα 8 Gbyte έχει γύρω στα 220 ευρώ.

Το πιθανότερο να γίνει κάτι αντίστοιχο με το iPod kai to iPod nano. Ένα κινητό δηλαδή με κατώτερες λειτουργίες συμβατό με το λειτουργικό iOS.

Δημοσ.

Μπορει απλα να παρει το ipod και να προσθεσει gsm chip (και μερικες ακομα ελαχιστες μετατροπες) και βουαλα ενα φθηνο iphone με 300ε-350ε στην Ελλαδα.

Δημοσ.

Καλησπέρα... Ρε παιδιά τι λέτε? Τι οικονομικό και 200$ κτλ κτλ αδιαβάζω?

Λοιπόν η apple και πέρσι το έκανε αυτό.. Απορώ που δεν το είπε κανείς. Μαζί με την κυκλοφορία του Iphone 4 κυκλοφόρησε και iphone 3gs με 8gb μνήμη και με τιμή 539 eυρώ.... Ορίστε και λινκ http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/iPhone/Handsets/Cosmote-iPhone-3GS-8GB-Black-E00-0181-7000-032.htm .. Σε λίγο βέβαια αποσύρεται και αυτό..

Ε .. το ίδιο θα κάνει και φέτος με ταυτόχρονη εισαγωγή του iPhone 5 (ή όπως θα λέγεται) θα κλυκλοφορήσει και το iPhone 4 σε 8gb με τιμή παρόμοια ίσως λίγο ακριβότερη όπως ήταν και η τιμή του iPhone 4 σε σχέση με το 3gs .. άρα γύρω στα 550 - 570 το υπολογίζω εγώ.

Αυτή είναι η πολιτική της apple που δεν νομίζω να το αλλάξει. Tα 200$ δεν ξέρω ποιος το άκουσε αλλά δεν στέκει... Η τιμή πάντως του 3gs 8gb είχε πέσει κι άλλο στην Αμερική και από 100$ (με σύνδεση ) έπεσε στα 49$.. τέτοια έκπτωση δεν πέρασε όμως ποτέ στην Ελλάδα.. Οπότε άντε να πέσε λίγο ακόμα αν πέσει και φέτος.. Κάτω από 500 ευρώ δεν νομίζω να περιμένει κανείς.. Ίσως τα είπα λίγο μπερδεμένα βέβαια.. Αλλά ήθελα να τονίσω ότι ΔΕΝ είναι κάτι καινούριο όπως λέτε ή και περί στρίμωγμα της apple..

Δημοσ.

Δεν λένε αυτό Alex07 οι φήμες. Αυτό είναι κάτι που έγινε και μπορεί να ξανά γίνει. Οι φήμες εδώ και πάρα πολύ καιρό (πάνω από 6 μήνες) μιλάνε για πλασάρισμα μιας διαφορετικής συσκευής, σε πιο χαμηλή τιμή.

Φυσικά ακόμη είναι φήμες αλλά έρχεται ο Σεπτέμβριος (ή ο Οκτώβριος ξερωγω)

Δημοσ.

Εγώ αυτό κατάλαβα φίλε μου και κάτι τέτοιο είναι και το λογικό.. Δηλαδή εσύ τι εννοείς? Ότι θα διαθέσει ΝΕΟ iPhone 4 8gb με χειρότερα χαρακτηριστικά δηλαδή για να έχει και χαμηλότερη τιμή? Γιατί αν κυκλφορήσει με ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια χαρακτηριστικά και μεταβάλλει μόνο τη μνήμη τότε δεν μπορεί να κοστίσει 200$ σύμφωνα και με την πολιτική της που έκανε και περσι και δεν είναι και λογικό.. Θα δυσαρετήσει και πολλούς πελάτες της που πήραν το ίδιο μοντέλο με 8gb μνήμη με 4πλάσια τιμή.. Το πιο πιθανό εγώ θεωρώ να κάνει είναι αυτό που είπα και έκανε και πέρσι... Θα δούμε..

Δημοσ.

Πιθανόν να βγεί ένα φτηνότερο iphone 4 με 8Gb αλλά με δυνατότητα να δουλεύει σε όλα τα δίκτυα(cdma,gsm) και λιγάκι περισσότερο χρονισμένο Α4 και θα το ονομάσουνε iphone 4S.....

Δημοσ.

Εγώ αυτό κατάλαβα φίλε μου και κάτι τέτοιο είναι και το λογικό.. Δηλαδή εσύ τι εννοείς? Ότι θα διαθέσει ΝΕΟ iPhone 4 8gb με χειρότερα χαρακτηριστικά δηλαδή για να έχει και χαμηλότερη τιμή? Γιατί αν κυκλφορήσει με ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια χαρακτηριστικά και μεταβάλλει μόνο τη μνήμη τότε δεν μπορεί να κοστίσει 200$ σύμφωνα και με την πολιτική της που έκανε και περσι και δεν είναι και λογικό.. Θα δυσαρετήσει και πολλούς πελάτες της που πήραν το ίδιο μοντέλο με 8gb μνήμη με 4πλάσια τιμή.. Το πιο πιθανό εγώ θεωρώ να κάνει είναι αυτό που είπα και έκανε και πέρσι... Θα δούμε..

Μιλάνε για iphone με πιο μικρή οθόνη. Μιλάνε για iphone "κουτσό". Μιλάνε για iphone μόνο με cloud. Δεν έχω καμιά ειδική πληροφορία και όπως συμβαίνειΠΑΝΤΑ με τις φήμες για apple προϊόν, 100 διαβάζεις- 1 ισχύει.

Αυτό που λες εσύ έχει ξαναγίνει, ναι και είναι πάρα πολύ πιθανό να συμβεί ξανά και αυτή τη φορά... αλλά δεν λένε αυτό οι φήμες μιας και για αυτές μιλάμε.

Δημοσ.

Κατ' αρχάς, όταν λέμε για ένα μοντέλο με άλλα χαρακτηριστικά από αυτά του iPhone 4, δεν μιλάμε για το ίδιο κινητό. Όταν παρουσιάσει το 5/4s θα παρουσιάσει και το 4αρι με 8GB μνήμη κοντά στη τιμή που είχε και το 3gs στην ίδια περίπτωση, όπως έχει αναφερθεί. Τώρα αν κάνει και κάποιο πιο low badget κινητό για να χτυπήσει και τα άλλα πιο φθηνά κινητά, δεν ξέρω, αλλά σίγουρα θα είναι κάποια άλλη συσκευή καινούρια. Και θα το κάνει γιατί θέλει να βγάλει περισσότερα λεφτά, όχι γιατί είναι στριμωγμένη. Μιλάμε για μια εταιρία που έχει περισσότερα χρήματα απο ότι τις ΗΠΑ και ότι θέλει το πουλάει. Και όποτε θέλει. Αν και στη τελική δεν πιστεύω, γιατί δεν μπορώ να πω πως είναι τακτική της Apple να βγάζει φθηνά πράγματα

Δημοσ.

Να και μια άλλη καλή ιδέα... Να φτιάξουμε όλοι πανώ και να πάμε κατά Βουκουρεστίου μεριά... κι όταν κάποιος βγει από μαγαζί με τσάντα Bvlgari ή DK ή ξέρω γω Dior στο χέρι και δεν τον περιμένει τουλάχιστον μερσεντές με οδηγό, να αρχίσουμε να φωνάζουμε όλοι μαζί "πού πάς ρε κακομοίρη" και τέτοια...

Γιατί κι αυτό θα έχει τόση βάση όση και αυτά όλα που λέμε εδώ...

Είμαι σίγουρος ότι και όλοι εδώ μέσα αγοράσαμε υπολογιστές και προϊόντα τεχνολογίας που προσέγγιζαν καταπληκτικά τις πραγματικές απαιτήσεις μας και τις οικονομικές μας δυνατότητες...

Εμένα πάντα μου περίσσευαν λεφτά και έτσι αγόραζα κάρτες γραφικών των 300 ευρώ... ποτέ δεν χρεώθηκα...

Δημοσ.

Δεν νομιζω παντως οτι θα αφαιρεσουν λειτουργιες, αν σκεφτει κανεις οτι το 75% αυτων που το παιρνουν δεν ξερουν να το εκμεταλλευτουν πραγματικα ουτε στο 10%. Οποτε γιατι να τους προσφερει κατι που το πληρωνουν ηδη, σε χαμηλοτερη τιμη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...