Προς το περιεχόμενο

usb stick Huawei 173 (απο Wind broadband)

steveee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα το πακετο mobile broadband με καρτα της Wind και ειχε μεσα το stick Huawei E173.

Θελω να ρωτησω αν το συγκεκριμενο stick ειναι ξεκλειδωτο .

Αν δηλαδη θα μπορω να το χρησιμοποιησω στην Αγγλια βαζοντας καρτα αλλης εταιρειας ?

(Στο καταστημα Wind δεν ηξεραν να μου απαντησουν)

Επισης ειδα στο ιντερνετ πως θελει αλλο firmware για να κανεις Video/Voice Calls...! Γνωριζει καποιος τι και πως ?

το site της Huawei εντελως απαραδεκτο...

Δημοσ.

το πιο ευκολο για να δεις αν ειναι ξεκλειδωτο ειναι να βαλεις μια καρτα αλλης εταιρειας μεσα και να δεις.ισως βεβαια να ξεκλειδωνει καπως.καπου ειχαν αναφερει πως ξεκλειδωνει καποιος sticks.

Δημοσ.

Κάπου ειχε πετύχει το μάτι διάφορα custom firmwares για τέτοιες περιπτώσεις.

Θα κάνω μια έρευνα και θα σου πω γιατι δεν έχω κρατήσει τα links

Δημοσ.

ειχαν ανοιξει εδωμεσα ενα θεμα και ελεγαν παλι για stick .και ελεγε διαφορα για unlock.αλλα καταρχην ας το δοκιμασει με αλλη καρτα μην ειναι ηδη Unlock.επισης μετα αντι να χρησιμοποιεις το προγραμμα της εταιρειας χρησιμοποιεις καποιο αλλο(δεν θυμαμαι ονομα) που τρωει και λιγοτερη cpu απο οτι τα υπολοιπα και παιζει με ολες τις εταιρειες.αρκει να ειναι ή να εχει γινει Unlock το stick

Δημοσ.

Δες εδώ αν θέλεις για unlock αλλα το κάνεις μονο σε περίπτωση που όντως χρειάζεται.

Δοκίμασε την κάρτα που θέλεις οπως ειπε και ο poulinos και αν δεν παίξει κοιτάς παραπέρα μετά

Δημοσ.

ε ναι μην το κανει αμα δεν χρειαζεται.και καποιο αλλο LiNk ειχαν ποσταρει πιο παλια δεν θυμαμαι.νομιζω εταιρεια που ξεκλειδωνε δεν μπορω να θυμηθω.μπορει να ηταν στο θεμα 3g router που εχει απειρα posts.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την βοηθεια guys. Εκανα check με το DC – Unlocker και εβγαλε τα εξης αποτελεσματα :

DC - Unlocker 2 Client 1.00.0664

Detecting card :

selection :

manufacturer - Huawei modems

model - Auto detect (recommended)

Found modem : E173

Model : Huawei E173

IMEI : xxx xxx xxx

Serial NR. : xxx xxx xxx

Firmware : 21.017.09.00.00

Compile date / time : Jan 4 2011 21:55:09

Dashboard version : UTPS21.005.15.00.784_MAC21.005.15.00.784_LNX21.005.15.00.784

Voice feature : not supported in current firmware

SIM Lock status : unlocked

Wrong codes entered : 10 (unlock attempts left : 0)

Γραφει πως ειναι ξεκλειδωτο, οποτε λογικα θα μπορω να βαλω καρτα απο αλλο provider. Οπως βλεπετε γραφει “ Voice feature : not supported in current firmware ”, οποτε γι'αυτο θελω να αλλαξω το firmware. Υπαρχρει περιπτωση να καταστρεψω το στικακι αν του αλλαξω firmware ? Eπισης αν γνωριζετε καποιο general προγραμμα για συνδεση στο ιντερνετ, δωστε μου το λινκ please. Υπαρχει και της Huawei αλλα δεν μπορω να το βρω :-(

Δημοσ.

Γραφει πως ειναι ξεκλειδωτο, οποτε λογικα θα μπορω να βαλω καρτα απο αλλο provider. Οπως βλεπετε γραφει “ Voice feature : not supported in current firmware ”, οποτε γι'αυτο θελω να αλλαξω το firmware. Υπαρχρει περιπτωση να καταστρεψω το στικακι αν του αλλαξω firmware ? Eπισης αν γνωριζετε καποιο general προγραμμα για συνδεση στο ιντερνετ, δωστε μου το λινκ please. Υπαρχει και της Huawei αλλα δεν μπορω να το βρω :-(

οποτε δεν θες firmware update.τι το θες το voice feature??δυσκολο να παει κατι στραβα με το firmware και να το χαλασεις.αν γινει αυτο το πας πισω βεβαια και δεν λες τιποτα για firmware.απλα χαλασε.αλλα αμα κατεβασεις το σωστο firmware δεν θα εχεις θεμα.

το προγραμμα δεν μπορω να το θυμηθω εγω.το ειχαν γραψει εδω και ηταν και πολυ Lite αλλα δεν θυμαμαι ουτε καν ποιο τοπικ ηταν.δες στο θεμα στα adsl routers για router 3g.ισως γραφουν εκει.ειναι λιγο παλιο θεμα.θα πας 2-3 σελιδες πισω ισως.

εδω μηπως γραφει.

http://www.insomnia.gr/topic/354671-3g-router/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...