Inferno_lb13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Να κάνω μια ερώτηση, έκανα μια μηνιαία gold συνδρομή για να δοκιμάσω το xbox live όταν πήρα την κονσόλα τον ιούνιο, και δήλωσα μια χρεωστική κάρτα που έχω μόνο για αγορές από Ιντερνετ η οποία δεν έχει ποτε λεφτά μέσα παρα μόνο το συγκεκριμένο ποσό που χρειάζομαι για να πάρω κάτι από ebay κτλ κτλ. Μου έκανε εντύπωση όμως ότι παρ'ότι πλήρωσα για μηνιαία συνδρομή συνεχίζω να παίζω live ακόμα (3 μήνες μετά). Χτές λοιπόν μπήκα στο λογαριασμό μου να δω τι γίνεται και είδα ότι είναι ρυθμισμένο στην αυτόματη ανανέωση απο default και ότι για να το αλλάξω αυτό πρέπει να τους πάρω τηλ. Το θέμα είναι πως ανανεώνεται αυτόματα αφού δεν έχει λεφτά ποτέ ο λογαριασμός?
ultralisk Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 πλήρωσες για έναν μήνα?...έχεις έναν μήνα δωρεάν με το που φτιάχνεις account οπότε σύνολο 2 μήνες αν αγόρασες κι άλλον...λογικά από στιγμή σε στιγμή τελειώνει η συνδρομή σου...μπες μέσα στο αccount σου και δες πόσο είναι ακόμα η διάρκεια
Inferno_lb13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μίλησα μαζί τους, θα κοβόταν από μόνο του σε λίγες μέρες έκανε προσπάθεια καθε 3 μερες να χρεώσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού δεν είχα λεφτά στο λογαριασμό. Δεν υπάρχει δώρο κανένας μήνας, τους χρωστούσα ακριβώς όσο υπολόγιζα. Όταν πληρώνεις με κάρτα μου είπαν δεν γίνεται να κόψουν την αυτόματη χρέωση, αν δεν θες πας σε προπληρωμένες κάρτες, εγω τελικά το άφησα έτσι, θα πληρώνω με κάρτα. Thanks anyway!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.