Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωριστε

¨εδω το σφαλμα μετα την επεξεργασια

newpicture002j.png

και εδω η αλλειωση της εικονας

newpicture004q.png

ενω το μικρακι βιντεο που σας εστειλα το μετετρεψα και γω χωρις προβλημα.

αρα την επεξεργασια την κανω σωστα B)

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτό το video είναι διαφορετικό από αυτό που μου έδωσες.βλέπω είναι σε mpeg2 ενώ αυτό που μου έδωσες ήταν σε h264!δοκίμασε να το ονομάσεις σε 000.mpg να δεις αν παίζει και αν όχι όπως το έχεις μέσα στο πρόγραμμα πάτα demux και όχι ts και μετά τα δύο αρχεία που θα σου βγάλει βαλ' τα μέσα στο mkv merge και καν' τα mux μπας και δουλέψει :-)

Δημοσ.

Αυτά είναι πραγματικά σφάλματα στο αρχείο λόγου λήψεις είναι σαν τα χιόνια στην αναλογική TV δεν έχεις αρκετό σήμα ή εκείνη την στιγμή κάτι διέκοψε την λήψη σου(π.χ.) το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κόψεις αυτό το σημείο.

Και άλλα παραδείγματα γιατί έχει πλάκα

Δημοσ.

Αυτά είναι πραγματικά σφάλματα στο αρχείο λόγου λήψεις είναι σαν τα χιόνια στην αναλογική TV δεν έχεις αρκετό σήμα ή εκείνη την στιγμή κάτι διέκοψε την λήψη σου(π.χ.) το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κόψεις αυτό το σημείο.

Και άλλα παραδείγματα γιατί έχει πλάκα

οχι καμια σχεση με αυτο που λες . :-D δεν ειναι ενα σημειο μονο που κανει προβλημα ,ειναι ολο το βιντεο χαλασμενο μετα την μετατροπη.

εγω οταν εγραφα το βιντεο στο φλασακι ,εβλεπα το βιντεο απο t.v και επαιζε μια χαρα.

Δημοσ.

αυτό το video είναι διαφορετικό από αυτό που μου έδωσες.βλέπω είναι σε mpeg2 ενώ αυτό που μου έδωσες ήταν σε h264!δοκίμασε να το ονομάσεις σε 000.mpg να δεις αν παίζει και αν όχι όπως το έχεις μέσα στο πρόγραμμα πάτα demux και όχι ts και μετά τα δύο αρχεία που θα σου βγάλει βαλ' τα μέσα στο mkv merge και καν' τα mux μπας και δουλέψει :-)

το μετανομασα και σε 000.mpg το προβλημα παραμενει το ιδιο .

δηλαδη σφαλμα στο τελος της επεξεργασιας. :cry:

Δημοσ.

αν το μετονομάσεις σε 000.mpg δεν θέλει επεξεργασία παίζει έτσι αν δουλέψει :-) αλλιώς κάνε demux όπως σου είπα και μετά mux σε mkv με το mkvmerge ^_^

Δημοσ.

αν το μετονομάσεις σε 000.mpg δεν θέλει επεξεργασία παίζει έτσι αν δουλέψει :-) αλλιώς κάνε demux όπως σου είπα και μετά mux σε mkv με το mkvmerge ^_^

ναι το μετανομασα σε 000.mpg (χωρις επεξεργασια) και δεν δουλεψε.

το προβλημα ομως ειναι οτι και με demux που το κανω παλι σφαλμα βγαζει στο τελος.

αρα τι νοημα θα εχει να κανω αυτο

'μετά mux σε mkv με το mkvmerge 'και ειναι κατι που δεν ξερω πως γινεται :wub:

Δημοσ.

Αν βάλεις το φλασάκι πάλι στων αποκωδικοποιητή το παίζει σωστά δηλαδή το βίντεο;Και μην λες απλά ναι κοίταξέ το.

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και απάντησε σε αυτήν την απλή ερώτηση.

Δημοσ.

απλα τωρα δεν εχω δεκτη μπροστα μου

καλη ιδεα θα δοκιμασω.

Δημοσ.

αν το αρχείο δεν έχει πρόβλημα θα το παίξει απλά βαλ' το στην αρχική του μορφή όπως ήταν μαζί με τον φάκελο

Δημοσ.

εβαλα παιδια το βιντεακι στον δεκτη και ενω το αναγνωριζει δεν μπορει να το κανει αναπαραγωγη ^_^

εβαλα το βιντεακι στον δεκτη και ενω το αναγνωριζει δεν μπορει να το κανει αναπαραγωγη.

Δημοσ.

Α,να γιάσου έρχεσαι στα λόγια μου το αρχείο βίντεο είναι χαλασμένο(έστω εν μέρη) εκτός και αν έκανες κάτι για να μην παίζει,δεν έγραψες π.χ. ολόκληρο το φάκελο μαζί και με το αρχείο που γράφεται από έξω(δεν ξέρω αν χρειάζονται όντως όλα αυτά τα αρχεία αλλά πρέπει αν το ελέγξεις και αυτό).

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χάρις στα δείγματα που παρείχε ο gasper, εντόπισα το πρόβλημα με τα αρχεία και είμαι στη φάση σχεδιασμού-κατασκευής προγράμματος που θα τα διορθώνει και επίσης θα δίνει επιλογή για το output format (.ts, .mkv, .mp4). Χωρίς reencoding εννοείται...

Κάλιο αργά παρά ποτέ!

http://www.insomnia.gr/topic/434876-πρόγραμμα-για-μετατροπή-αρχείου-dvr-σε-συμβατό-γι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...