Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως δεν εξηγώ καλά, γιατί μέχρι εδώ:

Εννοούσα να βάλεις τον αποκωδικοποιητή σου να κάνει μία νέα εγγραφή, μικρής διάρκειας (π.χ. 30 δευτερόλεπτα, δε θα πρέπει να βγαίνει αρχείο πάνω από 10-20 Megabytes μέγεθος), να μεταφέρεις αυτό το αρχείο στο PC σου...

είναι πράγματα που φαίνεται να γνωρίζεις πώς να τα κάνεις (αλλιώς δε θα είχε λόγο ύπαρξης και το παρόν topic).

Αν τυχόν αλλάξεις γνώμη όμως, ενημέρωσε αυτό το θέμα. Ευχαριστώ!

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ίσως δεν εξηγώ καλά, γιατί μέχρι εδώ:

είναι πράγματα που φαίνεται να γνωρίζεις πώς να τα κάνεις (αλλιώς δε θα είχε λόγο ύπαρξης και το παρόν topic).

Αν τυχόν αλλάξεις γνώμη όμως, ενημέρωσε αυτό το θέμα. Ευχαριστώ!

ok το καταλαβα .

αυτο μπορω να το κανω.

εισαι προθυμος να σου το στειλω το βιντεο σε p.m να το δεις?

νομιζω ειναι μια καλη ιδεα.

Δημοσ.

ok το καταλαβα .

αυτο μπορω να το κανω.

εισαι προθυμος να σου το στειλω το βιντεο σε p.m να το δεις?

νομιζω ειναι μια καλη ιδεα.

Ανέβασε το στο mediafire ή όπου αλλού θες π.χ. αν δεν θες να κάνεις εγγραφή ανέβασε το εδώ http://www.2shared.com/

Δεν είναι μόνο ο parsifal (και εγώ) που ασχολούμαστε με τέτοια μπορεί κάποιος να ξέρει οπότε καλό είναι να το έχεις προσβάσιμο για όλους.

Δημοσ.

Και το Fileserve κάνει!

Απλά, πρότεινα και προτείνω πάντα το Mediafire γιατί έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλους filehosters (δεν χρειάζεται εγγραφή για να κάνεις upload, δεν έχει captcha και χρονική αναμονή για να κάνεις download)

Δημοσ.

ειμαι premium σε fileserve υπαρχει προβλημα αν το ανεβασω εκει?

Από την στιγμή που είναι νόμιμο το υλικό δεν νομίζω και σε τόσα μικρά αποσπάσματα 20-30δεύτερα ποιος να σου πει κάτι(αν και σε καμιά περίπτωση δεν είμαι αρμοδίως ιδίως του forum)

EDIT:Πες μας και την μάρκα/μοντέλο του αποκωδικοποιητή αν θες.

Δημοσ.

οκ παιδια θα προσπαθησω να ανεβασω σε mediafire.

θα στειλω σε p.m το βιντεακι,αυριο το πρωι η μπορει και το βραδυ.

γιατι ειμαι δουλεια τωρα και σχολαω αργα

σας ευχαριστω παρα πολυ.

Από την στιγμή που είναι νόμιμο το υλικό δεν νομίζω και σε τόσα μικρά αποσπάσματα 20-30δεύτερα ποιος να σου πει κάτι(αν και σε καμιά περίπτωση δεν είμαι αρμοδίως ιδίως του forum)

EDIT:Πες μας και την μάρκα/μοντέλο του αποκωδικοποιητή αν θες.

oχι ενοω για σας αν υπαρχει προβλημα να ανεβασω σε fileserve

μηπως υπαρχει προβλημα για να το κατεβασετε :rolleyes:

οκ θα σας πω και τη μαρκα του Αποκωδικοποιητή.

Δημοσ.

όπως έχω γράψει και σε άλλο topic

τα .dvr αρχεία μπορείς να τα επεξεργαστείς με αυτό εδώ το πρόγραμμα

DVR-Studio HD 2.19

αν και δεν είναι free είναι πολύ καλό και κάνει demux και mux σε ts και m2ts απ' όσο θυμάμαι... εσύ το demux θες :-)

αν μπορείς ανέβασε ένα .dvr αρχείο να δω με ποιο άλλο πρόγραμμα μπορείς να το επεξεργαστείς... σίγουρα υπάρχουν και free λύσεις :)

Δημοσ.

τελικά μου έστειλε ο gasper το dvr αρχείο και μόνο με το DVR-Studio HD 2.19 που λέω και ποιο πάνω κατάφερα να το κάνω να παίξει και το έκανα ts από εκεί και πέρα το κάνετε ότι θέλετε το ts! αν και το πρόγραμμα δεν είναι free και είναι μόνο για 1 μήνα δεν βρήκα κάτι άλλο οπότε αν ξέρει κάποιος κάτι άλλο που να είναι free ας το πει :-)

τέλος αν δεν σας το παίρνει το dvr αρχείο κάντε το dvr-ms και θα το πάρει! επίσης άκουσα ότι μπορείτε να το μετατρέψετε σε ότι θέλετε με το avs video converter αλλά δεν ξέρω αν θα χάσετε σε ποιότητα με το DVR-Studio HD δεν χάνετε... αυτά από μένα :)

Δημοσ.

τελικά μου έστειλε ο gasper το dvr αρχείο και μόνο με το DVR-Studio HD 2.19 που λέω και ποιο πάνω κατάφερα να το κάνω να παίξει και το έκανα ts από εκεί και πέρα το κάνετε ότι θέλετε το ts! αν και το πρόγραμμα δεν είναι free και είναι μόνο για 1 μήνα δεν βρήκα κάτι άλλο οπότε αν ξέρει κάποιος κάτι άλλο που να είναι free ας το πει :-)

τέλος αν δεν σας το παίρνει το dvr αρχείο κάντε το dvr-ms και θα το πάρει! επίσης άκουσα ότι μπορείτε να το μετατρέψετε σε ότι θέλετε με το avs video converter αλλά δεν ξέρω αν θα χάσετε σε ποιότητα με το DVR-Studio HD δεν χάνετε... αυτά από μένα :)

ωραιος :rolleyes:

τα καταφερες :confused:

μονο που δεν καταλαβα τι διαδικασια ,τουλαχιστον να μπορω να το κανω και μονος μου.

και εκει που κολαω ειναι γιατι να θελει μετατροπη και να μην μπορει να παιξει στο pc απευθειας?

γιατι οπως ειπα και παραπανω παλιοτερα μου επαιζαν απευθειας στο pc χωρις μετατροπη. B)

Δημοσ.

κατεβάζεις το πρόγραμμα από το link που σου έδωσα και το κάνεις install

μετά το ανοίγεις και πετάς μέσα το dvr αρχείο 000 όχι το info

αν δεν κάνει τίποτα όπως με το αρχείο που μου έδωσες πας στον πίνακα

ελέγχου μετά επιλογές φακέλων και βάζεις να εμφανίζονται οι καταλήξεις

των αρχείων και μετά θα γίνει έτσι το αρχειο 000.dvr εσύ θα το κάνεις

000.dvr-ms και θα το πετάξεις μέσα στο πρόγραμμα που σου έδωσα και θα το

αναγνωρίσει και μετά πατάς πάνω εκεί που λέει ts πάνω πάνω το λέει και σε

λίγα δευτερόλεπτα θα έχεις το αρχείο σου :-)

τέλος πρέπει να είσαι μόνιμα συνδεμένος στο internet για να δουλέψει το πρόγραμμα

Δημοσ.

Χάρις στα δείγματα που παρείχε ο gasper, εντόπισα το πρόβλημα με τα αρχεία και είμαι στη φάση σχεδιασμού-κατασκευής προγράμματος που θα τα διορθώνει και επίσης θα δίνει επιλογή για το output format (.ts, .mkv, .mp4). Χωρίς reencoding εννοείται...

Δημοσ.

ωραία αναμένουμε :-) και αυτό που έδωσα εγώ το ίδιο κάνει απλά έχει ποιο πολλές επιλογές όπως να κόβεις το video κλπ αλλά δεν είναι free :rolleyes:

ελπίζω το δικό σου να είναι :P

Δημοσ.

ωραία αναμένουμε :-) και αυτό που έδωσα εγώ το ίδιο κάνει απλά έχει ποιο πολλές επιλογές όπως να κόβεις το video κλπ αλλά δεν είναι free :rolleyes:

ελπίζω το δικό σου να είναι :P

Όχι μόνο δεν είναι free έχει 85€ :confused: το tsdoctor έχει 35€ :-( το μετατρέπεις και για κοψίματα έχει πάρα πολλά καλά ελεύθερα προγράμματα.

Το καλό όμως είναι ότι υπάρχει το MPEG2Repair που είναι ελεύθερο :-D και κάνει την μετατροπή,απλά πρέπει να ψάξεις μόνος σου σε ποιο κανάλι είναι το βίντεο αν και παρατήρησα φαινόμενα από-συγχρονισμού(άντε parsifal κάνε τα μαγικά σου .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...