gasper Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 γεια σας εχω το εξης προβλημᨨ οταν παω να γραψω βιντεο απο τηλεοραση (Αποκωδικοποιητή ) ενω μου δειχνει οτι η εγραφη γινεται κανονικα μολις παω να το βαλω στο pc για να δω το βιντεο μου το ανοιγει με το windows media center το βιντεο και δεν μπορω να το δω. μηπως ξερει καποιος τι πρεπει να κανω?
parsifal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Καλημέρα. Δοκίμασε με το δωρεάν Avidemux να ανοίξεις το αρχείο video και να το ξανασώσεις χωρίς επανακωδικοποίηση σε άλλο format, κυρίως MKV και MP4. Αν είσαι τυχερός και δε συναντήσεις κάποιο πρόβλημα ή μήνυμα σφάλματος στην παραπάνω διαδικασία, τότε το MKV ή MP4 που θα πάρεις θα πρέπει να παίζει κανονικά στο PC σου όπως οποιοδήποτε άλλο MKV ή MP4.
gasper Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 κατεβασα το Avidemux τιποτα δεν μου το ανοιγει. μηπως πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις στο προγραμμα πριν το ανοιξω? ο τυπος του βιντεo ειναι σε αυτην τη μορφη microsoft recorder tv show (.dvr)
parsifal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 κατεβασα το Avidemux τιποτα δεν μου το ανοιγει. Σου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους; Και αν ναι, τί ακριβώς λέει αυτό; μηπως πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις στο προγραμμα πριν το ανοιξω? Όχι, δεν χρειάζεται. Ένα γρήγορο hack που μπορείς να δοκιμάσεις όμως είναι να αλλάξεις την επέκταση του αρχείου από .dvr σε .ts. Για κάν' το και ξαναδοκίμασε. Τέλος, κατέβασε και εγκατέστησε ένα ακόμη χρήσιμο freeware, το MediaInfo, το οποίο κάνει ανάλυση των τεχνικών χαρακτηριστικών από διάφορα formats αρχείων multimedia. Άνοιξε στο MediaInfo το αρχείο .dvr και πόσταρε εδώ τις πληροφορίες που σου εμφανίζει για το video, να δούμε αν και ως τί το αναγνωρίζει.
TheELF Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 κατεβασα το Avidemux τιποτα δεν μου το ανοιγει. μηπως πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις στο προγραμμα πριν το ανοιξω? ο τυπος του βιντεo ειναι σε αυτην τη μορφη microsoft recorder tv show (.dvr) Για να σε ρωτήσω ο αποκωδικοποιητής βγάζει αυτήν την μορφή; ή έχεις κάποια κάρτα στων Η/Υ με την οποία κάνεις την εγγραφή και αυτό βγάζει αυτήν την μορφή;;
gasper Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 1.οταν παω να ανοιξω το βιντεο με avidemux παιρνω αυτο το μηνυμα could not open the file 2.το hack δεν πιανει 3.εκανα ελεγχο το βιντεο με το media info και ελαβα αυτες τις πληροφοριες container and general information MPEG-PS:810 MiB,30mn 24s 1audo stream:MPEG Audio Για να σε ρωτήσω ο αποκωδικοποιητής βγάζει αυτήν την μορφή; ή έχεις κάποια κάρτα στων Η/Υ με την οποία κάνεις την εγγραφή και αυτό βγάζει αυτήν την μορφή;; οχι ο αποδικοπιοιτης βγαζει αυτην την μορφη δεν εχω καποια καρτα στον Η/Υ για να κανω εγραφη. παλιοτερα παντως εγραφα απο τον ιδιο αποδικοπιοιτη και μου το επαιζε κανονικα με WMP. και εκτος αυτου το εχω βαλει σε τρια διαφορετικα pc ματαια ομως δεν παιζει
parsifal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 3.εκανα ελεγχο το βιντεο με το media info και ελαβα αυτες τις πληροφοριες container and general information MPEG-PS:810 MiB,30mn 24s 1audo stream:MPEG Audio "MPEG-PS" σημαίνει "MPEG Program Stream", δηλαδή τα κλασσικά αρχεία με κατάληξη .mpg ή .mpeg που όλοι μας ξέρουμε. Δοκίμασε μετονομασία σε τέτοια κατάληξη.
gasper Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 κατι που δεν αναφερα πριν μολις παω να ανοιξω το βιντεο με Avidemux πριν μου βγαλει το μηνυμα ΄¨could not open the file" μου βγαζει αυτο το μηνυμᨨ this look like mpeg do you want tο index it? κοιταξε οπως βλεπω το βιντεο η ονομασια του ειναι αυτη 000 οταν παταω δεξι κλικ ιδιοτητες στο βιντεο βλεπω αυτο τυπος αρχειου Microsoft Recorded TV Show (.dvr) τωρα απο που να αλαξω την ονομασια του βιντεο σε καταληξη .mpeg
parsifal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 κατι που δεν αναφερα πριν μολις παω να ανοιξω το βιντεο με Avidemux πριν μου βγαλει το μηνυμα ΄¨could not open the file" μου βγαζει αυτο το μηνυμᨨ this look like mpeg do you want tο index it? Σε αυτήν την ερώτηση, είτε απαντήσεις Yes είτε No, το αποτέλεσμα μετά είναι το ίδιο; "Could not open the file"; κοιταξε οπως βλεπω το βιντεο η ονομασια του ειναι αυτη 000οταν παταω δεξι κλικ ιδιοτητες στο βιντεο βλεπω αυτο τυπος αρχειου Microsoft Recorded TV Show (.dvr) τωρα απο που να αλαξω την ονομασια του βιντεο σε καταληξη .mpeg Για την ακρίβεια, η ονομασία του είναι "000.dvr". Φαίνεται πως πρέπει πρώτα να ρυθμίσεις τα Windows ώστε να μη σου κρύβουν τις επεκτάσεις για «γνωστούς» τύπους αρχείων: How to show or hide file name extensions in Windows Explorer Μετά, σε ένα παράθυρο Windows Explorer μπορείς να κάνεις μετονομασία ενός αρχείου (και την κατάληξή του, όχι μόνο το κυρίως όνομά του) επιλέγοντάς το και πατώντας το F2. Αλλάζοντας την κατάληξη σε .mpg, δοκίμασε πρώτα να δεις μήπως ο WMP το παίζει κανονικά πλέον...
TheELF Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Το ότι το mediainfo σου βγάζει μόνο αυτά container and general informationMPEG-PS:810 MiB,30mn 24s 1audo stream:MPEG Audio δυστυχώς είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι το αρχείο δεν είναι συμβατό και μάλλον δεν θα παίξει πουθενά αλλού εκτός από το μηχάνημα στο οποίο γράφτηκε. Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις αν γίνεται να το φτιάξεις π.χ. με τα Transport Stream Packet Editor, videoredo δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά υπόσχονται ότι φτιάχνουν τέτοια αρχεία.
parsifal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 gasper, αν δε σου είναι πολύς κόπος, μπορείς να κάνεις μία σύντομη εγγραφή (ας πούμε μέχρι 20 Megabytes μέγεθος) και να την ανεβάσεις στο mediafire.com...;
TheELF Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 gasper, αν δε σου είναι πολύς κόπος, μπορείς να κάνεις μία σύντομη εγγραφή (ας πούμε μέχρι 20 Megabytes μέγεθος) και να την ανεβάσεις στο mediafire.com...; Και επειδή έχω ξαναδεί τέτοια εγγραφή ανέβασε ολόκληρο το φάκελο της εγγραφής.
gasper Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ετσι ε μαλιστα! Παιδια δεν καταλαβαινω τι ενοειτε με αυτην την εγραφη μπορειτε να μου εξηγησεται καλυτερα να ανεβαζω ξερω γενικα αλλα τι πρεπει να ανεβασω? δεν καταλαβα
parsifal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Εννοούσα να βάλεις τον αποκωδικοποιητή σου να κάνει μία νέα εγγραφή, μικρής διάρκειας (π.χ. 30 δευτερόλεπτα, δε θα πρέπει να βγαίνει αρχείο πάνω από 10-20 Megabytes μέγεθος), να μεταφέρεις αυτό το αρχείο στο PC σου, να επισκεφτείς το site mediafire.com, να ανεβάσεις/κάνεις upload εκεί το αρχείο αυτό και μετά να μας δώσεις το link που θα σου εμφανίσει το mediafire όταν ολοκληρωθεί το upload για να κατεβάσουμε κι εμείς το αρχείο ώστε να δούμε πιο αποτελεσματικά αν και τί μπορεί να γίνει.
gasper Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 πολυ κοπος ειναι να ασχοληθω τωρα και με αποδικοπιοιτες δεν σκαμπαζω. θα προσπαθησω καλυτερα να το αλλαξω μορφη με καποιο προγραμμα. σας ευχαριστω και τους δυο παιδια για την υπερπολιτιμη βοηθεια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα