Προς το περιεχόμενο

στέγνωμα αυτοκινήτου

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το πλαστικό μαραφέτι που κρατάνε στα βεζινάδικα κ στεγνώνουν/απομακρύνουν τα νερα μετά το πλύσιμο των αυτοκινήτων το έχει βρεί κανείς στο εμπόριο?

Δημοσ.

και που βρίσκω κάτι τέτοιο? βασικά το θέλω για να απομακρύνω μικρές ποσότητες νερών από το πάτωμα, θα κάνει αυτή η βούρτσα;

Δημοσ.

και που βρίσκω κάτι τέτοιο? βασικά το θέλω για να απομακρύνω μικρές ποσότητες νερών από το πάτωμα, θα κάνει αυτή η βούρτσα;

Λογικα όχι, έσυ θελεις κατι απορροφητικό αλλιως θα μεταφέρεις το νερο απο ενα σημειο στο αλλο.

Δημοσ.

Α μισό... πρόκειται για το πάτωμα της τουαλέτας μου που κάνω κ μπάνιο οπότε υπάρχει εκεί σιφώνι και αυτό που θέλω να κάνω είναι τελειώνοντας το μπάνιο να μεταφέρω εκεί ότι νερό έχει απομείνει στο πάτωμα

Δημοσ.

μάλλον αυτό θέλω για την περίπτωση αλλά αυτό το οποίο περιέγραψα πρέπει να είναι σαν τη βούρτσα σιλικόνης που είπε πριν λίγο ο kage

Δημοσ.

Αυτό το πλαστικό μαραφέτι που κρατάνε στα βεζινάδικα κ στεγνώνουν/απομακρύνουν τα νερα μετά το πλύσιμο των αυτοκινήτων το έχει βρεί κανείς στο εμπόριο?

και πάνω που πήγα να σχολιάσω ότι ο zoranb σταμάτησε να ρωτάει για το σπίτι και επεκτάθηκε στο αυτοκίνητο...

Α μισό... πρόκειται για το πάτωμα της τουαλέτας μου

...μου το χάλασε:(

Δημοσ.

να το φτιαξεις μονος σου δεν παιζει ε; :P

οντοπικ, αν παρεις αυτο που ειναι η μαφαλντα θα στεγνωνει γρηγορα και το πατωμα αλλα μπορει να μην χωραει σε καποια σημεια, πχ πισω απο τη λεκανη , νυπτηρα κλπ.

η βουρτσα σιλικονης θα μπαινει αλλα θα πρεπει αν το περασεις αρκετες φορες για να τα παρεις ολα.

εγω της μαφαλντας θα επαιρνα παντως...

Δημοσ.

Από τον τίτλο νόμισα ότι στέγνωνες από βενζίνες και ήθελες βοήθεια να δεις τι φταίει!!!!

Δημοσ.

αυτο που ζητας το εχει στο πρακτικερ.στα ειδη αυτοκινητου.πηγαινε μια βολτα και θα το βρεις.παντως δεν κανει για πατωματα.το καλυτερο ειναι αυτο που ειπε η μαφαλντα.το οποιο το βρισκεις επισης στο πρακτικερ

Δημοσ.

ααα και έψαχνα εκεί τέτοιο πράγμα αλλά δεν ήμουν στα αξεσουάρ αυτοκινήτου, ok thanx παιδιά θα το τσεκάρω

Δημοσ.

JUMBO, και ταυ σαν αυτά που χρησιμοποιούσαμε στον στρατό όταν κάναμε "πλωτά"

Κόστος κάτω από 2 Ευρώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...