zoranb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Αυτό το πλαστικό μαραφέτι που κρατάνε στα βεζινάδικα κ στεγνώνουν/απομακρύνουν τα νερα μετά το πλύσιμο των αυτοκινήτων το έχει βρεί κανείς στο εμπόριο?
zoranb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 και που βρίσκω κάτι τέτοιο? βασικά το θέλω για να απομακρύνω μικρές ποσότητες νερών από το πάτωμα, θα κάνει αυτή η βούρτσα;
Chrisxxx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 και που βρίσκω κάτι τέτοιο? βασικά το θέλω για να απομακρύνω μικρές ποσότητες νερών από το πάτωμα, θα κάνει αυτή η βούρτσα; Λογικα όχι, έσυ θελεις κατι απορροφητικό αλλιως θα μεταφέρεις το νερο απο ενα σημειο στο αλλο.
zoranb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Α μισό... πρόκειται για το πάτωμα της τουαλέτας μου που κάνω κ μπάνιο οπότε υπάρχει εκεί σιφώνι και αυτό που θέλω να κάνω είναι τελειώνοντας το μπάνιο να μεταφέρω εκεί ότι νερό έχει απομείνει στο πάτωμα
μαφαλντα Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Είναι σαν αυτό που καθαρίζουμε τα τζάμια αλλά για δάπεδο.Το χρησιμοποιώ στις βεράντες,μαζεύει τα νερά και σχεδόν στεγνώνει το πλακάκι.
zoranb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 μάλλον αυτό θέλω για την περίπτωση αλλά αυτό το οποίο περιέγραψα πρέπει να είναι σαν τη βούρτσα σιλικόνης που είπε πριν λίγο ο kage
haris_216 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Αυτό το πλαστικό μαραφέτι που κρατάνε στα βεζινάδικα κ στεγνώνουν/απομακρύνουν τα νερα μετά το πλύσιμο των αυτοκινήτων το έχει βρεί κανείς στο εμπόριο? και πάνω που πήγα να σχολιάσω ότι ο zoranb σταμάτησε να ρωτάει για το σπίτι και επεκτάθηκε στο αυτοκίνητο... Α μισό... πρόκειται για το πάτωμα της τουαλέτας μου ...μου το χάλασε
zoranb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 χαχαχα καλό φίλε το σπίτι είναι το κύριο θέμα ενασχόλησής μου τα τελευταία 2 χρόνια τώρα, χαχαχα
kuzko21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 να το φτιαξεις μονος σου δεν παιζει ε; οντοπικ, αν παρεις αυτο που ειναι η μαφαλντα θα στεγνωνει γρηγορα και το πατωμα αλλα μπορει να μην χωραει σε καποια σημεια, πχ πισω απο τη λεκανη , νυπτηρα κλπ. η βουρτσα σιλικονης θα μπαινει αλλα θα πρεπει αν το περασεις αρκετες φορες για να τα παρεις ολα. εγω της μαφαλντας θα επαιρνα παντως...
zoranb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 οκ κατάλαβα αλλά και βούρτσα σιλικόνης που έψαξα δεν βρήκα
akisk Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Από τον τίτλο νόμισα ότι στέγνωνες από βενζίνες και ήθελες βοήθεια να δεις τι φταίει!!!!
CaptainHog Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 αυτο που ζητας το εχει στο πρακτικερ.στα ειδη αυτοκινητου.πηγαινε μια βολτα και θα το βρεις.παντως δεν κανει για πατωματα.το καλυτερο ειναι αυτο που ειπε η μαφαλντα.το οποιο το βρισκεις επισης στο πρακτικερ
zoranb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ααα και έψαχνα εκεί τέτοιο πράγμα αλλά δεν ήμουν στα αξεσουάρ αυτοκινήτου, ok thanx παιδιά θα το τσεκάρω
Fazos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 JUMBO, και ταυ σαν αυτά που χρησιμοποιούσαμε στον στρατό όταν κάναμε "πλωτά" Κόστος κάτω από 2 Ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.