Προς το περιεχόμενο

Λύματα στη θάλασσα

PepeLePew

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις φετινές μου διακοπές σε ένα νησί διαπίστωσα από πρώτο χέρι ότι 2 ολόκληροι οικισμοί αδειάζουν τους βόθρους τους στη θάλασσα σε απόμερο μέρος του νησιού χωρίς καμία επεξεργασία.

Γνωρίζει κάποιος που θα μπορούσα να καταγγείλω το γεγονός ώστε να σταματήσουν; Προφανώς η κοινότητα/δήμος του νησιού δεν ενδιαφέρετε γιατί μου είναι αδύνατο να δεκτό ότι δεν το γνωρίζουν.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Δε φανταζομαι να το γνωριζει και η τοπικη κοινωνια και να μην αντιδρα...αυτοι δε κανουν μπανιο στις παραλιες τους?Στο Υπουργειο Υγειας φανταζομαι θα πρεπει αρχικα να απευθυνθεις.

Δημοσ.

Με ποιο χέρι το κατάλαβες?με το δεξί ή το αριστερό?

Έκανα ψαροντούφεκο και ξαφνικά άρχισε να μαυρίζει η θάλασσα.Κοίταξα στη στεριά και ήταν το βυτιοφόρο που άδειαζε. Το ίδιο που είχα δει και μέσα στο νησί να αδειάζει βόθρους.. Τραυματική εμπειρία

Δημοσ.

Έκανα ψαροντούφεκο και ξαφνικά άρχισε να μαυρίζει η θάλασσα.Κοίταξα στη στεριά και ήταν το βυτιοφόρο που άδειαζε. Το ίδιο που είχα δει και μέσα στο νησί να αδειάζει βόθρους.. Τραυματική εμπειρία

To nick σου δεν ήταν τυχαίο τελικά!

Δημοσ.

ένας γνωστός όταν ήταν μικρός είχε πάει για μπάνιο και όπως βγαίνει από την θάλασσα είχε μια κουράδα μπλεγμένη στα μαλλιά του και αναγκάστηκαν να τον κουρέψουν για να την ξεμπλέξουν χωρίς να σπάσει.

Δημοσ.

Μου φαίνεται περίεργο το νησί να ΜΗΝ διαθέτει βιολογικό καθαρισμό.

Εάν διαθέτει (κάνε μια ερώτηση στο δήμο που ανήκει πλέον στην Τεχνική Υπηρεσία ή δες το στο ιντερνετ) τότε οι ιδιοκτήτες αποφρακτικών βόθρων αυτοκινήτων, ΟΦΕΙΛΟΥΝ με το ανάλογο αντίτιμο απο το νόμο να "αδειάζουν" εκεί.

Επειδή όμως το αντίτιμο είναι σεβαστό (κατ'αυτους) τα "αδειάζουν" οπου ναναι.

Ψαξτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...