Αλέκος_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Καλημέρα σε όλους και Καλό Χειμώνα! Έχω φτιάξει μια ιστοσελίδα σε php. Οι γνώσεις μου δεν είναι εξειδικευμένες, αλλά κάνω τη δουλειά μου... Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα ανά καιρούς: κάποιες φορές που προσπαθώ να ανοίξω μια σελίδα php μου βγάζει το μήνυμα: 503 Servixe Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. και μετά από κάποια ώρα ανοίγει κανονικά. Κάνοντας αναζήτηση στο Google δεν καλύφθηκα από τις απαντήσεις που δίνουν. Πολλοί γράφουν πως έχει να κάνει με έναν μέγιστο αριθμό εμφάνισης της σελίδας και πως όταν ξεπερνιούνται τα όρια, εμφανίζεται αυτό το μήνυμα, αλλά αυτό δεν ισχύει στη δική μου περίπτωση. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
dewn735 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Το πιο πιθανό ειναι να έχει όντως ο server θέμα. Αν στο κάνει συχνά, στείλε το πρόβλημα στη διαχείρηση της εταιρίας που σου κάνει τη φιλοξενία
CyberCr33p Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μάλλον πρόκειται για υπερφορτωμένο server ή ο webhost έκανε επανεκκίνηση στην PHP (εάν την τρέχει ως fastcgi) την ώρα που το είδες. Όπως είπε ο dewn735 πρέπει να επικοινωνήσεις με τον webhost σου για να τον ρωτήσεις σχετικά με αυτό το πρόβλημα.
Αλέκος_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή κάποιον τεχνικό της Εταιρείας που με φιλοξενεί και μου είπε πως ίσως ο κώδικάς μου έχει ανοιχτά ports (δεν ξέρω τι είναι αυτά) και αν θέλω να δουν οι τεχνικοί του τον κώδικά μου και να τον διορθώσουν, με την ανάλογη χρέωση βεβαίως βεβαίως...
CyberCr33p Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μάλλον ο τεχνικός που σου απάντησε δεν ήξερε τι του γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.