Προς το περιεχόμενο

Macbookpro battery problem

jiraya sama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο μερες το λεπτοπ μου εβγαγε στο status της μπαταριας service battery. Επειδη δεν μπορουσα να αλλαξω μπαταρια αμεσως συνεχισα να το χρησιμοποιω και απλα η φορτιση εγινε πολυ πιο χρονοβορα.. Δλδ περιπου μια μερα για το 50% ... Το χρησιμοποιουσα μονο με το φπρτιστη εκτος απο λιγες φορες. Εχτες το ξεχασα εκτος φορτιστη... Πλεον δεν εχω καθολου μπαταρια και το λαπτοπ δεν ξεκινα. Το εχω στο φορτιστη και δεν ξεκινα με τιποτα.. Δεν μπορω με καποιο τροπο να το ξεκινησω και να το δουλευω μονο με φορτιστη;

Δημοσ.

Εχω το unibody... Πρεπει να αφαιρεσω τη μπαταρια για να κσεκινησει μονο με το φορτιστη;

Εβγαλα την μπαταρια και δοκιμασα αλλα παλι δεν ανοιγει... Σε 3 βδομαδες θα το παρω σε apple store απλα θα ηθελα τωρα να το χρησιμοποιουσα μονο με το φορτιστη...

Δημοσ.

Κανονικά θα έπρεπε να ανοίγει. Δοκίμασε να κάνεις SMC reset:

Shut down the computer.

Plug in the MagSafe power adapter to a power source, connecting it to the Mac if its not already connected.

On the built-in keyboard, press the (left side) Shift-Control-Option keys and the power button at the same time.

Release all the keys and the power button at the same time.

Press the power button to turn on the computer.

Note: The LED on the MagSafe power adapter may change states or temporarily turn off when you reset the SMC.

Δημοσ.

Yπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα και ο φορτιστής σου.Αν μπορείς να δανειστείς από κάποιον έναν άλλο να δοκιμάσεις....ή πήγαινε σε ένα κατάστημα με mac σαν το δικό σου και ζήτας τους να φορτίσεις λίγο.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγορασα καινουρια μπαταρια... Την εβαλα και σταρταρε κανονικα... Ομως δεν φορτιζει...

Ο φορτιστης μου σε αλλο μακ δουλευει κανονικα...

Τι μπορω να κανω;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα το ξαναπετάξω εγώ!Κύκλους φόρτισης?Τους παρακολουθούσες?Συγγνώμη που ίσως γίνομαι γραφικός,αλλά την έχουν πατήσει πολλοί γνψστοί και προσοπαθώ όσο μπορώ να βοηθήσω... :-D :-D :-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...