Natalia Lia Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 λοιπον εχθες το κινητο μου λειτουργουσε τελεια.! πριν το κλεισω το βραδυ ειχε κολλησει η οθονη και ηταν μαυρη.! μετα το εκλεισα βγαζοντας την μπαταρια...το πρωι που το ανοι3α η οθονη ηταν μαυρη.. ενω λειτουργει κανονηκα..με περναουν τηλεφωνο,ακουγετε..κλπ τι μπορω ν κανω..το κινητο το εχω μολις 6 μηνες.!
alexzzz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Αν συνεχίζει μετά από μερικά άνοιξε-κλείσε να παραμένει μαύρη η οθόνη, τότε το πας πίσω από εκεί που το πήρες γιατί με 6 μήνες στα χέρια σου έχει ακόμα εγγύηση
Natalia Lia Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 σε ποσο καιρο θα το εχω πισω το κινητο μου? 9α χασω αρχεια?
alexzzz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Πριν αρκετά χρόνια εμένα ένα Sony Ericsson είχε κάνει ένα μήνα. Και ναι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσεις όλα τα αρχεία σου ακόμα και αν από το κατάστημα σε διαβεβαιώσουν ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει.
tasfree Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 το πρόβλημα σου ειναι στην καλωδιακή ταινία οθόνης στο εμπόριο έχει 10ε ,το θέμα είναι ποιος θα στην αλλαξει
kataramenos32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον εχθες το κινητο μου λειτουργουσε τελεια.! πριν το κλεισω το βραδυ ειχε κολλησει η οθονη και ηταν μαυρη.! μετα το εκλεισα βγαζοντας την μπαταρια...το πρωι που το ανοι3α η οθονη ηταν μαυρη.. ενω λειτουργει κανονηκα..με περναουν τηλεφωνο,ακουγετε..κλπ τι μπορω ν κανω..το κινητο το εχω μολις 6 μηνες.! Χωρις παρεξηγηση αλλα αγορασες "αυτο" το κινητο πριν ενα εξαμηνο?
alexzzz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Χωρις παρεξηγηση αλλα αγορασες "αυτο" το κινητο πριν ενα εξαμηνο? Δημοσίευση 23 August 2011
kataramenos32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ουπς πως βγήκε μπροστά αυτό το θέμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα