Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα σημερα στην τραπεζα Κυπρου, για να βγαλω μια προπληρωμενη καρτα. Ειχα διαβασει στο site της τραπεζας ο,τι γραφουν σχετικα. να ρωτησω κατι?οσοι ξερετε σχετικα με τις gift cards(ΜΗ επαναφορτιζομενες) δεν εγραφε στο site, τουλαχιστον μεχρι πριν καποιες μερες οτι για gift cards εχουν καρτες των 50ευρω, των 100 και των 150? ή λαθος τα θυμαμαι? σημερα μου ειπαν οτι την καρτα μπορεις να την φορτισεις μεχρι 150 και να βαλεις οσα θες.ισχυε αυτο πριν?

2. μπορει καποιος να μου πει, γιατι δεν το σκεφτηκα να ρωτησω, τι γινεται αν καποιος εχει παρει μια gift card κυπρου και γινεται μια πατατοστραβη με την αγορα και θελει να επιστρεψει το προιον και να παρει τα λεφτα πισω?γινεται να επιστραφουν τα λεφτα στην gift card?

3. δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει για μια ρημαδοκαρτα (επαναφορτιζομενη) να δωσουμε οοοοοολα μας τα στοιχεια λες και βγαζουμε πιστωτικη!ειπαμε να μη μπλεξουμε και ανοιξουμε λογαριασμο!Θελουν:

Αντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας

Πρόσφατο Εκκαθαριστικό Σημείωμα

Λογαριασμό σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας

Λογαριασμό ΔΕΚΟ (Ηλεκτρισμός ή Ύδρευση)

Βεβαίωση αποδοχών από Εργοδότη

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!

υπαρχει καμια τραπεζα που να μην κανει τετοιες μπαρμπουτσαλιες?

Δημοσ.

να με συγχωρεις που απανταω χωρις ουσιαστικα να απανταω σε τιποτα απο το θεμα σου.

αλλα για ολα τα ταλαιπωρα της διαδικασιας που αναλυτικα περιγραφεις και τις ασαφειες σε περιπτωση που χρειαστει να σου γινει καποιο refund, βγαλε μια προπληρωμενη και εισαι αρχηγος ;)

¨βεβαιωση αποδοχων απο εργοδοτη¨????ΕΛΕΟΣ!!!!!!εχεις δικιο που νευριασες,,,, :fear:

Δημοσ.

και στην Prepaid τα 3 πρωτα τα ζητανε..δλδ λογαριασμο δεκο,ταυτοτητα και εφορια...

Δημοσ.

να με συγχωρεις που απανταω χωρις ουσιαστικα να απανταω σε τιποτα απο το θεμα σου.

αλλα για ολα τα ταλαιπωρα της διαδικασιας που αναλυτικα περιγραφεις και τις ασαφειες σε περιπτωση που χρειαστει να σου γινει καποιο refund, βγαλε μια προπληρωμενη και εισαι αρχηγος ;)

¨βεβαιωση αποδοχων απο εργοδοτη¨????ΕΛΕΟΣ!!!!!!εχεις δικιο που νευριασες,,,, :fear:

thanks που απαντησες ετσι κι αλλιως...μα ειλικρινα ειναι σα να ανοιγεις λογαριασμο κανονικατα. ο σκοπος ειναι να μπορουμε να κανουμε τη δουλεια μας χωρις να μπλεκουμε με λογαριασμους!και εχω την αισθηση οτι παντου πρεπει να το κανουν...

και στην Prepaid τα 3 πρωτα τα ζητανε..δλδ λογαριασμο δεκο,ταυτοτητα και εφορια...

εννοεις οτι για prepaid card(επαναφορτιζομενη) πρεπει να προσκομισεις τα παραπανω ή και για την prepaid gift card θα πρεπει να τα δωσεις και δεν αρκει η ταυτοτητα?

Δημοσ.

εδω και καποιο καιρο ακομα και στην prepaid ζητανε βεβαιωση εργοδοτη. οταν την εβγαλα εγω δεν μου ειχαν ζητησει (3 χρονια πριν). προσφατα που εβγαλε γνωστος μου του ζητησαν κι αυτο ακομα. βλακεια το θεωρω..τι το θελουν, prepaid ειναι, δεν θα τους φεσωσει κανεις! αν εχει θα βαζει και θα αγοραζει, αν οχι....οχι! τι πιο απλο!

Δημοσ.

1. δεν ξέρω για τι χρήση την θες, αλλά καλύτερα να βγάλεις την prepaid. Κάπου θα σου ξαναχρειαστεί, γιατί να τρέχεις να ξαναβγάζεις και να δίνεις άλλα 5 ευρώ; Εκτός και αν όντως θες να την κάνεις δώρο "gift" . Αλλιώς δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος ή πλεονέκτημα που μπορώ να σκεφτώ για να την προτιμήσεις.

2. με την Prepaid Κύπρου δεν είχα κανένα πρόβλημα με επιστροφές . Για την gift δεν ξέρω. Υποθέτω το ίδιο. Το πολύ αν υπάρχει θέμα να σου μείνουν τα λεφτά στο paypal για επόμενη αγορά.

3. εμένα πριν 3 χρόνια είχαν ζητήσει απλά ταυτότητα. δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω πως όλοι πλέον τα ζητάνε αυτά.

Δημοσ.

Kαλά τα 2 πρώτα, το 3ο όμως; Έχουν σκεφτεί ότι μπορεί να είναι σε άλλο όνομα οι λογαριασμοί σταθερού, κινητού, ΔΕΗ κλπ;

Είναι με τα καλά τους γενικά;

Ρε παιδιά καμία νορμάλ τράπεζα υπάρχει;

Δημοσ.

εδω και καποιο καιρο ακομα και στην prepaid ζητανε βεβαιωση εργοδοτη. οταν την εβγαλα εγω δεν μου ειχαν ζητησει (3 χρονια πριν). προσφατα που εβγαλε γνωστος μου του ζητησαν κι αυτο ακομα. βλακεια το θεωρω..τι το θελουν, prepaid ειναι, δεν θα τους φεσωσει κανεις! αν εχει θα βαζει και θα αγοραζει, αν οχι....οχι! τι πιο απλο!

αυτο ακριβως σκεφτομαι κι εγω, δηλαδη okay σιγα τωρα με την prepaid μη χασει η τραπεζα!

1. δεν ξέρω για τι χρήση την θες, αλλά καλύτερα να βγάλεις την prepaid. Κάπου θα σου ξαναχρειαστεί, γιατί να τρέχεις να ξαναβγάζεις και να δίνεις άλλα 5 ευρώ; Εκτός και αν όντως θες να την κάνεις δώρο "gift" . Αλλιώς δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος ή πλεονέκτημα που μπορώ να σκεφτώ για να την προτιμήσεις.

2. με την Prepaid Κύπρου δεν είχα κανένα πρόβλημα με επιστροφές . Για την gift δεν ξέρω. Υποθέτω το ίδιο. Το πολύ αν υπάρχει θέμα να σου μείνουν τα λεφτά στο paypal για επόμενη αγορά.

3. εμένα πριν 3 χρόνια είχαν ζητήσει απλά ταυτότητα. δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω πως όλοι πλέον τα ζητάνε αυτά.

βασικα ηθελα μια καρτα απο τραπεζα γιατι θελω να παρω απο Αμερικη(με ενδειξη visa), δεν ξερω αν θα ξαναπαρω και απο εξωτερικο, οποτε να τη χρειαζομαι συνεχεια.αλλα και παλι αν θελω..ειναι αυτο που λες με τα 5 ευρω...

αλλα ξενερωσα χθες..πηγα να βγαλω και μου λενε ολα αυτα τα μπαρμπουτσαλα...προφανως θ'αναγκαστω να το κανω και να βγαλω prepaid...

Kαλά τα 2 πρώτα, το 3ο όμως; Έχουν σκεφτεί ότι μπορεί να είναι σε άλλο όνομα οι λογαριασμοί σταθερού, κινητού, ΔΕΗ κλπ;

Είναι με τα καλά τους γενικά;

Ρε παιδιά καμία νορμάλ τράπεζα υπάρχει;

ελα μου ντε...αυτο που το πας..το λαγαριασμο της ΔΕΗ συνηθως το θελουν για επιβεβαιωση κατοικιας, αν δε κανω λαθος...

αλλα σταθερου(στη δικη μου περιπτωση φυσικα ειναι σε αλλο ονομα..), κινητου(εχω καρτοκινητο...sorry κιολας)

αυτο ακριβως ειναι και το δικο μου ερωτημα..μπας και υπαρχει καμια τραπεζα αξιοπιστη και με λιγοτερες απαιτησεις...

να ρωτησω...αμα καποιος δε δουλευει ή μαυροδουλευει,γιατι δεν τον ασφαλιζουν, οποτε και δε μπορει να δωσει εκκαθαριστικο...τι γινεται?δε μπορει να βγαλει prepaid?

Δημοσ.

βασικα ηθελα μια καρτα απο τραπεζα γιατι θελω να παρω απο Αμερικη(με ενδειξη visa), δεν ξερω αν θα ξαναπαρω και απο εξωτερικο, οποτε να τη χρειαζομαι συνεχεια.αλλα και παλι αν θελω..ειναι αυτο που λες με τα 5 ευρω...

αλλα ξενερωσα χθες..πηγα να βγαλω και μου λενε ολα αυτα τα μπαρμπουτσαλα...προφανως θ'αναγκαστω να το κανω και να βγαλω prepaid...

βγάλε prepaid να τελειώνεις. το πολύ αν δεις πως δεν σου χρειάζεται γενικά δεν ανανεώνεις αυτόματα μετά απο δυο χρόνια που λήγει

να ρωτησω...αμα καποιος δε δουλευει ή μαυροδουλευει,γιατι δεν τον ασφαλιζουν, οποτε και δε μπορει να δωσει εκκαθαριστικο...τι γινεται?δε μπορει να βγαλει prepaid?

αν είναι άνεργος πάει χαρτί από ΟΑΕΔ λογικά.

Δημοσ.

βγάλε prepaid να τελειώνεις. το πολύ αν δεις πως δεν σου χρειάζεται γενικά δεν ανανεώνεις αυτόματα μετά απο δυο χρόνια που λήγει

αν είναι άνεργος πάει χαρτί από ΟΑΕΔ λογικά.

δεν εχω χαρτι απο ΟΑΕΔ. πωωω ολοκηρη ιστορια για μια καρτα...

Δημοσ.

δεν έχεις λογαριασμό πουθενά; οχι για να βγάλεις χρεωστική, αλλα prepaid εκείνης της τράπεζας. Δεν θα σου ξαναζητήσουν όλα αυτά τα στοιχεία λογικά.

Δημοσ.

δεν έχεις λογαριασμό πουθενά; οχι για να βγάλεις χρεωστική, αλλα prepaid εκείνης της τράπεζας. Δεν θα σου ξαναζητήσουν όλα αυτά τα στοιχεία λογικά.

φοιτηταρια βλεπεις, μενω με τους γονεις μου και δεν εχω λογαριασμο πουθενα..

Δημοσ.

ε λογικά αν πας το πάσο η βεβαίωση σχολής και πεις πως δεν υποβαλλεις δήλωση , δεν θα χεις πρόβλημα

σ'ευχαριστω για την ιδεα..θα το επιχειρησω και θα ενημερωσω για το τι γινεται να το ξερουμε...

σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια..

Δημοσ.

δεν εχω χαρτι απο ΟΑΕΔ. πωωω ολοκηρη ιστορια για μια καρτα...

και στον οαεδ φαυλος κυκλος για να σου βγαλουν καρτα ανεργιας θελουν χαρτι απο εφορια. αν δεν υποβαλλεις δηλωση εφορια θελουν χαρτι απο εφορια οτι δεν υποχρεωουσαι να υποβαλλεις φορολογικη δηλωση....

αντιστοιχα αν θες χαρτι απο οαεδ για να δωσεις τραπεζα πρεπει να εχεις καρτα ανεργιας...και τουμπαλιν. σας μπερδεψα αλλα δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...