xrhstos07 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 καλησπέρα έχω ένα usb στο οποιο βάζω και βλέπω τις ταινίες στην τηλεόραση και μου εχει κολλήσει ενας φάκελος που δεν σβήνει με τιποτα, ουτε μεσω της τηλεόρασης ουτε στο pc μπορώ να το σβήσω. Εχω ακούσει πως υπάρχει ενα πρόγραμμα που σβήνει όλους τους φακέλους που δεν σβήνονται... ξέρει κάποιος κατι??? Η τι πρεπει να κάνω?
deesnider Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 καλησπέρα έχω ένα usb στο οποιο βάζω και βλέπω τις ταινίες στην τηλεόραση και μου εχει κολλήσει ενας φάκελος που δεν σβήνει με τιποτα, ουτε μεσω της τηλεόρασης ουτε στο pc μπορώ να το σβήσω. Εχω ακούσει πως υπάρχει ενα πρόγραμμα που σβήνει όλους τους φακέλους που δεν σβήνονται... ξέρει κάποιος κατι??? Η τι πρεπει να κάνω? Το δωρεάν "unlocker" ( http://www.filehippo.com/download_unlocker/ ) έχει τη δυνατότητα να σβήσει αρχεία και φακέλλους, που "αρνούνται" να σβηστούν με το delete των windows. Δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Εμένα με έχει βοηθήσει στις περισσότερες των περιπτώσεων.
xrhstos07 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Το δωρεάν "unlocker" ( http://www.filehippo.com/download_unlocker/ ) έχει τη δυνατότητα να σβήσει αρχεία και φακέλλους, που "αρνούνται" να σβηστούν με το delete των windows. Δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Εμένα με έχει βοηθήσει στις περισσότερες των περιπτώσεων. Δυστυχώς φίλε μου δεν κάνει τίποτα το πρόγραμμα μου έσβησε οτι ειχα μεσα στο φάκελο αλλα ο φάκελος δεν σβήνεται και μου πιάνει ακομα χορο 3giga,ευχαριστώ πάντος που ασχολήθηκες
TheELF Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Εκτός από το unlocker υπάρχει και το lockhunter και στην τελική αφού είναι usb δεν είναι μεγάλος κόπος να αντιγράψεις τα πάντα σε σκληρό και να του κάνεις ένα εξηγημένο φορματάκι με το hp usb format tool.
xrhstos07 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Εκτός από το unlocker υπάρχει και το lockhunter και στην τελική αφού είναι usb δεν είναι μεγάλος κόπος να αντιγράψεις τα πάντα σε σκληρό και να του κάνεις ένα εξηγημένο φορματάκι με το hp usb format tool. φίλε μου σε ευχαριστώ πολυ έκαν φορματ τελικά να σε καλα κ πάλι )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.