NIKOSE Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Ενεργοποιησα προσφατα ενα πακετο της Cosmote για internet, to internet on the phone στο Iphone 3GS που εχω. Διαβασα σε διαφορα forum οτι με 3g enabled θα εχω ταχυτερη συνδεση. Οταν το κανω αυτο ομως, το σημα απο 5 γραμμες (full) πεφτει στην 1 γραμμη, η εξαφανιζεται τελειως, με αποτελεσμα να μην μπορω να σερφαρω. Ξερετε τι μπορει να συμβαινει?? Οταν δεν εχω 3G enabled εχω ιντερνετ, αλλα ψιλισερνεται.(0.78 Μbps) Επισης διπλα στο Cosmote μια εμφανιζεται ενα κυκλακι και μια ενα Ε. Τι ειναι αυτα??
atheatos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Το 3G σήμα δεν έχει την κάλυψη πού έχει 2G ή το 2.5G.Δεν σου φαίνεται περίεργο που διαφημίζουν την κάλυψη του 3G? Τέλος πάντων αν πιστεύεις οτι είναι πρόβλημα του iphone δοκίμασε με ένα άλλο κινητό. Υπόψιν η τεχνολογία 3G στην Ελλάδα είναι παλιά και πονεμένη ιστορία.Το κυκλάκι είναι αν δεν κάνω λάθος είναι το 2G και το Ε (edge) είναι το 2.5G. Λυπάμαι πάντως που η άγνοια για πράγματα που υπάρχουν χρόνια τώρα, γίνονται γνωστά εξαιτίας του iphone.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.