Προς το περιεχόμενο

οτε max profil 2mbps στον Αλιμο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα τον αλλαξουν τιμολογιακα.και ισως δεν πληρωνει καν 24 αρα και να του ερθει πισω πιστωτικο.

Φυσικά και θα με αλλάξουν τιμολογιακά, οι ίδιοι μου το πρότειναν. Εφόσον και συνεχίσω την σύνδεση που δεν το βλέπω γιατί ο οτε για 2mbps είναι πανάκριβος και δεν λέει, όπως επίσης και το ότι αν κατεβάζω κάτι μετά σέρνεται.

Εποχή vds τρομάρα τους l!!!

Δημοσ.

Φυσικά και θα με αλλάξουν τιμολογιακά, οι ίδιοι μου το πρότειναν. Εφόσον και συνεχίσω την σύνδεση που δεν το βλέπω γιατί ο οτε για 2mbps είναι πανάκριβος και δεν λέει, όπως επίσης και το ότι αν κατεβάζω κάτι μετά σέρνεται.

Εποχή vds τρομάρα τους l!!!

εποχη vdsl πηγες να πεις μαλλον.vdsl θα βλεπαμε αλλα @@ θα δουμε .εκει θα επαιζες πολυ καλυτερα αλλα σε 10 χρονια βλεπουμε.

Δημοσ.

εποχη vdsl πηγες να πεις μαλλον.vdsl θα βλεπαμε αλλα @@ θα δουμε .εκει θα επαιζες πολυ καλυτερα αλλα σε 10 χρονια βλεπουμε.

Μου ξέφυγε το l

Γιατί τόση απαισιοδοξία, υποτίθεται ότι οι οπτικές ίνες είναι περασμένες και μόλις αρθεί το κόλημα της εετ θα ξεκινήσουν.

Ξέρεις κάτι άλλο ή πρόκειται για προσωπική άποψη τα "10 χρόνια"

Δημοσ.

Μου ξέφυγε το l

Γιατί τόση απαισιοδοξία, υποτίθεται ότι οι οπτικές ίνες είναι περασμένες και μόλις αρθεί το κόλημα της εετ θα ξεκινήσουν.

Ξέρεις κάτι άλλο ή πρόκειται για προσωπική άποψη τα "10 χρόνια"

το 10 χρονια ηταν σχημα λογου.οτι περαστηκαν οπτικες δεν λεει κατι.σε λιγες περιοχες εχουν περαστει και πρεπει να περαστουν σε παρα πολλες ακομα.οποτε εγω το θεωρω δειγμα δωρεαν για vdsl οταν εχει καλυφτει το 5 τις 100 της αθηνας.για επαρχια δεν συζητω.εκει θα κανει πολλα χρονια.και οταν λεω επαρχια οχι σαλονικα και κρητη αλλα μικροτερα μερη.

πριν ενα χρονο μαλωναμε για τον Thresh για αυτο το θεμα γιατι εγω ελεγα οτι θα καθυστερησει και αυτος ελεγε οτι θα γινει.και κανεις δεν εχει αδικο.ουτε εγω εχω αδικο γιατι δεν εγινε ουτε αυτος εχει αδικο διοτι εγινε σαν εργο (αλλα δεν παιζει.)

επειδη ειμαστε ελλαδα εχω μαθει οτι ακομα και οταν ολα ειναι ετοιμα στο τελος κατι γινεται.και τωρα ενω ηταν ολα ετοιμα να δωθουν ξαφνικα η eett και παει λεγοντας.μετα να δω τι αλλο θα βρεθει.μετα ο οτε ελεγε οτι δεν επενδυεει αλλα λεφτα sto vdsl και οτιι κατι σαν να το σταματαει.ελλαδα ειμαστε για αυτο με βλεπεις ετσι.οκ δεν θα ειναι 10 χρονια αλλα κανα 2 χρονακια θα τα φαμε.και δεν εχει περαστει vdsl παντου ακομα.βουλα βουλιαγμενο ζωγραφου κτλ .ειναι πολλες περιοχες ακομα.ηταν σχημα λογου το 10 χρονια.απλα και τωρα με την κριση κατι θα βρουν για να αργησει.τα εχουμε μαθει πλεον.οτι καλο παει να γινει στην ελλαδα το λενε 10 χρονια πιο νωρις και αργει αλλα 10 χρονια.βλεπε σταθμους μετρο 20 χρονια τους ακουγαμε και ακομα γινονται αττικη οδο που αλλα ηταν να γινουν αλλα εγιναν και αλλα τοσα.ειλικρινα να δω vdsl και να μην το πιστευω.βαρεθηκα να ακουω μεγαλα λογια οτι το vdsl πλησιαζει και ερχεται και νατ ο λενε παντου ενω ξερουμε οτι ειμαστε μπουρδελο και ολα κανουν το διπλο χρονο απο αυτο που λενε.απο λογια χορτασαμε.εργα θελουμε.ακομα δεν βαλαμε vdsl και ο οτε λεει για ftth και βλακειες.μου θυμιζει καποιες εταιρειες που λενε οκ με 2,000.000 ευρω φτιαξαμε 3000000 tera δισκο.οκ δεν μου λεει κατι.στην πραξη και για τον πελατη με νοιαζει .η επιδειξη δυναμης δεν μου λεει κατι.οτι ο οτε εδωσε πιλοτικα vdsl δεν μου λεει κατι που ολοι λενε μα παιζει πιλοτικα.να το δω να παιζει παντου και σε ολη την ελλαδα και οχι σε 5 δημους γιατι η ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα και δεν ειναι μονο 5 δημοι.

για αυτο με βλεπεις ετσι.εδω και 50 χρονια γινομαστε ευρωποι εδω και 50 χρονια το μετρο επεκτεινετε με ρυθμο που πιο γρηγορα θα εσκαβα με φτυαρι.ειδικα τωρα που δεν παιζουν και λεφτα..

να δω μετα την εεττ τι θα γινει?θα κατεβουν οι εξωγηινοι και θα μας κανουν επιθεση και θα παει πισω το Project???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...