Προς το περιεχόμενο

οτε max profil 2mbps στον Αλιμο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετακόμισα από Γκύζη(1km for dslam 16mbps)στον Αλιμο με απόσταση 3+km από dslam και με ανώτατο προφίλ(κατά τα λεγόμενα του τεχνικού) στα 2mbps. Δεν μπορεί να με ανεβάσει στο επόμενο προφίλ που είναι τα 12 γιατί θα έχω προβλήματα αποσυνδέσεων.

Λέτε αν πάω σε κάποιον εναλλακτικό να βρω κάποιο ενδιάμεσο προφίλ(4-6 πχ) ώστε να έχω καλύτερη ταχύτητα;

btw ψάχνω στο linkys wag320n στην καρτέλα status(και στις υπόλοιπες) το attenuation and margin και δεν τα βρίσκω...παίζει να μην υπάρχουν; χλωμό μάλλον.

Η απόσταση από το dslam είναι μεγάλη αλλά όχι τόσο ώστε να μην μπορώ να παίξω πάνω από 2mbps!!!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν πας forthnet to προφίλ θα πάει νομίζω στα 6 και θα είσαι κάπως καλύτερα. Για το attn παίζοντας λίγο με αυτ μάλλον είναι κοντά στα 40 - 43, δηλαδή στην καλύτερη των καλυτερων πας μέχρι 8MB. Πάντως αφού είσαι τόσο χάλια δε βρίσκω λογο να τα σκας στον ΟΤΕ. Καλύτερα πήγαινε σε κάνα εναλλακτικό να γλυτώσεις κάνα φράγκο.

Δημοσ.

Αν πας forthnet to προφίλ θα πάει νομίζω στα 6 και θα είσαι κάπως καλύτερα. Για το attn παίζοντας λίγο με αυτ μάλλον είναι κοντά στα 40 - 43, δηλαδή στην καλύτερη των καλυτερων πας μέχρι 8MB. Πάντως αφού είσαι τόσο χάλια δε βρίσκω λογο να τα σκας στον ΟΤΕ. Καλύτερα πήγαινε σε κάνα εναλλακτικό να γλυτώσεις κάνα φράγκο.

Thanks, μάλλον αυτό θα κάνω!

αλιμο που κοντα εισαι?

Πανί...το dslam είναι στο Φάληρο

Δημοσ.

Πανί...το dslam είναι στο Φάληρο

οι περισσοτεροι ιδιοτικοι isp εχουν σνρ 6.Οπως πχ φορθνετ.

Απο οσο ξερω σε καποια linksys δεν φενεται μεσα απο το interface το attenuation ,snr κτλπα...αλλα νομιζω μπορεις να το δεις με dmt tool

με τα λεγομενα σου με 3κμ δλδη με attenuation λιγο πανω απο 40 εχεις ανοτατο οριο κοντα 8 mbps

Δημοσ.

Μπορώ να προσβάλω τώρα το συμβόλαιο, δηλ να το καταργήσω;

Το βλέπω αρκετά δύσκολο, μάλλον εγκλωβίστηκα στην ταχύτητα των 2mbps mad.png

Δημοσ.

Μπορείς να το κόψεις αν θέλεις αλλα θα πληρώσεις κάποιο αντίτιμο των 50 60 euro ισως και παραπάνω

Πάρε τους ενα τηλέφωνο να ρωτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να το κόψεις αν θέλεις αλλα θα πληρώσεις κάποιο αντίτιμο των 50 60 euro ισως και παραπάνω

Πάρε τους ενα τηλέφωνο να ρωτήσεις

Πήρα το κατάστημα στο οποίο έκανα το συμβόλαιο και λένε ότι δεν γίνεται! Πάντως αν η ποινή είναι μόνο 50-60 τότε τα δίνω γιατί ούτως η άλλως θα τα πληρώσω μακροπρόθεσμα στον οτε αλλά πιστεύω θα μου πουν παραπάνω. Θα μιλήσω αύριο με την προϊστάμενη.

Δημοσ.

Απ'όσο ξέρω το τέλος διακοπής στον ΟΤΕ είναι αναλογικό των μηνών που απομένουν μέχρι τη λήξη του συμβολαίου (αν θυμάμαι κάνα 20ρι το μήνα), κοινώς αν συνδέθηκες τώρα και έχεις δεσμευτεί για 12 μήνες, ξεκινάς από 140 και κατεβαίνεις. Νομίζω μόνο ο ΟΤΕ και η Wind έχουν αφήσει τέτοιο τέλος διακοπής..για όλους τους άλλους είναι κάνα 70ρι ευρώ. :mad:

Δημοσ.

Πήρα το κατάστημα στο οποίο έκανα το συμβόλαιο και λένε ότι δεν γίνεται! Πάντως αν η ποινή είναι μόνο 50-60 τότε τα δίνω γιατί ούτως η άλλως θα τα πληρώσω μακροπρόθεσμα στον οτε αλλά πιστεύω θα μου πουν παραπάνω. Θα μιλήσω αύριο με την προϊστάμενη.

αγορινα ακου ,εχει τυχει πολλες φορες να σε εχουν κλειδωσει σε λαθος θεση.Μπορει να σε εβαλαν σε γραμμη των 2mbps το εχω ακουσει αρκετες φορες.Παντα γινονται λαθοι.Παρε αλλο ενα τηλεφωνο την τεχνικη υποστιριξη και πεστους να το κοιταξουν οσο και να ηταν το σνρ σου και με αυτο το attenuation δεν γινεται να κλιδωνεις στα 2 mbps!

Δημοσ.

Πολύ πιθανόν να έχει κάνει μ@...κια ο ΟΤΕ και να σε έχει βάλει σε 2αρα γραμμή. Το έχω ξαναδιαβάσει. Πριιν κάνεις οτιδήποτε πρήξτους λιγάκι (όχι ένα τηλέφωνο) και μετά αν δεν βρεις άκρη, βλέπεις το τέλος διακοπής και αποφασίζεις.

Δημοσ.

Παιδιά παίζω στα 2mbps ακριβώς γιατί συνειδητά με έβαλε σε αυτό το προφίλ τεχνικός του οτε με το κριτήριο του οριακού margin(14) έπειτα από δίκη μου δήλωση βλάβης λόγω αδυναμίας συνδεσης.

Ο τεχνικός ήρθε στο σπίτι και υποθέτω θα τσεκαρε την γραμμή εώς το καφαω και ως εκ τουτου δεν πιστεύω ότι έκανε λάθος .

Δημοσ.

Παιδιά παίζω στα 2mbps ακριβώς γιατί συνειδητά με έβαλε σε αυτό το προφίλ τεχνικός του οτε με το κριτήριο του οριακού margin(14) έπειτα από δίκη μου δήλωση βλάβης λόγω αδυναμίας συνδεσης.

Ο τεχνικός ήρθε στο σπίτι και υποθέτω θα τσεκαρε την γραμμή εώς το καφαω και ως εκ τουτου δεν πιστεύω ότι έκανε λάθος .

ακουσεμε λιγο.Οταν λεμε προφιλ ενοουμε το snr.Οταν ανεβαζεις το snr η γραμμη γινεται πιο σταθρη αλλα πεφτει ο σιγχρονισμος ,οταν το κατεβαζεις ανεβαινει ο σιγχρονισμος αλλα η γραμμη γινετε πιο ασταθης.Παρτους τηλεφωνο και ρωτα τους,πρεπει να εχουν κανει λαθος και να σε εχουν βαλει πανω σε 2αρα γραμμη.Μπορει ο τεχνικος που ηρθε να μην ηξερε οτι εσυ εχεις κανει συμβολαιο για 24αρα γραμμη!Αλλιως τι πληρωνεις??????

προφιλ=snrm

ταχυτητα που κλειδωνει τ μοντεμ=Up Speed / Down Speed

το εχεις κανει λαθος και στον τιτλο

Δημοσ.

Σε εχουν βαλει σε λαθος γραμμη πεστους να το διορθωσουν οσο ειναι καιρος!!!

Βασίλη καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά,

ο τεχνικός ήρθε μετά από δική μου αίτηση γιατί δεν συγχρονιζόταν η γραμμή αλλά και όταν συγχρονιζόταν έπαιζε πολύ χαμηλά

γι 'αυτό το λόγο με έριξαν στα 2mbps

o τεχνικός γνώριζε ότι έχω συμβόλαιο εώς 24

και τέλος κατά τα λεγόμενα του τεχνικού(δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω) το margin είναι οριακό και δεν έχει την δυνατότητα η γραμμή για να ανέβει προφίλ(τα προφίλ του οτε είναι 2,12 και 24 πάντα σύμφωνα με τον τεχνικό)

Για τον τίτλο ίσως να έχεις δίκιο γιατί γενικεύει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...