kwstis1987 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα σε όλους, Έχω αγοράσει αυτό το netbook http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906969 και θα ήθελα να ρωτήσω εφόσον έχει λογισμικό Android μπορώ να μπαίνω και να κατεβάζω εφαρμογές από το Android Market;; Προσπάθησα αλλά δεν κατάφερα κάτι και είπα να ρωτήσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
dbzakias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 αφου συνδεθεις στο ιντερνετ πρεπει να συγχρονισεις τον λογαριασμο gmail σου με το κινητο σου για να μπορεις! btw καλωσορισες στο φορουμ μας!
kwstis1987 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 αφου συνδεθεις στο ιντερνετ πρεπει να συγχρονισεις τον λογαριασμο gmail σου με το κινητο σου για να μπορεις! btw καλωσορισες στο φορουμ μας! Δηλαδή μόνο με κινητό γίνεται η δουλειά... Γι αυτό μου έβγαζε όλη την ώρα ότι δεν βρέθηκε η συσκευή.. Καλώς σας βρήκα πάντως..!!
dbzakias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δηλαδή μόνο με κινητό γίνεται η δουλειά... Γι αυτό μου έβγαζε όλη την ώρα ότι δεν βρέθηκε η συσκευή.. Καλώς σας βρήκα πάντως..!! σορρυ μπερδεύτηκα! εννοουσα με το netbook σου... δηλαδη αν πας να ανοιξεις το android market (εχοντας συνδεση στο ιντερνετ) δεν σου ζηταει ενα gmail και τον κωδικο; απλα τα βαζεις και ξεμπερδεψες!
kwstis1987 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 σορρυ μπερδεύτηκα! εννοουσα με το netbook σου... δηλαδη αν πας να ανοιξεις το android market (εχοντας συνδεση στο ιντερνετ) δεν σου ζηταει ενα gmail και τον κωδικο; απλα τα βαζεις και ξεμπερδεψες! Αυτό ειναι το πρόβλημα ότι εκει που τα βάζω μου λέει ότι ο συγχρονισμος απέτυχε... Αλλαξα και τις ρυθμίσεις να γινετε ο συγχρονισμος αυτοματα αλλα τιποτα και παλι.. Τι να φταίει;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.