Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι prepaid της τράπεζας Κύπρου έχουν πχ online σύστημα παρακολούθησης και απο εκει κατεβάζεις και το statement (ανάλυση λογαριασμού) που σου ζητάνε. Η Attica δεν έχει κάτι παρομοιο;

---

- Sent from my iPhone4 using Tapatalk

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δε σου έρχεται λογαριασμός, ή κατάσταση χρεώσεων, μίλα με την τράπεζα και ρώτα τους τι μπορούν να σου δώσουν. Προφανώς το amazon χρειάζεται να κάνει ταυτοποίηση κάρτας - διεύθυνσης.

μιλησα με την τραπεζα στα κεντρικα και μου ειπαν οτι πρωτη φορα τους το ζητανε αυτο και εχουν πολλους πελατες που κανουν αγορες απο το αμαζον και δεν τους εχει ζητηθει κατι τετοιο.

Οι prepaid της τράπεζας Κύπρου έχουν πχ online σύστημα παρακολούθησης και απο εκει κατεβάζεις και το statement (ανάλυση λογαριασμού) που σου ζητάνε. Η Attica δεν έχει κάτι παρομοιο;

οχι δεν υπαρχει

Δημοσ.

Η πιο απλή λύση είναι και συνήθως και η πιο λογική.

Γιατί δεν τα ρωτάς το ίδιο το amazon για να μάθεις πιο είναι το πρόβλημα τους με την κάρτα σου;

Δημοσ.

Η πιο απλή λύση είναι και συνήθως και η πιο λογική.

Γιατί δεν τα ρωτάς το ίδιο το amazon για να μάθεις πιο είναι το πρόβλημα τους με την κάρτα σου;

τους ρωτησα και συνεχεια μου λενε τα τυπικα οτι ειναι για ταυτοποιηση των στοιχειων και μετα μου λενε παλι τι θελουν κλπ...

Δημοσ.

Αντιγραφο λογαριασμου θελουν που να αναφερεται το ονομα σου και η καρτα σου.

Εμενα το εχουν κανονονικα ζητισει και το εστειλα.. αυτο που λεει η τραπεζα σου.. να μην το δινεις πουθενα ειναι τραγελαφικο..

Ειναι καθαρη ταυτοπιηση και καλα κανουν και το ζητανε. (σκεψου να βρει κανεις την καρτα σου και να παραγγιλει σε αλλη διευθινση).

Αν δεν σου ερχετε μηνηαια Κινιση λογαριασμου/Καρτας Απλα ζητα απο την τραπεζα σου να σου εκδοσει ενα.

Εχω Alpha Bank , Eurobank , Εθνικη και οι 3 στελνουν κανονικα οταν υπαρχουν κινισεις στην καρτα μου εντως του μηνα..

Αν δεν μπορουν (ανηκουστο) αλλαξε τραπεζα απλα πραγματα!

Δημοσ.

να ρωτησω,θελω να παραγγειλω κανα 5αρι πραγματα απο το αγγλικο αμαζον τελικα εκ των οποιων μερικα πωλουνται απο το amazon και καποια αλλα ειναι απο αλλους πωλητες.πως ξερω εαν ειναι καλοι οι αλλοι πωλητες και επισης ξερω οτι το αμαζον εχει δωρεαν μεταφορικα απο 25 λιρες και πανω,αλλα αυτο ισχυει για προιοντα που το καθενα ειναι πανω απο 25 λιρες η συνολικα η παραγγελια απο το αμαζον?? λιγη βοηθεια αμεσα για να παραγγειλω?

Δημοσ.

λοιπον παιδια η παραγγελια εγινε τελικα και περιλαμβανει ενα ποντικι και εναν σκληρο δισκο συνολικης αξιας 108,40€.μου εστειλε μηνυμα το amazon οτι τα εστειλε σημερα τα πραγματα με Deutsche Post DHL και στο site για την παραγγελια μου βλεπω οτι γραφει αυτά:

PeVJT.png

επειδη παραγγελνω πρωτη φορα απο αμαζον,λεει οτι θα ειναι και τα 2 σε ενα πακετο που θα μου ερθει στις 5 σεπτεμβρη σωστα?? δεν πληρωνω τιποτε αλλο εγω ετσι? και κατι αλλο

tracking id δεν μου δινουν να βλεπω που ειναι?

Δημοσ.

λοιπον παιδια η παραγγελια εγινε τελικα και περιλαμβανει ενα ποντικι και εναν σκληρο δισκο συνολικης αξιας 108,40€.μου εστειλε μηνυμα το amazon οτι τα εστειλε σημερα τα πραγματα με Deutsche Post DHL και στο site για την παραγγελια μου βλεπω οτι γραφει αυτά:

PeVJT.png

επειδη παραγγελνω πρωτη φορα απο αμαζον,λεει οτι θα ειναι και τα 2 σε ενα πακετο που θα μου ερθει στις 5 σεπτεμβρη σωστα?? δεν πληρωνω τιποτε αλλο εγω ετσι? και κατι αλλο

tracking id δεν μου δινουν να βλεπω που ειναι?

1) Θα χρεωθεις μονο 108,4, τελικη τιμη.

2) Tracking number μπορει να σου δωσουν αλλα συνηθως μονο με την UPS.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια η παραγγελια μου απο το αμαζον ελεγε οτι θα φτασει στις 5 του μηνα αλλα ακομα δεν εχω παραλαβει τιποτα.το αμαζον λεει οτι η παραγγελια εφυγε στις 26 αυγουστου ομως εγω ειχα παραγγειλει και απο αγγλια απο ebay κατι αλλο στις 27 αυγουστου και μου ηρθε,ενω απο το αμαζον η παραγγελια δεν εχει ερθει ακομα.να ανησυχω?ποσο καιρο κανει να ερθει?

Δημοσ.

ρε παιδια η παραγγελια μου απο το αμαζον ελεγε οτι θα φτασει στις 5 του μηνα αλλα ακομα δεν εχω παραλαβει τιποτα.το αμαζον λεει οτι η παραγγελια εφυγε στις 26 αυγουστου ομως εγω ειχα παραγγειλει και απο αγγλια απο ebay κατι αλλο στις 27 αυγουστου και μου ηρθε,ενω απο το αμαζον η παραγγελια δεν εχει ερθει ακομα.να ανησυχω?ποσο καιρο κανει να ερθει?

Τυχαινει... Το αμαζον κανει απο 5 εως 15 μερες. Αυτο σου λεει περιπου ποτε θα ερθει. Υπομονη. Εμενα ενα μου εκανε 26 μερες να ερθει και πηρα πισω τα χρηματα μου!

Δημοσ.

εχουν περασει οι 15 μερες.το πακετο οπως βλεπετε ειχε σταλει με deutsche post DHL απο οτι φενεται,αυτο σημαινει οτι θα ερχοτανε σε μενα μεσω ελτα η μεσω της DHL εδω στην ελλαδα?ξερει κανεις?

Δημοσ.

Aν έχεις tracking θα στα φέρουν στην πόρτα σου αν όχι 99% θα πας ΕΛΤΑ.

Δεν ξέρω γιατί αργούν τόσο πολύ αλλά το έχω πάθει και εγώ.Παραγγελία μου έσπασε σε δύο με την dhl να έχει μία μέρα αβάτζο, το πακέτο της dhl έκανε 10+ μέρες να έρθει σε σχέση με την royal.

Επειδή παρακολούθησα και παραγγελίες με tracking της dhl έχω μια εντύπωση πως τα φέρνουν με φορτηγό αλλά μου φαίνεται λίγο χαζή αυτή η σκέψη :rolleyes:

Aν δεν έρθει και αύριο στείλε ένα e-mail να τους το πεις, πολύ πιθανό να φτάσει όμως και απο βδομάδα.

Τα λεφτά σου πάντως δεν τα χάνεις μην ανησυχείς για αυτό.

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας:

Επίσης μία διαπίστωση που έχω κάνει, οι Γερμανοί τα βάζουν τσίμα τσίμα ενώ οι Άγγλοι είναι πολύ large στις συσκευασίες τους και γεμίζουν με χαρτί τα κενά

Δημοσ.

η παραγγελια μου δεν εχει tracking number και οταν τους ειπα οτι δεν εχω παραλαβει μου εστειλαν αλλο πακετο με τα ιδια αντικειμενα σημερα.αφου δεν εχει tracking number η πρωτη δεν μπορει κανεις να δει που βρισκεται το πακετο?ουτε με τηλεφωνο στα ελτα μπορω να μαθω αν το εχουν?

η παραγγελια μου δεν εχει tracking number και οταν τους ειπα οτι δεν εχω παραλαβει μου εστειλαν αλλο πακετο με τα ιδια αντικειμενα σημερα.αφου δεν εχει tracking number η πρωτη δεν μπορει κανεις να δει που βρισκεται το πακετο?ουτε με τηλεφωνο στα ελτα μπορω να μαθω αν το εχουν?

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

/bump

Καλησπέρα παιδιά,

sorry για το bump σε τόσο παλίο thread αλλά έχω και 'γω το ίδιο πρόβλημα και θεώρησα σκόπιμο να μην ανοίξω

νέο!

Well....

A copy of your bank or card statement for the card used, including billing address.

Αυτό πως να το ζητήσω ; Στην Alpha Bank είμαι...

Αν μας έλεγε ο φίλος τι τους έστειλε θα ήταν τέλειο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...