jmallen3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Λοιπον παιδες θελω τα φωτα σας γιατι κοντευει να μου σπασει τα νευρα το αγγλικο amazon! Να παρω τα πραγματα απο την αρχη,πριν κανα 2μηνο ειχα γινει μελος με στοιχεια κανονικα κλπ και ειχα παραγγειλει κατι και ειχα επιλεξει να πληρωθει με πιστωτικη αλλα μετα δεν μου εκτελουσαν την παραγγελια γιατι ηθελαν ολο κατι χαρτια απο την τραπεζα για την πιστωτικη κλπ που ουτε εγω ξερω καν τι θελουν.τελος παντων τους ειχα πει να ακυρωθει η παραγγελια. τωρα θελω να παραγγειλω καποια αλλα πραγματα και οταν παω να κανω sign in δεν με αφηνει και επικοινώνησα μαζι τους γιατι δεν μπορω να μπω στο λογαριασμο μου και μου στελνουν αυτο το email ως απαντηση: Dear Customer, Until we receive the information we have requested for our verification procedure, we will not be able to complete your existing order (#303-5642144 μπλα μπλα) and you will not be able to place any further orders with Amazon. To ensure your fax is handled in a timely manner, please include the following information: • A copy of your bank or card statement for the card used, including billing address • The last 4 digits of the payment card • Your name, e-mail address, phone number and order number (#303-5642144-0096324) Please note that this information must be sent via fax as we are unable to accept any attachments via email. If your credit/debit card statements are only available online, we ask that you print off a recent statement from your online account detailing the necessary information and fax it to us. You may of course omit any details relating to transactions and account numbers on your statement; as these are not necessary for the verification procedure. ======================================================== Fax: 0208 636 9326 (UK Only) International Fax: +44 208 636 9326 (outside the UK) ========================================================= If you do not have access to a fax machine, you may send your information via post to the following address: C/O Address Verification Amazon.co.uk Patriot Court 1-9 The Grove Slough Berkshire SL1 1QP Make sure to include your order number, email address and phone number in your letter. Queries sent by post or fax will receive a reply within 24 hours, once received. Thank you for your patience with our security measures. δεν μπορω επιτελους να καταλαβω τι θελουν για να μπορω να κανω παραγγελιες κανονικα! σας παρακαλω ρε παιδια λιγη βοηθεια γιατι μου χουν σπασει τα νευρα!
vasilisbilias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 ακολούθησε τις οδηγίες που σου εδωσαν Αγαπητέ πελάτη, Μέχρι να λάβουμε τις πληροφορίες που έχουμε ζητήσει για τη διαδικασία ελέγχου μας, δεν θα είμαστε σε θέση να εκτελέσουν τις υπάρχουσες παραγγελία σας (# 303-5642144 μπλα μπλα) και δεν θα είστε σε θέση να διαθέσει περαιτέρω παραγγελίες με Amazon. Για να εξασφαλιστεί φαξ σας αντιμετωπίζεται έγκαιρα, παρακαλούμε να περιλαμβάνει τις ακόλουθες πληροφορίες: • Αντίγραφο της τράπεζας ή της κάρτας σας δήλωση για το που χρησιμοποιείται η κάρτα, περιλαμβανομένης της διεύθυνσης χρέωσης • Τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας πληρωμής • Το όνομά σας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου και για τον αριθμό (# 303-5642144-0096324) Παρακαλώ σημειώστε ότι οι πληροφορίες αυτές πρέπει να αποστέλλονται με fax, όπως δεν είμαστε σε θέση να αποδεχθεί τα συνημμένα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν η πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα καταστάσεων είναι διαθέσιμα μόνο μέσω διαδικτύου, σας ζητάμε να εκτυπώσετε από μια πρόσφατη δήλωση από τον online λογαριασμό σας λεπτομερώς τις απαραίτητες πληροφορίες και φαξ σε μας. Μπορείτε φυσικά να παραλείψει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τις συναλλαγές και αριθμούς λογαριασμών σε δήλωσή σας? Καθώς αυτά δεν είναι απαραίτητα για τη διαδικασία ελέγχου.
jmallen3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 δεν μπορω να καταλαβω στην πρωτη κουκιδα τι θελει?? τι αντιγραφο? που το βρισκω αυτο? στην τραπεζα που ρωτησα μου ειπαν οτι δεν πρεπει να στειλω τιποτα σε κανεναν.
vasilisbilias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 δεν μπορω να καταλαβω στην πρωτη κουκιδα τι θελει?? τι αντιγραφο? που το βρισκω αυτο? στην τραπεζα που ρωτησα μου ειπαν οτι δεν πρεπει να στειλω τιποτα σε κανεναν. θελει αντιγραφω απο τη τραπεζα για το που χρησιμοποιείς τη καρτα τωρα εγω νομιζω οτι ζητανε πολλες πληροφοριες. στη θεση σου θα αγοραζα απο ebay εκει χρησιμοποιείς paypal για της αγορες που ειναι παρα πολυ ασφαλες
jmallen3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 τι εννοεις για το που τη χρησιμοποιω? πως θα το βρω αυτο το αντιγραφο? αυτο θελω να μαθω για να τους το στειλω! απο ebay ψωνιζω αρκετα αλλα τωρα θελω καποια πραγματα απο το amazon οποτε ψαχνω καθαρα μια λυση στο θεμα μου να δουμε τι θα γινει!
vasilisbilias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 απο οτι καταλαβα και εγω π.χ της αγορες που κανεις με τη καρτα εκτος απο το amazon, που αλλου την χρησιμοποιείς. αυτες της πληροφοριες μονο η τραπεζα μπορει να στης δοσει. αν δεν καταλαβες κατη στειλε email στο amazon να σε βοηθήσουν
dbzakias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 τι εννοεις για το που τη χρησιμοποιω? πως θα το βρω αυτο το αντιγραφο? αυτο θελω να μαθω για να τους το στειλω! απο ebay ψωνιζω αρκετα αλλα τωρα θελω καποια πραγματα απο το amazon οποτε ψαχνω καθαρα μια λυση στο θεμα μου να δουμε τι θα γινει! εγω λεω παλι να πας στην τραπεζα με το e-mail που σου εστειλαν εκτυπωμενο και να τους ρωτησεις! αν δεν ξερουν πηγαινε τους οτι να'ναι και εκεινοι (στο αμαζον) θα σου πουν αν ειναι αυτο που θελουν... παντως δοκιμασε να κανεις ενα καινουριο account τωρα διοτι νομιζω πως δεν ζητανε τωρα πια τετοια!
jmallen3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 την χρησιμοποιω μονο για αγορες μαπο ebay οποτε δεν εχω καποιο αντιγραφο! η τραπεζα μου ειπε οτι δεν μπορει να μου δωσει τετοιο και δεν ηξεραν καν τι ειναι το αμαζον οταν τους το ειπα,οποτε δεν πρεπει να το εχει ζητησει κανεις αλλος.μονο σε μενα τυχαινουν αυτα?
vasilisbilias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 εγω λεω παλι να πας στην τραπεζα με το e-mail που σου εστειλαν εκτυπωμενο και να τους ρωτησεις! αν δεν ξερουν πηγαινε τους οτι να'ναι και εκεινοι (στο αμαζον) θα σου πουν αν ειναι αυτο που θελουν... παντως δοκιμασε να κανεις ενα καινουριο account τωρα διοτι νομιζω πως δεν ζητανε τωρα πια τετοια! δοκιμασε να κανεις ενα καινουριο account νομιζω ειναι καλη ιδεα
jmallen3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 δοκιμασα με την ιδια καρτα αλλα παλι τα ιδια.μηπως εχει θεμα το αμαζον με τη attica bank? ξερω γω τι να σκεφτω?? κανεις που να εχει κανει προσφατα εγγραφη και παραγγελια απο αμαζον να μου πει αν του ζητησαν τιποτα?
kotlid Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Η πρωτη κουκιδα σου ζητάει αντίγραφο του λογαριασμού της πιστωτικής κάρτας που ν ααναφερει την διεύθυνση σου. Το χαρτί που σου έρχεται κάθε μηνα για την πιστωτική
ivyhae Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Αυτο που σου ζητανε ειναι ενα αντιγραφο του λογαριασμου της καρτας σου.Τωρα υποθετω οτι το κανουν για λογους ταυτοποιησης.Παντως εγω ειμαι εδω και χρονια πελατης του αμαζον και εχω αλλαξει 4-5 καρτες και ποτε δεν μου ζητησαν κατι τετοιο.Τι καρτα εχεις?
dbzakias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 σιγουρα η καρτα της attica bank ειναι για αγορες μεσω του ιντερνετ;
jmallen3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Η πρωτη κουκιδα σου ζητάει αντίγραφο του λογαριασμού της πιστωτικής κάρτας που ν ααναφερει την διεύθυνση σου. Το χαρτί που σου έρχεται κάθε μηνα για την πιστωτική δεν μου ερχεται λογαριασμος καθε μηνα,ειναι χρεωστικη καρτα που βαζω λεφτα πριν την αγορα που θελω να κανω μεσω ιντερνετ και αυτο ειναι ολο. Αυτο που σου ζητανε ειναι ενα αντιγραφο του λογαριασμου της καρτας σου.Τωρα υποθετω οτι το κανουν για λογους ταυτοποιησης.Παντως εγω ειμαι εδω και χρονια πελατης του αμαζον και εχω αλλαξει 4-5 καρτες και ποτε δεν μου ζητησαν κατι τετοιο.Τι καρτα εχεις? την attica gift card εχω σιγουρα η καρτα της attica bank ειναι για αγορες μεσω του ιντερνετ; με αυτην την καρτα κανω τοσα χρονια τις αγορες μου απο ebay μεσω paypal κανονικα
Vole Maulder Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Αν δε σου έρχεται λογαριασμός, ή κατάσταση χρεώσεων, μίλα με την τράπεζα και ρώτα τους τι μπορούν να σου δώσουν. Προφανώς το amazon χρειάζεται να κάνει ταυτοποίηση κάρτας - διεύθυνσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα