Προς το περιεχόμενο

Ποιά κάρτα γραφικών περίπου στα 200€?

broxopios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω μια καλή κάρτα γραφικών και μπορώ να διαθέσω περίπου 200€. Ποιά μου προτείνετε?

Το σύστημά μου είναι ένα intel i5 660/ 3.33, 4 gb ddr3, 800watt tagan τροφοδοτικό. Επίσης επιθυμώ να κάνω σύνδεση τον υπολογιστή με μια 46' sony τηλεόραση.

Η υπάρχουσα κάρτα γραφικών είναι η nvidia geforce GT 240

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω μια καλή κάρτα γραφικών και μπορώ να διαθέσω περίπου 200€. Ποιά μου προτείνετε?

Το σύστημά μου είναι ένα intel i5 660/ 3.33, 4 gb ddr3, 800watt tagan τροφοδοτικό. Επίσης επιθυμώ να κάνω σύνδεση τον υπολογιστή με μια 46' sony τηλεόραση.

Η υπάρχουσα κάρτα γραφικών είναι η nvidia geforce GT 240

Ευχαριστώ

Για Games φαντάζομαι ε;

Δημοσ.

Σε αυτην την κατηγορια τιμης μονο δυο καρτες υπαρχουν: η 560 Ti και η 6950.

Η 6950 ειναι ανωτερης κατηγοριας καρτα απο την 560 Ti γι'αυτο και τεινει να συγκρινεται με την GTX 570. Συμβουλη μου ειναι να παρεις την 6950 και μαλιστα την εκδοση με τα 2GB μνημης αφ'ενος μεν λογω μεγαλυτερου framebuffer αφ'ετερου επειδη υπαρχει μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας ξεκλειδωματος σε 6970.

Αν θελεις να παρεις την nvidia παρε την 560 Ti, οχι την σκετη 560 που ειναι υποδεεστερη.

Δημοσ.

Επειδή λες περίπου 200 άρα το ~210 το θεωρώ μέσα στις τιμές που περιμένεις να δεις τότε ότι είπε ο Artic και ο Οψιδιανός μας...

Δημοσ.

Εάν δεν είσαι πολύ ''ψείρας'' δηλαδή να θέλεις να παίζουν όλα μα όλα στο full σε αρκετά fps πάρε με κλειστά μάτια την 6870 .Θα σε καλύψει απόλυτα

Δημοσ.

Εάν δεν είσαι πολύ ''ψείρας'' δηλαδή να θέλεις να παίζουν όλα μα όλα στο full σε αρκετά fps πάρε με κλειστά μάτια την 6870 .Θα σε καλύψει απόλυτα

Όχι, ψείρας δεν είμαι. Απλά θα δω αισθητή διαφορά με αυτή σε σχέση με αυτή που έχω? Αξίζει δηλαδή η μετάβαση σε σύγκριση με την 6950 ή την 560 Ti?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά η μητρική μου είναι αυτή

ASUS 97955D-E

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522804

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1156/P7P55DE/

Απλά επειδή λέει ότι υποστηρίζει κάρτα γραφικών με σύνδεση PCI Express 2.0 και όχι 2.1 που έχουν κάποιες νέες καρτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...