RafahL Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 εγω έχω αυτην... http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2240S-PN-TFT-Monitor-21-5-W2240S-PN.htm δεν μπορω αυτην την στιγμη να αγορασω την dell αλλα σε κανα μηνα θα μπορω
karmen1983 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δεν την λέω και χάλια απλά επειδή η δουλειά σου, θα έχει να κάνει με λεπτομέρειες, θα περνάς ώρα στο Pc και μπροστά στην οθόνη σου, καλό είναι να την αλλάξεις. Κάποια στιγμή θα δεις πως θα επενδύσεις αρκετά λεφτά σε monitor... Καλοδούλευτο από εμένα [offtopic]Κάνε και αυτό που είπε ο ευγενικός κύριος πιο πάνω[/offtopic]
RafahL Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Tο εκανα ηδη γιατι μου φαινεται αγριος. Ωραια οποτε θα προχωρησω στην αγορα του pc.. Τεσπα.. παραγγελεια κανω και και περναω και τα περνω η εχουν την δυνατοτητα να μου τα φερουν αν και δεν μ ενδιαφερει!
karmen1983 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αν μιλάμε για το visionstudio, φυσικά και στα στέλνουν αλλά επιβαρύνεσαι με κάποια μεταφορικά + την ταρίφα της αντικαταβολής. Αν είσαι Θεσσαλονίκη δε ξέρω τι παίζει με μεταφορικά κλπ.
STORM1978 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αν μιλάμε για το visionstudio, φυσικά και στα στέλνουν αλλά επιβαρύνεσαι με κάποια μεταφορικά + την ταρίφα της αντικαταβολής. Αν είσαι Θεσσαλονίκη δε ξέρω τι παίζει με μεταφορικά κλπ. Για να ξερουν και οι υπολοιποι οποιος ειναι απο Θεσσαλονικη διαλεγει παραλαβη απο το καταστημα και δεν υπαρχουν μεταφορικα κλπ. Αυτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.