Προς το περιεχόμενο

Νέο PC

RafahL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να μου δωσετε μια βοηθεια πανω στο χτιστιμο νεου υπολογιστη..

Ειμαι φοιτητης γραφιστικης και χρειαζομαι ενα νεο Pc για να κανω την δουλεια μου..

Προγραμματα που λειτουργω..Illustrator indesign quark express Corel draw x5 kai photoshop..

Με ενδιαφέρει και το gaming αλλα δεν ειναι ο στοχος μ αυτος..

Διαθετω περιπου 500 με 650 για το pc..

Με ενδιαφερει το κουτι και η οθονη.

Ευχαριστω

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα θα ηθελα και αλλες γνωμες.. δουλευω κυριως illustrator corel photoshop dreamweaver indesign kai quark αλλα και το gaming to εχω διπλα μου....

Oποτε θα ηθελα γνωμες ακομα.. ειμαι απο θεσσαλονικη και η παραγγελιες μ ενδιαφερει να γινουν η απο το e-shop αν και ξερω δεν εχει μεγαλη ποικιλια, η απο το plaisio

Ευχαριστω και πάλι

Δημοσ.

Αφού θα ασχοληθείς με γραφιστική δώσε μεγάλη βάση στην οθόνη. Σα σύνθεση καλή είναι αυτή που είπε ο φίλος πιο πάνω.. αλλά σίγουρα θα ρθουν κι άλλες. Το visionstudio νομίζω είναι θεσσαλονίκη (οπότε μη περιορίζεσαι μόνο σε eshop kai plaisio).

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα θα ηθελα και αλλες γνωμες.. δουλευω κυριως illustrator corel photoshop dreamweaver indesign kai quark αλλα και το gaming to εχω διπλα μου....

Oποτε θα ηθελα γνωμες ακομα.. ειμαι απο θεσσαλονικη και η παραγγελιες μ ενδιαφερει να γινουν η απο το e-shop αν και ξερω δεν εχει μεγαλη ποικιλια, η απο το plaisio

Ευχαριστω και πάλι

Λοιπον απο Θεσσαλονικη ειναι και το visionstudio και μπορεις να πας και να τα παραλαβεις ο ιδιος! Κατεμε ειναι πολοι εξυπηρετικοι. Οριστε και απο εμενα, μπορει να βγαινει απο το μπατζετ λιγο αλλα αξιζει ολα τα λεφτα του και ειναι πληρως αναβαθμησιμο στις μπουλντοζες που ερχονται!

και το τροφοδοτικο αυτο, αν ειναι βγαλε τον 2ΤΒ Samsung και βαλτο και θα εισαι ΚΟΜΠΛΕ

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι αυτην την συγκεκριμένη στιγμη δεν μπορο να ξεφυγω απο αυτο το badget...Δεν ήξερα οτι το visual studio ειναι στην θεσσαλονίκη οποτε δεν εχω κάποιο πρόβλημα απο που θα γίνει η αγορα.. αλλα οσο γινετε να μεινω στα 500 με 650.. Μετα απο καποιο 3μν πιστευω οτι μια TN panel θα ειναι οτι πρεπει..

Ευχαριστω και πάλι

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι αυτην την συγκεκριμένη στιγμη δεν μπορο να ξεφυγω απο αυτο το badget...Δεν ήξερα οτι το visual studio ειναι στην θεσσαλονίκη οποτε δεν εχω κάποιο πρόβλημα απο που θα γίνει η αγορα.. αλλα οσο γινετε να μεινω στα 500 με 650.. Μετα απο καποιο 3μν πιστευω οτι μια TN panel θα ειναι οτι πρεπει..

Ευχαριστω και πάλι

Αυτο το σχολιο καλο ειναι να μην το λεμε ετσι απλα το ΤΝ με το IPS ειναι ετη φωτος πισω τοσο σε χρωματα οσο και σε γωνιες θεασης κλπ κλπ που εχουν χιλιοειπωθει σε αυτο εδω το φορουμ και σε αυτες τις τιμες πλεον ειναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ να δωσει κανεις για ΤΝ! Παντως για το ποσο που θελεις και για αυτα που θελεις λιγο δυσκολο να φτιαξουμε ενα αξιοπρεπες συστημα και αναβαθμησιμο ταυτοχρονα για το μελλον.

Βγαλε την 6850 και βαλε αυτη και γλυτωνεις αλλα περιπου 50 ευρω αλλα χανεις σε επεξεργαστικη δυναμη ταυτοχρονα

Δημοσ.

για αυτων τον λογο εκανα αυτο το post... Για να μου δωσετε λιγο βοηθεια πανω στο υλικο για το pc που θελω να κανω.

Οπως φανηκε ειμαι ανιδεος στο θεμα με την Tn panel.Γενικα με τις οθονες.. Απλα θελω γνωμες και προσφορες πανω στο budget που ανεφερα ζητησα...

Οπως προανεφερα με ενδιαφέρει να μην ξεπερναει τα 650.. Οθονη και κουτι μ ενδιαφερει..

Απλα θελω τις γνωμες σας που να κινιθω ειναι σε ετοιμο ειτε κομματια κομματια παραγγελια..

Οπως περιμενω και τις συνθεσεις σας..

κατι τετοιο ισως.. Την εκανα μονος μ αλλα δεν ξερω αν κολανε τα κομματια

Ευχαριστω και παλι

Η παραπάνω (το έκοψα κατά λάθος από το screenshot) βγαίνει στα 577€.

μπορω επισης ισως ποιο μετα να κανω το εξης

Αλλαγή σε Athlon II X4 620 Quadcore.

Αλλαγή σε 8GB συνολικής RAM.

Αγορά μιας κάρτας γραφικών της Nvidia.

πιστευω αν δεν εχω κανει λαθος οτι ειναι καλα...

Τι νομιζετε??

Περιμενω προτασεις

Ευχαριστω

post-181708-0-52161900-1314042391_thumb.jpg

Δημοσ.

για αυτων τον λογο εκανα αυτο το post... Για να μου δωσετε λιγο βοηθεια πανω στο υλικο για το pc που θελω να κανω.

Οπως φανηκε ειμαι ανιδεος στο θεμα με την Tn panel.Γενικα με τις οθονες.. Απλα θελω γνωμες και προσφορες πανω στο budget που ανεφερα ζητησα...

Οπως προανεφερα με ενδιαφέρει να μην ξεπερναει τα 650.. Οθονη και κουτι μ ενδιαφερει..

Απλα θελω τις γνωμες σας που να κινιθω ειναι σε ετοιμο ειτε κομματια κομματια παραγγελια..

Οπως περιμενω και τις συνθεσεις σας..

κατι τετοιο ισως.. Την εκανα μονος μ αλλα δεν ξερω αν κολανε τα κομματια

Ευχαριστω και παλι

Η παραπάνω (το έκοψα κατά λάθος από το screenshot) βγαίνει στα 577€.

μπορω επισης ισως ποιο μετα να κανω το εξης

Αλλαγή σε Athlon II X4 620 Quadcore.

Αλλαγή σε 8GB συνολικής RAM.

Αγορά μιας κάρτας γραφικών της Nvidia.

πιστευω αν δεν εχω κανει λαθος οτι ειναι καλα...

Τι νομιζετε??

Περιμενω προτασεις

Ευχαριστω

μα ειναι ετη φωτος κατοτερο σε επιδοσεις σε σχεση με τις συνθεσεις που προτειναν τα παιδια..

αμα εχεις ηδη καποια οθονη παρε την συνθεση του storm και αργοτερα μαζεψε λευτα για την dell u2311h που ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε αυτες τις τιμες!

Δημοσ.

αργοτερα θα κινηθω αφου εχω λεφτα σε Mac η γενικως ανακατασκευη για αυτο τον λογο θέλω προτάσεις

Οθόνη εχω μια view sonic 22inc οποτε με ενδιαφέρεια μια οθόνη γιατι αυτήν θα την έχω για τα εργαλεία..

Γυρω στα 500 με 650 επαναλαμβάνω

Ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

αργοτερα θα κινηθω αφου εχω λεφτα σε Mac η γενικως ανακατασκευη για αυτο τον λογο θέλω προτάσεις

Οθόνη εχω μια view sonic 22inc οποτε με ενδιαφέρεια μια οθόνη γιατι αυτήν θα την έχω για τα εργαλεία..

Γυρω στα 500 με 650 επαναλαμβάνω

Ευχαριστώ και πάλι

RafahL καλή υπομονή καταρχήν με τα μαθήματά σου.

Επί του θέματος... Η σύνθεση που έκανες δεν θα σε βοηθήσει στη δουλειά που θες...

Επίσης αν όπως λες θες να πας σε Mac σκέψου λίγο και την μεταπώληση. Τι εννοώ,,, ένα μηχάνημα σαν αυτό που έκανες

α) δεν θα σου κάνει τη δουλειά που θες

β) δεν θα πωληθεί ούτε στα μισά λεφτά από ότι το πήρες...

Η γνώμη μου πάρε ένα pc τώρα στο στυλ της σύνθεσης του Storm... Βγάλε των 2TB δίσκο και μείνε με το 1ΤΒ του F3 spinpoint (γλυτώνεις ~70) . Και βάλε αυτές τις μνήμες

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25589&cat=7 (γλυτώνεις 6 ευρώ)

Και πάρε την οθόνη που λέει απο εδώ

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12595 (γλυτώνεις άλλα 20ευρώ)

Κουτί μπορείς να βάλεις αυτό εδώ

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25389&cat=7

Γλύτωσες με λίγα λόγια ~95ευρώ. Είσαι στα 670 ευρώ... Ε δε νομίζω να μην αξίζει 20 ευρώ συγκριτικά με αυτό που έφτιαξες ε;

Στην ανάγκη μην βάλεις DVD για αρχή και κάνε εγκατάσταση λειτουργικού από usb. Θα είσαι στα 650 :)

Δημοσ.

Με την συνθεση αυτη πιστευω οτι τα προγραμματα σου δεν θα ανοιγουν καν....Αφου πας να αγορασεις συστημα με σκοπο να μαζεψεις καποια χρηματα και να το κανεις κανονικο πιστευω οτι απο εκει που πρεπει να ξεκινησεις ειναι η οθονη βασικο κομματι που δεν αλλαζει ευκολα οι οθονες για την δουλεια που θελεις ευκολα ξεκινανε απο το συνολικο budget που εχεις οποτε παμε σε κατι το οποιο θα κανεις την δουλεια σου ανετα και αυτη ειναι η u2311 που σου προταθηκε.

Monitor: Link 190 ευρω

Cpu : Link 121 ευρω

Mobo: Link 88 ευρω

Ram: Link 53 ευρω

Psu : Link 57 ευρω

Case : Link 42 ευρω

Ssd : Link 79 ευρω

Hdd: Link 37 ευρω

Optical : Link 17 ευρω

Συνολο 680 ευρω ξεπερασα κατα 30 ευρω το οριο σου αλλα πιστευω οτι αξιζει.

Λοιπον εχεις μεχρι τωρα ενα συστημα με ssd βασικο για την δουλεια σου, 8gb μνημη γρηγορη επισης αφηνεις αλλα δυο slots στην μητρικη για να τα κανεις 16gb αν δεν σου φτανουν και ενα συστημα που μπορει να παιξει καποια πραγματα το βασικο ομως που κανει ειναι οτι στα προγραμματα που το θελεις δεν θα σε απογοητευσει.Παιρνεις αυτο και μετα απο οσο καιρο θελεις επιλεγεις μια καρτα γραφικων και εισαι μια χαρα.

Για καρτες γραφικων μπορεις να πας σε κατι τετοιο Link αν θελεις να παιζεις περισοτερο ή σε κατι τετοιο Link αν το βλεπεις πιο επαγγελματικα το ζητημα.

Edit: Αν τα 30 ευρω ειναι πολλα τοτε βγαζεις τον ssd και βαζεις αυτο τον δισκο Link και φτανεις στα 615.Σου μενουν και ρεστα.

Δημοσ.

να και μια συνθεση απο μένα + dell ultrasharp

651E περιπου

1. η 450 ειναι παρομοια της 5770 και νομιζω ανωτερη απο τη 5750

2.τροφοδοτικο νομιζω θα χρειαστεις ενα μεγαλυτερο

3.θα του κανεις overclock;

4. μη κοψεις απο επεξεργαστη κατω του 955 αλιως δε λεει ουτε το gaming ουτε το corel

post-218595-0-66418100-1314045137_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...